DE ISLAMITISCHE TERREUR: Explosie in Brusselse wijk Schaerbeek, man ‘geneutraliseerd’

Het blijft onrustig in Brusselse wijken met veel moslimimmigranten.

Belgische én buitenlandse media berichten dat er weer een explosie gehoord is in Brussel. Dit gebeurde in de wijk Schaerbeek.

Volgens de VRT gaat het niet om één, maar om twee explosies. Zij werden gehoord op het moment dat speciale eenheden van de politie een woning binnenvielen. De belegering maakt deel uit van de zoveelste antiterreuractie in België in de afgelopen dagen.

De omgeving rond de explosie is afgezet door zwaar bewapende met bivakmutsen. Ook is de explosieven opruimingsdienst er nu bij. De politie gaat er dus vanuit dat er bommen aanwezig zijn in de woning.

Ondertussen is er dus minimaal één man gearresteerd, dit nadat hij neergeschoten werd. Al met al staat de teller sinds gisteravond nu op 7 gevangen moslimextremisten in Brussel. Dat is behoorlijk indrukwekkend, het betekent namelijk dat de Belgische autoriteiten dit keer zowaar doorpakken. Dat is nauwelijks te geloven, maar het lijkt erop dat het toch echt zo is. Voorlopig, tenminste.

Tegelijkertijd is het natuurlijk ook bijzonder zorgwekkend. Het betekent immers dat er grote aantallen moslimextremisten rondlopen in Brussel: minimaal tientallen, en misschien wel honderden. En die (wannabe) terroristen worden dan ook nog eens gesteund door fundamentalistische moslims die de moed zelf niet hebben om aanslagen te plegen, maar die het stiekem maar wel wat mooi vinden dat onschuldige westerlingen vermoord worden.

Kortom, ondanks deze arrestaties en politieacties blijft de terreurdreiging nog wel even bestaan. En met ‘even’ bedoel ik: mogelijk jarenlang.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. poldi

    Gezien alle ontwikkelingen waarvoor Geert Wilders al jarenlang voor waarschuwde, wordt het voor de strategie van Maurice, sorry Manipulator De Hond een moeilijke tijd.
    Eerst binnen anderhalve maand de PVV vanaf 42 virtuele zetels elke week met één zetel naar nu 37 zetels laten zakken en gelijktijdig de VVD met één zetel opkrikken.
    Moet hij nu van zijn strategie afwijken of toch maar tandenknarsend terug gaan naar de 42 zetels van de PVV ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.