Grimmig voorteken of uit de hand gelopen stunt? Grafsteen van Donald Trump verschijnt in New York...

Geen categoriemrt 28 2016, 20:00
Een grapje, een waarschuwing of een ordinaire bedreiging? De meningen zijn verdeeld over de plotselinge verschijning van de grafzerk van niemand minder dan Donald Trump, die op Eerste Paasdag ineens verscheen.
Veel mensen weten duidelijk nog niet meteen wat ze moeten denken van de plotselinge verschijning van Donald Trumps grafzerk in Central Park in New York:
https://twitter.com/MariaDDougherty/status/714209563566850054
"Make America hate again", stond onderaan geschreven. Het is een variatie op de campagneslogan van Trump dat "Make America great again" luidt. Veel mensen vinden echter dat Trump Amerika niet groter maakt, maar alleen maar haatzaait en geweld aanwakkert.
Dat Donald Trump nog altijd aan de leiding gaat in de strijd om de Republikeinse nominatie voor het presidentschap, baart menigeen zorgen, en één wel heel creatieve kunstenaar maakte een grafzerk voor de zakenman uit New York. De steen noemt het jaar 1946, het jaar waarin 'the Donald' werd geboren. Een sterfdatum staat er echter niet op.
De zerk heeft gisteren de hele dag in het bekende Central Park in New York gestaan, alvorens de stedelijke plantsoenendienst het vreemde bouwwerk tegen de avond weer weghaalde.
https://www.instagram.com/p/BDdLNrpk_bf/
Het is nu de vraag wie hier achter zit. Is dit allemaal het werk van een agressieve anti-campagne die met deze actie Trump met de dood bedreigt? Of moet de soep niet zo heet worden gegeten als-ie wordt opgediend, en is dit gewoon een serieus kritiekpunt dat op een ludieke manier gebracht is?
Ook nog mogelijk is natuurlijk dat de steen afkomstig is van de Trump-campagne of een Trump-aanhanger, om hierna even goed de zielepoot te kunnen uithangen.
Wat denk jij dat er aan de hand is?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten