Hij loopt de kamer van zijn vriendin binnen en ziet haar in bed met een andere jongen. Dit is hoe hij reageert

Geen categoriemrt 14 2016, 18:00
Het zal je maar gebeuren. Je loopt bij je vriendin naar binnen, en je ziet een andere jongen. Voor velen gelukkig fictie, maar voor deze jongen was het bittere realiteit.
Het is natuurlijk een telefoontje dat je nooit hoopt te ontvangen. Onze hoofdpersoon uit ons verhaal kreeg een berichtje van een huisgenoot van zijn vriendin: volgens de tipgeefster zou de vriendin van de jongen naar bed zijn gegaan met een ander. Sterker nog: de twee zouden nog altijd samen in bed liggen.
Zijn reactie was uiteraard eentje van complete verbijstering. Maar hij wilde het pas geloven als hij het met eigen ogen zag. Dus nam hij z'n camera mee, en ging hij op pad. Naar de kamer van zijn vriendin, om te zien wat er waar was van de tips.
De huisgenote bleek niet gelogen te hebben. Het klopte. Allemaal. Van A tot Z. Kijk zelf maar...
En maakt dat vervolgens af met een epische speech:

"Kijk, een andere jongen die slaapt in het bed van m'n vriendin. Hoe dat voelt? Ik werk me dag in, dag uit kapot en doe niks behalve trouw zijn aan jou.

Je bent een walgelijk stuk stront en ik hoop dat je dat weet. Ik hield van je. Weet je. Dat deed ik echt."

Het is te laat om de relatie tussen deze verdrietige jongen en zijn gemene vriendin te redden. Maar hopelijk heeft ze haar lesje nu geleerd en laat ze een volgende relatie niet op dezelfde manier in de soep lopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten