Ken jij mensen die bumperkleven? Laat ze dan deze video maar eens zien..

Als je automobilisten vraagt een top drie te maken van grootste ergernissen, komt er één bezigheid steevast in voor: bumperkleven. Bumperklevers in je omgeving moeten daarom dit filmpje maar eens bekijken..

Iedereen heeft er een hekel aan, maar toch doen velen het: bumperkleven. Het is een vervelend trekje van vele automobilisten die zó graag van A naar B willen komen, dat ze hun medeweggebruikers opjagen en op bijzonder kleine afstand zetten.

Neem bijvoorbeeld de onderstaande man, die denkt met grote stappen snel thuis te zijn. Snel was hij in ieder geval wel, maar na z’n actie kan hij ‘thuis’ voorlopig wel even vergeten…

Bam! Ja, daar lag deze kerel ineens de berm. Slachtoffer geworden van zijn eigen gevaarlijke rijgedrag. De man in dit filmpje mankeerde uiteindelijk gelukkig niets ernstigs, maar dat laat onverlet dat het wel heel anders had kúnnen aflopen.

Zegt het dus voort. Bumperkleven is levensgevaarlijk rijgedrag, en kan je eenvoudig de kop kosten als je niet goed uitkijkt. De man van het filmpje kan dat inmiddels volmondig voor je beamen. Je bent dus gewaarschuwd…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Pimsch

    De meesten gaan best wel opzij. Mits je ze respect toont door op normale afstand te blijven.
    Bumperkleven is hetzelfde als “oprotten” roepen.
    Dit is pas terecht als de voorligger onnodig en treiterend de doorgang blokkeert.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.