Walgelijk: islamitische vrouw verscheurt Israëlische vlag bij gedenkteken Brussel

Een herdenkingsmonument voor de aanslagen wordt aangegrepen om anti-Israëlische haat te verspreiden, en niemand grijpt in. 

De gruwelijke aanslagen in Brussel leidden wereldwijd tot medeleven en respect. Het Beursplein in Brussel is veranderd in een soort monument voor de slachtoffers, en ligt vol met briefkaarten, bloemen, knuffels en vlaggen. Helaas kan niet iedereen waarderen dat er medeleven wordt betuigd. Beelden van de Franstalige RTL tonen hoe een islamitische vrouw een Israëlische vlag bij het gedenkteken oppakt, en resoluut verscheurt.

De restanten van de vlag verbergt ze onder een andere vlag op het plein. Ook is te zien dat de vrouw een Palestijnse vlag bij zich heeft. Mogelijk heeft ze die neergelegd in plaats van de vlag van de Joodse staat. Kennelijk kan deze vrouw niet kan verdragen dat Israëli’s hun medeleven tonen met de slachtoffers en nabestaanden. Zonder respect pakt ze de vlag en verscheurt ze deze – compleet verblind door haat.

Schokkend. Maar wat pas echt schokkend is, is de reactie van de omstanders. Die doen namelijk helemaal niets. Voor hun ogen zien ze een uiting van brute haat. Ze staan erbij, en kijken ernaar. Symbolischer kan bijna niet. Europese politici doen namelijk hetzelfde. Ze zien het probleem van open grenzen en de radicale islam, en zien wat de gevolgen zijn. Het gebeurt voor hun eigen ogen. Maar ze doen niets.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. van Urk

  En politici doen ook niets. Het is een onaangename waarheid: Brussel , net als een aantal andere Europese steden, kent een eigen “Palestijnse Gazastrook” waarin de Jihadisten kunnen verdwijnen. Voor het ontstaan van dit soort wijken werden de overheden gewaarschuwd. De overheden deden niks. De burgers moeten zich afvragen waarom de overheden niet in staat zijn effectieve maatregelen te nemen in de strijd tegen het jihadisme, salafisme, islamisme, oftewel in een woord de politieke islam. De ideologie van IS lijkt wel enigszins op de ideologie waarmee Hitler zijn soldaten op pad stuurde. Ook Hitler stelde zichzelf boven de wet. Hij hanteerde een absoluut uitgangspunt waarin alles was geoorloofd als dat zijn toekomstvisioen maar dichterbij bracht. Net als in het toekomstvisioen van IS is dat een apocalyptisch tafereel. Wellicht levert Hitler zelf het fraaiste voorbeeld voor de mentaliteit van de hedendaagse zelfmoordterrorist: Het leven wordt gezocht in de dood. De kern van dit probleem is dat het islamfascisme een totalitaire gewelddadige beweging is. Het is aan de westerse democratieen om een dringende politieke vraag te beantwoorden: wat is de plaats van de politieke islam in Europa? Moslimknuffelaar Mogherini barstte in tranen uit tijdens een speech in Jordanie. Maar solidariteit met de slachtoffers en nabestaanden bleven uit. in plaats daarvan legde zij een directe link tussen het leed in Brussel en dat in het midden oosten waarmee de gevolgen van de aanval op Brussel voor de slachtoffers en nabestaanden werden gerelativeerd en in een politieke context geplaatst. Haar gedrag doet sterk denken aan Merkel na de aanrandingen in Keulen. Ook toen was er geen onvoorwaardelijk medeleven met de eigen Duitse slachtoffers. Sterker, de Duitse autoriteiten deden er alles aan om het ongemak in de doofpot te stoppen. Alles valt op zijn plek, als je erbij trekt dat Mogherini een aanhanger is van wat de Egyptische politicologe Bat Yeor “Eurabie” heeft genoemd, de versmelting van Europa en de Arabische wereld, en dat zij er alles aan wil doen om de politieke islam een plek te geven in Europa.

 2. Theo345

  Ja wat zou je ook moeten doen met deze vrouw die kennelijk opgevoed is in de ideologie waarbij de joden de schuld hebben aan alles wat er mis gaat in de wereld. Dat het gefilmd is en de film verspreid wordt is waarschijnlijk de enige fatsoenlijke reactie. Maar als de kranten en TV-zenders dit niet opnemen, of als het publiek er niet op reageert dan weet ik het ook niet meer.

 3. Pimsch

  May the smile of Allah shine upon her face
  May God forgive her

  1. Michiel1409

   Ik vind dat, net zoals iedereen, ook deze persoon recht heeft op vergiffenis. Het is jammer dat zoiets gebeurt. Maar het geeft ons ook niet het recht om te haten.

   Bedank voor jouw reactie!

 4. zomaar

  en nog blijven de hier levende moslims zich beklagen , dat zij uitgekotst worden door het merendeel van de autochtone bevolking .

  getooid met het gevest (in de greep !!) van de islamitische onderdrukking ,(hoofddoek) laten wij Europeanen getooid met een kaarsje , deze moslima haar gang gaan .

  met het vertrappen van onze normen en waarden , men keek er na (wereld wijd ), en zag dat het goed was , het was immers een moslim die onze normen en waarde vertrapte .

  geen en ik schrijf geen !, nader bericht van het O.M , om deze moslim te vervolgen wegens het verscheuren van een vlag van een bevriende nationaliteit, evenmin als er aangekondigd is of word dat de aangevers van de valse verklaringen (zaak Wilders), vervolgd worden , enkel en alleen omdat zij moslim zijn ziet men hiervan af.

 5. bjornvanherpen

  tja wat verwacht je van een volk dat haat tegen iedereen en alles heeft dat niets met de islam te maken heeft, dit gedrag bewijst weer dat moslims denken overal boven te staan en dat iedereen rekening met hun moeten houden

 6. ceteris paribus

  De politiek van en jegens Israël is een belangeijke voedingsboden van de ellende in het Midden Oosten en de oorlog jegens het Westen.
  Zolang we die splijtzwam voeden zullen we aanslagen houden.

  1. cmsuijkerbuijk

   @CP
   Per direct de steun aan de zich Palestijn noemende Arabieren stopzetten. Vluchtelingenstatus opheffen en aan het werk zetten (Wapens vernietigen, mijngangen dichtgooien, explosieven ruimen etc.) De huidige “leiders” met aanhang arresteren, berechten en veroordelen. Dan is het “conflict” zó uit de wereld!

   1. ceteris paribus

    Suijkerbuijk denkt dat we het probleem oplossen door verder in de zelfgemaakte vlek te wrijven. De vlek is de misdadige oorlog van de door het Westen gesteunde militaire grootmacht Israel tegen het onderdrukte en van land beroofde Palestijnse volk. Als je denkt de begrijpelijke haat tegen Israel en het Westen te temperen door de terreur tegen dat machteloze volk te intensiveren ben je volledig de weg kwijt.

    1. Sjun Demartelaere

     Het Paestijnse volk bestaat pas sinds 1965 cp. Het is uitgevonden door de Egyptenaar Yasser Arafat omdat hem dat politiek en financieel wel zo goed uit kwam. Het probleem van de zwerfarabieren in en rondom de staat Israël kan eenvoudig worden opgelost door ze richting het belangrijkste thuisland Jordanië te dirigeren om daar in de omgeving geen tweede Bosnië te laten ontstaan. Bosnië is zo’n kunstmatige constructie ontstaan uit Amerikaanse bemoeizucht en Amerikaanse geopolitieke belangen die uiteindelijk ten onder gaat aan onderling wantrouwen en haat vanwege de botsende beschavingen en onderliggende waarden van islam, katholicisme en orthoxie.

     1. ceteris paribus

      Hitler had het plan om het Jodenprobleem op te lossen door ze eenvoudig naar Madagascar te dirigeren. Deze zowel simplistische als criminele denkwijze duikt nog steeds op als we geconfronteerd worden met een volk dat ons in de weg loopt. Een daarmee verwante trieste misvatting is een volk dat ergens ongewenst woont om te dopen’, hier door Palestijnen te herdefiniëren tot ‘zwerfarabieren’, alsof die naamsverandering iets zou betekenen voor hun recht tot bestaan.

      Een vergelijkbare redenering is Joden in Israel het recht van een veilig bestaan te ontzeggen omdat ze door een foute politieke speling van het lot in het woongebied van het Jordaanse volk konden neerstrijken.

      Volkenrecht is niet bijzonder ingewikkeld tenzij je er racistisch, religieus of politiek wensdenken op loslaat en aldus beoogt medemensen die je lastig vindt weg te redeneren.

 7. JanKorneeldeWit

  En dat is precies wat alle losgezongen vrije westerse vogeltjes eens moeten leren, als zij weer vrolijk hun multiculti-deuntje fluiten……dat rotvolk haat jullie en de joden nog een graadje meer….en jullie dat inteelt-addergebroed maar liefhebbend faciliteren….ik wens gullie der veuuuuuulll sterekte meeeeee…….

  Soooooo Longggggg suckerzzzzzzzzzzzzzz…..I’am going for my daily poisonnnnnn…..deep red from the south of franceeeee……jippieeeeeeeee…..

  1. toetssteen

   Geniet ze Korneel!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.