Arabisch sprekende man valt Franse soldaat aan in Straatsburg

Geen categorieapr 26 2016, 12:00
Goh, wat zou het motief van deze man toch kunnen zijn?
De Franse autoriteiten zitten met de handen in het haar. Een "Arabisch sprekende man" heeft namelijk een soldaat aangevallen. De aanval vond afgelopen zaterdagavond plaats, nabij het treinstation van Straatsburg:

At around 8pm, the man was reportedly walking in the same direction as some patrol troops when he turned around, sliced the face of one of the soldiers, then fled the scene.

Aangezien het om soldaten gaat zou je denken dat ze meteen in het verweer kwamen en de "Arabisch sprekende man" (nogmaals: ik heb natuurlijk geen idee waarom hij dit deed, het zal sowieso niets te maken hebben met zijn interpretatie van zijn religie, dat weet ik in ieder geval al wél zeker) kennis lieten maken met het wegdek.
Helaas, de Europese soldaten van tegenwoordig zijn niet meer wat ze geweest zijn:

The soldiers, who were patrolling the station as part of France’s heightened security measures following last year’s terror attacks, allowed the man to escape rather than risking the safety of the public or causing a stampede, they said.

Oh nee, je moet natuurlijk niet willen dat het publiek wat onrustig wordt als een moslimextremist je aanvalt. Nee, dat zou maar vervelend zijn. Het is veel beter dat het publiek denkt dat er niets aan de hand is. Ja, daar wordt de maatschappij veel veiliger door. Gewoon allemaal de kop in het zand steken en hoppa, we zijn veiliger en gelukkiger dan ooit tevoren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten