Bloedrood ISIS slaat weer toe: 250 vrouwen vermoord, omdat ze geen seksslaven willen zijn

Je hebt slechte mensen, je hebt walgelijke mensen, je hebt kotsmisselijkmakende kakkerlakken en dan heb je… ISIS.

Dat ISIS een organisatie is die geen enkel respect heeft voor het menselijk leven, wist u al. Dat ze niet terugdeinsen voor massamoord en bloeddorstige taferelen.. ook geen nieuws. Maar beeldt u dit eens in: 250 vrouwen zijn alleen in Mosul al vermoord omdat ze geen enkele zin hadden om te fungeren als seksslavinnen. Human Rights Voices kwam achter dit grote drama en schrijft er over:

The Islamic State group, also known as ISIS, has executed at least 250 women in northern Iraqi city of Mosul in Nineveh province for refusing sex slavery, according to reports Wednesday. The women had been ordered to accept “temporary marriages” to the militants, and were all put to death after their refusal.

Said Mamuzini, an official from the Kurdistan Democratic Party, told the AhlulBayt News Agency that sometimes the families of the women were also executed for rejecting to submit.

Volgens de sharia mag je alleen seks hebben als je getrouwd bent, maar de losers van ISIS die er op los moorden hebben nu eenmaals hobby ook het verkrachten van vrouwen. Om dat te kunnen verenigen met hun toch al niet bijster ontwikkelde geloof, hebben ze een bizar prostitutieplan bedacht. Wie met een vrouw naar bed wil, moet haar voor één nacht ‘trouwen’. Dan kan die avond de verkrachting plaatsvinden waarna de volgende ochtend de ‘scheiding’ wordt uitgesproken.

Deze constructie is natuurlijk even gestoord als vrouwonterend, zeker omdat de vrouwen die ‘gehuwd’ worden door allerhanden strijders dat bepaald niet uit vrije wil doen. De 250 vrouwen die de dood verkozen boven het leven als seksslavin, hebben zichzelf daarmee in ieder geval een hoop pijn, vernedering en schaamte bespaard.

Maar geen vrouw zou gedwongen moeten worden te kiezen tussen verkrachting en de dood. Het wordt tijd om Mosul – de Irakese stad waar dit allemala gebeurt – zo spoedig mogelijk te bevrijden uit de bloeddoordrenkte klauwen van terroristenclub ISIS. Dus niet wat Obama zegt:

“My expectation is that by the end of the year, we will have created the conditions whereby Mosul will eventually fall.”

Maar meteen. Alle bommen en granaten richting Irak, en knal dat rot-ISIS hun stad uit. Niet “eventually” of “at the end of the year”. Dit kan allemaal volgende week al, als Obama dat écht wil.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Houtlijm

    Te begrijpen is het allemaal wel. ISIS is de oer-islam, de echte islam: hun inspiratie, moraal en verantwoording halen ze uit het oorlogshandboek de Qu’ran. Daarin staat dat ze dit mogen, zelfs moeten doen.

    Onbegrijpelijk dat de koran niet op de lijst met verboden boeken staat net zoals Mein Kampf. En daarmee ook de islam verboden wordt. Deze moordenaarsideologie heeft niets met de vrijheid van godsdienst te maken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.