Koningsdag: video van Alexia bewijst dat zij écht het grappigste prinsesje is

Het was koud en prinses Alexia had er geen zin in, maar toch zette ze haar beste beentje voor. 

Koningsdag 2016 verliep rustig en zonder veel bijzonderheden. Dat had vooral te maken met het druilerige weer –  het was de koudste Konings- of Koninginnedag van de afgelopen 30 jaar. Weer of geen weer, bij Koningsdag hoort nu eenmaal een bezoek van de koninklijke familie aan een Nederlandse plaats. Dit jaar was dat Zwolle, en Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters genoten van het feest en de talloze enthousiaste mensen die hen toezwaaiden.

Als lid van de koninklijke familie hoor je dan natuurlijk vrolijk terug te zwaaien. Maar prinses Alexia had daar zo te zien niet heel veel zin in:

DJ Ehwald Rietveldt postte het filmpje gisteren op Twitter met het rake commentaar “Jeah. Whatever.” – exact de woorden die Alexia waarschijnlijk in haar hoofd had op het moment dat de beelden werden gemaakt. Sindsdien is het filmpje volledig viraal gegaan, en de reacties zijn enthousiast.

Alexia laat zien dat ze gewoon écht is. Na zo’n hele ochtend in Zwolle, is ze gewoon klaar met het gedoe. Dat het zwaaien dan ook met tegenzin gebeurt, is duidelijk te zien. Schattig, toch? Leuk dat onze prinsesjes gewoon normale meisjes zijn, en niet worden gedwongen om de hele dag met een neplach op hun gezicht rond te lopen. Het is helemaal niet gek dat je als jong meisje na een tijdje wel klaar bent met het koningsdaggebeuren. Daarnaast zijn deze beelden ook gewoon grappig: de mimiek van Alexia spreekt boekdelen over hoe ze er werkelijk over denkt.

Wat hebben we toch een leuke koninklijke familie!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. toetssteen

    kijkend naar mijn kleindochters, benijd ik deze meiskes niet. Heerlijk nog ravotten, in een klimrek hangen, je pa en ma de stuipen op het lijf jagen. Goed, moet pa ook maar geen boomhut timmeren.
    Ik gun kinderen vrijheid, en al zul je een arm oid breken, dat hoort erbij. Deze meisjes zijn als kasplantjes en dat zullen ze altijd blijven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.