Na tranen, miskramen en zenuwinzinkingen is Sabia weer klaar voor het leven

Geen categorieapr 04 2016, 17:00
Sabia Engizek is weer de oude, en laat dat meteen weten met een ferm statement: "Ik heb in ieder geval geen rijke kerel meer nodig die mij moet onderhouden." Die zit.
Het ging maandenlang bereslecht met voormalig voetbalvrouw Sabia Engizek. Haar relatie met Rafael van der Vaart liep op de klippen, een tv-show flopte, haar zwangerschap werd door honderdduizenden mensen niet geloofd en tot overmaat van ramp eindigde deze ook nog eens in een miskraam.
Sabia heeft het er zwaar mee gehad, en doet dat ook uit de doeken tegenover de krant Morgenpost, die publiceert in haar thuishaven Hamburg. Ze heeft hulp gezocht bij een mental coach, en haar er bovenop geholpen:

“Die heeft me geleerd de dingen positiever in te zien en dat heeft wat mij betreft de hoogste prioriteit. Mijn glas is vanaf nu half vol, in plaats van half leeg."

En mooi voor Sabia: die herwonnen positiviteit kon direct ten gelde gemaakt worden. Ze heeft een krabbel gezet onder een modellencontract, en zal binnenkort ook weer verschijnen op tv - al is nog niet duidelijk hoe wanneer, waar en als wat:

"Een jaar geleden dacht ik huisvrouw te blijven, maar dat is nu anders. Ik zit bij een fantastisch modellenbureau en ik heb een contract getekend voor iets op tv. Ik heb in ieder geval geen rijke kerel meer nodig die mij moet onderhouden."

Kijk, dat is nog eens goed nieuws om te horen, nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten