Twee chauffeurs europarlementariërs betrapt met propagandamateriaal ISIS

Geen categorieapr 16 2016, 15:00
De vijand is onzichtbaar.
Maar gelukkig maakt hij af en toe een fout waardoor we hem alsnog kunnen zien:

Bij twee chauffeurs van het Europees Parlement is propagandamateriaal van terreurorganisatie Islamitische Staat gevonden, zo berichtte het Duitse magazine Der Spiegel zaterdag. Een geval deed zich in Straatsburg voor, het andere in Brussel, schreef het blad op gezag van met de zaak vertrouwde bronnen.

De politie onderzoekt de zaak natuurlijk, en de twee chauffeurs in kwestie zijn ontslagen. Dat lijkt me wel terecht ja: deze mannen hadden zomaar de beslissing kunnen nemen om hun denkbeelden in de praktijk te brengen door europarlementariërs te ontvoeren en af te slachten. Dat is immers waar ISIS om bekendstaat: het vermoorden van mensen die zich niet kunnen verdedigen.
Er werd verschillend materiaal gevonden bij de chauffeurs, waaronder cd's. Dit is belangrijk omdat één van de Brusselse aanslagplegers ook korte tijd gewerkt heeft in het Europees Parlement. Het is dus zeer wel mogelijk dat er daar een cel is van radicale moslims die in het geheim ISIS steunen.
Zoals altijd weigert het Parlement voorlopig om te reageren op dit nieuws. Want stel je voor dat je met de billen bloot moet, en moet toegeven dat er een serieus probleem is. Dat willen de hoge dames en heren in Brussel natuurlijk niet; dat zou hun ideaal van de multiculturele, politiekcorrecte samenleving immers ondermijnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten