Antifascistische fascisten slaan weer toe: taarten Duitse anti-immigratie politica

De Duitse anti-immigratiepolitica Sahra Wagenknecht heeft de schrik van haar leven gekregen.

Over het algemeen zijn Duitse politici vrij eensgezind pro-immigratie. Eén miljoen vluchtelingen naar Duitsland? Wir schaffen das, zegt het grootste gedeelte van de gekozen politici bondskanselier Angela Merkel na.

Maar niet Sahra Wagenknecht van Die Linke: zij is van mening dat er een limiet moet worden gesteld aan het aantal vreemdelingen dat Duitsland jaarlijks opneemt. Een controversieel standpunt bij onze oosterburen. En iets waarvoor je gewoon publiek vernederd dient te worden, aldus het “Anti-facistische Initiatief, taarten tegen de vijanden van de mensheid” aldus de belachelijk lange naam van een groepje extreem-linkse hooligans. Die drukten op een partijcongres van Wagenknechts partij de dappere vrouw dan ook zonder pardon een chocoladetaart in haar gezicht:

Nederlandse politiek-watchers zullen dit tafereel met verbijstering gadeslaan: in februari 2002 werd Pim Fortuyn getaart door anti-fascisten die vonden dat de man met z’n strenge immigratiebeleid een ‘racist’ was. Drie maanden later werd hij opnieuw belaagd, maar ditmaal met kogels: op 6 mei 2002 werd de LPF-voorman vermoord.

Het zou goed zijn als een dergelijke tragedie Duitsland bespaard zou kunnen blijven: straf de schuldigen aan deze taartenactie dus bikkelhard, en beveilig mevrouw Wagenknecht met onmiddellijke ingang. Taarten in het gezicht zijn een schandelijke publieke vernedering, maar het kan nog veel erger dan dit. Radicale anti-fascisten zijn er idioot genoeg voor om uiteindelijk ook de wapens te trekken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Svetlana

  Twee leugens:

  1. Sahra Wagenknecht staat helemaal niet voor een “bovengrens” voor vluchtelingen. Hoe kom je daar bij?

  2. Ik zit zelf bij de Antifa en heb tegelijk wel erg veel respect voor die vrouw. Dit zijn helemaal geen “anti fascisten” maar pro fascisten die dit hebben gedaan

  1. cmsuijkerbuijk

   Moet jij al niet lang in je dwangbuis zitten?

   1. Svetlana

    Ja cmsuijkerbuijk, voel jij je misschien aangesproken. Waakschijnlijk heeft Wilders deze mensen ingehuurd om deze actie te begaan.

    1. cmsuijkerbuijk

     Ik voel me totaal niet aangesproken. Het is slechts, dat we hier jouw fascistische onzin kunnen missen als kiespijn!

    2. toetssteen

     @Svetlana
     Uhuh en Fortuijn huurde vast die arme (braak) vd Graaf in om hem neer te schieten…..

     Wat Suijkerbuijk zegt, een leuk vertoeven bij de Napoleons en Maria Magdalena’s lijkt me een prima idee.

  2. toetssteen

   @Svetlana
   Als u nu dat artikel op de Daily Express eens zou lezen, vergeet ook de comments niet aub.
   Waar het feitelijk op neerkomt is dat mevrouw Wagenknegt die politiek in te delen is bij de SP getaart is door fascisten die als van ouds het best thuishoren bij Groen Links/en oud PvdA.
   Ik heb menig toespraak beluisterd van deze dame en ofschoon ik het vaak niet eens met haar ben, weet ze haar punten bijzonder goed naar voor te brengen. Beetje SP oude stijl, toen deze club zich nog realiseerde dat het de hardwerkende klasse geen goed doet als men mensen binnensluist die uitgebuit kunnen worden.

 2. Seneca

  Zo kennen wij ze weer! Dat smerig nazistisch links tuig. Het ergste: ook NL wordt geteisterd door dat smerig vullis. Te beginnen bij de Russische hoer: Svetlana. Helaas is zij niet de enige op dit forum.

  1. Beukman

   @Seneca
   Interessant, die obsessie met seks van sommige heren hier.
   Svetlana is noch een hoer, noch een Russin, en noch een vrouw. Svetlana is gewoon de huistrol van DDS.
   Wen er maar aan.

 3. Bes Tolen

  Het vluchtelingenverdrag kan per direct worden opgezegd. Dat de diverse regeringen dat niet doen in de huidige omstandigheden, is m.i. een misdaad tegen de menselijkheid, of te wel een halsmisdaad tegen de eigen bevolking. Het beginsel dat het verdrag dadelijk kan worden opgezegd heet rebus sic stantibus. De omstandigheden van nu verschillen geheel van toen het internationale verdrag werd aangegaan. Nu gaat het om de grote bedreiging voor de eigen bevolking. Het recht zoals menige huidige regering dat ziet, wordt verkracht. Men accepteert alle bedrog van welke kant ook. Interpol en Europol gaan er van uit dat meer dan 90 procent door de georganiseerde criminaliteit naar hier wordt gebracht.

  Swetslana, u bent blijkbaar zelf een communiste. Dat communisme heeft nooit iets goeds voortgebracht. Alleen het bepaalde soort hardhoofden gelooft daarin. Alle ideologieën, die massamoorden hebben gepleegd, deugen niet.
  Het woordgebruik (anti-)fascisme lijkt ook nergens op. Dat is de laatste decennia onder communistische, extreem linkse invloed van de juiste betekenis ontdaan. Die juiste betekenis was beperkter. Blijkbaar zijn er te weinig echte fascisten om op te schelden.

 4. Beukman

  Iemand taarten is altijd een zwaktebod. De heren Fortuyn en Rosenmöller (beiden getaart) kunnen erover meepraten.
  Als ik net zo paranoïde was als sommige scribentjes hier, zou ik denken dat degene die Wagenknecht een taart in het gezicht heeft gesmeerd, zelf ook tegen immigratie is.

  1. toetssteen

   @Beukman
   Huh? Leg eens uit en stop die verkleinwoorden te gebruiken, je hebt niet van doen met peuters.

   1. cmsuijkerbuijk

    @toetssteen
    Verkleinwoorden gebruiken is één van de manieren van links, om opponenten te kleineren. Meestal wordt deze methode toegepast bij gebrek aan argumenten, zoals nu.

    1. Beukman

     Altijd maar weer die slachtofferrol waar jij induikt, @Suijkerbuijk. Verkleinwoorden kunnen ook een affectieve gevoelswaarde hebben. Typisch dat je dat over het hoofd ziet.

     1. cmsuijkerbuijk

      Denk je, dat we achterlijk zijn? Je krabbelt schielijk terug!

 5. CJD

  Schandalige actie van deze anti fascistische tokkies! Sara Wagenknecht is waarschijnlijk de intelligentste politica van Duitsland (waarschijnlijk Europa) Ik kan me bijna 100% in haar standpunten vinden. Ook nu in haar redelijke houding ivm de vluchtelingen crisis

  1. cmsuijkerbuijk

   Het mooie is, nou ja, het “mooie”, dat dit uitschot helemaal niet “anti fascistisch” is, maar door hun gedragingen juist fascistisch. Ze hoeven alleen nog maar een zwart uniform te krijgen!

  2. Svetlana

   Dit waren GEEN anti fascisten maar WILDERS AANHANGERS

   1. toetssteen

    @Svetlana
    Tuurlijk mevrouw en Volkert vd Graaf was een libertariër. Echt waar.

   2. cmsuijkerbuijk

    Natuurlijk is dat tuig niet “anti fascistisch”. Dat is jullie soort per definitie niet, want jullie zijn met hetzelfde fascistische sop overgoten: Mensen de mond snoeren, in elkaar slaan, demoniseren, het leven onmogelijk maken enzovoort. Hitler zou er zijn vingers bij afgelikt hebben, zulke toegewijde Nationaal Socialisten als bij Antifa! De naam is slechts een dekmantel en bedoeld om zand in de ogen te strooien. Dat dit al lang niet meer werkt, hebben jullie zielepieten niet door en dat tekent tevens de intelligentie van dit schuim der aarde!

   3. Wachteres

    Dit soort gedachtegangen doet Zwetslana op bij de anti-fascisten.

    En volgens Beukie moeten we zulke opmerkingen ook nog serieus nemen.

    Sommige mensen vragen erom tot huistrol te worden gepromoveerd.

 6. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2016/05/29/duitse-tandarts-openlijk-lid-afd-wordt-geterroriseerd-extreem-links/

  Duitse tandarts, woordvoerder van AfD, wordt geterroriseerd door extreem links

  “De 64-jarige Berlijnse tandarts Marius Radtke wordt zo geterroriseerd door extreem-links tuig dat hij moet vrezen voor zijn leven. Reden van de terreur: Radtke is woordvoerder van de lokale Alternative für Deutschland (AfD)-fractie (een niet verboden en democratisch verkozen ledenpartij), een soort van PVV light. Wat in het politiek correcte Duitsland al snel hetzelfde is als nazipartij 2.0.”

  Een van de vele berichten. Het echte geweld komt van links.

  De anti-fascisten zijn de echte fascisten.

  1. Svetlana

   Ik raad je eens aan om een dag met de antifa mee te lopen, je leert zo nog wel wat

   1. cmsuijkerbuijk

    @Svetlana
    Waarom zouden wij een dag met de fascistenbende van Antifa mee moeten lopen? Om wát te leren? Jodenhaat zeker? En hoe je het snelst een klinker uit het wegdek kunt halen, of een stoeptegel van het trottoir, om mee naar de tegenstander te smijten. En dat alle Joden maar aan het gas moeten! Dát soort dingen? Nee, dank je. Die “lessen” hebben ze zo’n 80 jaar geleden al eens gegeven. En dat was geen succes!

    1. ceteris paribus

     De heer Suijkerbuijk heeft moeite met Judenrein maar is een voorstander van Muslimrein.
     Dit is erger dan selectieve verontwaardiging, dit is plat racisme.

     1. cmsuijkerbuijk

      CP
      Je lult verschrikkelijk uit je nek met je “Muslimrein”. Bovendien kun je een zelfgekozen ideologie geen “ras” noemen, dus is racisme een volslagen onzinnige beschuldiging. Want jij op jouw beurt discrimineert dan weer de PVV’ers. Deze vlieger gaat dus, zoals zovele, niet op.
      En dan is er nóg een groot verschil: Jouw fascistische vrienden van Antifa willen Joden “aan het gas”, dwz vernietigen. En dit tuig verdedig jij te vuur en te zwaard, dus ben je geen haar beter.
      Dan kan ik in jouw ogen wel naar “Muslimrein” streven (Trouwens nergens op gebaseerd en een aperte leugen, maar komende van jou, verbaast dat mij al lang niet meer! Argumenten op: Leugen er tegenaan), maar in élk geval niet door ze “aan het gas” te wensen, zoals jij met de Joden wél doet! (Want je steunt Antifa) En als de Islam uit ons land zou verdwijnen, dan zou dat gewéldig zijn, maar nooit met geweld! Leugenaar!

     2. zomaar

      @cp , als je de islam (en dus de volgelingen), aan een nader onderzoek bloodsteld .

      dan zie je dat juist de islam fascistische is , zoals ook het communisme en linkse dictaturen fascistische zijn , zoals ook het racisme binnen deze fascistische geloven en dictaturen een feit is.

      indeze doen zij niet onder voor de nazi’s, waar jij het telkens naar linkt , als zijnde dat dit een rechtse beweging was .

      dus links dweept met fascisten en racisten , om hun gelijk (ideologie) er bij de massa in te stampen .

 7. Ni28

  De hele Oostblok mocht na de oorlog het verschil ervaren tussen de fascisten en de communistische antifascisten. Het Westen daarentegen was deze fenomeen bespaart gebleven en heeft de ervaring niet. Mensen die zich nu bij de linkse radicalen antifascisten aansluiten zijn in wezen net zo slecht als diegenen die zij willen bestrijden. Misschien nog slechter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.