Kleine wereldverbeteraar barst in auto in tranen uit. De reden waarom is te schattig voor woorden

Ach gossie, arm schaapje: helemaal in tranen. Wat een dropje.

Het valt ook niet mee, het leven. En met ‘leven’ bedoel ik niet alleen het leven van deze jongen zelf, maar alle leven op aarde. Deze jonge wereldverbeteraar wordt thuisgebracht na een vermoeiende schooldag, waar vandaag één onderwerp op het curriculum stond: hoe de mens omgaat met het milieu.

En dat ging deze jongen niet in de koude kleren zitten:

Maar misschien nog wel het meest frusterende voor de jongen is het feit dat hij er allemaal niet zoveel aan kan doen: hij is namelijk maar een jong jongetje. Het snikkende kind heeft dan ook één vurige wens:

“Ik wou dat ik nu een volwassene was. Ik wil gewoon doen wat ik moet doen!”

Dat geloven we graag! Gaan we over twintig jaar meer horen van deze diepbedroefde jongen die het niet meer kan verdragen dat mensen afval op de grond smijten en roekeloos bomen kappen? Wie weet, wie weet! Als deze jongen zijn passie weet te behouden, moet dat vast en zeker goedkomen. Dan wordt onze kleine voorstander van planeet en rechtvaardigheid ongetwijfeld een grote en nobele strijder!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.