Lastig moment voor Max Verstappen: persconferentie samen met gedegradeerde Daniil Kvyat

Geen categoriemei 12 2016, 9:58
De gepromoveerde Verstappen zit straks naast de gedegradeerde Kvyat... Ongemakkelijk!
Het leven in de Formule 1 is niet alleen lastig op het circuit, maar ook daarbuiten. Want wie zou het niet ongemakkelijk vinden om naast degene te zitten die je net hebt vervangen? Dat is namelijk wat Max Verstappen straks te verduren krijgt bij de persconferentie van Red Bull. Hij zit daar naast Daniil Kvyat, die hij vervangen heeft bij Red Bull Racing.
"De één z'n dood, is de ander z'n brood" geldt ook in de Formule 1. Toen Kvyat werd gedegradeerd van Red Bull Racing naar Toro Rosso, was dat namelijk goed nieuws voor Max Verstappen: de Nederlander maakte onmiddellijk promotie en mag voor Red Bull Racing uitkomen bij de Spaanse Grand Prix. Zuur voor Kvyat, maar fantastisch voor Verstappen. Onze 18-jarige landgenoot was véél te goed voor het B-team Toro Rosso, en het is dan ook alleen maar terecht dat hij nu voor een echt topteam gaat rijden.
Vanmiddag zit Verstappen bij een persconferentie samen met Daniil Kvyat, aan de vooravond van de Spaanse Grand Prix. Maar de echte uitdaging komt natuurlijk bij de Grand Prix zélf: Max Verstappen moet hier laten zien wat hij kan. Wat is een betere plek voor zijn debuut dan het zonnige Barcelona? Hopelijk weet Verstappen direct keiharde resultaten binnen te slepen, en mogelijk zelfs een podiumplek te halen. Dan laat hij in één klap zien dat hij zijn promotie dubbel en dwars verdient.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten