Stadion Manchester United geëvacueerd vanwege bomdreiging

Geen categoriemei 15 2016, 16:42
De islamitische terreur is helaas nog lang niet verslagen.
En dat zullen we weten ook. Zo moesten 20.000 fans van Manchester United er vandaag aan geloven:

"Due to the discovery of a suspect package in the north-west quadrant of the ground, the match has been abandoned for today on police advice.

"People in the stadium are advised to remain in their seats while the forecourt is cleared of fans evacuated from the stadium. Further announcements will be made as soon as possible."

Ondertussen is het stadion natuurlijk helemaal geëvacueerd. Reddingswerkers en antibomeenheden zijn het stadion ingegaan en zijn op zoek naar mogelijke bommen. Het is nog maar de vraag wanneer deze wedstrijd nu gespeeld wordt. Wat we al wel weten is dat het team van United dan waarschijnlijk al weet of het in aanmerking komt voor een Champions League plaats of dat die kans definitief verkeken is.
Blijkbaar was er voor de wedstrijd al een dreiging. Een journalist van Sky vertelt namelijk dat hij bij binnenkomst gefouilleerd werd. Dat was hem nog nooit overkomen.
https://twitter.com/SquawkaNews/status/731849778292764673
Het is bekend dat Groot-Brittannië een serieus probleem heeft met moslimextremisten. Als er inderdaad een bom (of meerdere bommen) worden gevonden kunnen we ervan uitgaan dat zij erachter zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten