Zwangere Carice van Houten toont haar babybuikje

Eén van de bekendste Nederlandse actrices is zwanger, en laat ondanks haar drukke schema uiteraard een gaatje over om te genieten van het nieuwe leven dat zich in haar buik ontwikkelt.

De 39-jarige Nederlandse Hollywood-ster Carice van Houten was deze week weer even in Nederland, en ze kon gelijk genieten van een heerlijk zonnetje dat afgelopen weekend ook weer even de kop deed opsteken.

Maar Carice – beter bekend als de rode priesteres ‘Melissandre’ van de tv-serie Game of Thrones – had meer dingen om van te genieten dan alleen het voor ons lang zeer ongebruikelijke mooie weer: haar baby. Carice is namelijk zwanger van haar vriend Guy, en zachtjes streelt ze dan ook over haar pas beginnende babybuikje:

Vriend en vertrouweling Alex Klaassen neemt vervolgens de aandoenlijke foto van moeder en haar – nog ongeboren – kindje. Schattig hè? Laten we hopen dat dit een voorteken is dat Carice straks een ongelofelijk goede moeder gaat zijn. Net zoals Yolanthe en haar Xess Xava een uitstekend moeder/zoon-paar zijn. Of allicht zelfs Kim Kardashian en dochter North West.

Maar we lopen vooruit op de muziek. Eerst moet Carice maar eens bevallen. Maar ik heb daar alle vertrouwen in; dat Carice goed is in het opwekken van leven, dat kunnen mensen die de tv-serie Game of Thrones kijken maar al te goed zien. Hopelijk is ze er in het echt minstens zo bedreven in!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.