Aanhanger religie van de vrede steekt dochter levend in brand omdat ze een man gevonden had

Geen categoriejun 09 2016, 21:00
Een 18-jarig meisje uit Pakistan is levend verbrand door haar moeder en broer omdat ze tegen hun wensen in getrouwd was met een man. De familie van het meisje had of iemand in gedachten of vond de grote liefde van haar leven niet goed genoeg voor het aanzien van de familie. En dus werd het arme meisje op barbaarse wijze vermoord door haar bloedeigen moeder.
Zeenat Rafiq was 18 jaar oud en wist wat ze wilde. En dat was eerst en vooral niet om met een man te trouwen die haar familie voor haar uitkoos. Ze was stapelverliefd op een andere jongen, Hassan Khan, en hij op haar. Daarom liep ze weg. De twee trouwden met elkaar en lieten Zeenat's achterlijke familie achter.
Op een gegeven moment hoorde Zeenat dat haar familie zich weer met haar wilde verzoenen. Iedereen met kennis van 'eerwraak' had het meisje kunnen vertellen dat dit waarschijnlijk een list was, maar ze kon deze mogelijkheid niet ongebruikt voorbij laten gaan. En dus ging ze terug naar haar familie in Lahore.
https://twitter.com/AbdMalekHussin/status/740731901925695491?ref_src=twsrc%5Etfw
Toen ze aankwam bij haar ouderlijk huis pakte haar oudere broer haar vast waarna hij haar met grof geweld vast bond aan een bed. Daarna gooiden haar broer en moeder benzine over haar heen.
Het meisje was ongetwijfeld in paniek, maar ze kon niets doen. Ze zat vast. Nadat ze met benzine overgoten was werd ze -- met bed en al -- in de fik gestoken. Door haar eigen moeder. Ze overleed ter plekke.
Nadat ze haar bloedeigen dochter op deze vreselijke wijze vermoord had meldde Parveen Bibi zich bij de autoriteiten. De politie zegt dat ze absoluut geen spijt heeft van haar onmenselijke misdaad. Zoon-moordenaar Ahmer Rafiq is gevlucht, naar hem wordt nog steeds gezocht.
En ondertussen vertelt links ons nog altijd dat alle culturen gelijk zijn. Het is om misselijk van te worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten