snapshot5

Hoera! Pegida-malloten raken tijdens tv-reportage drie aanhangers kwijt

Geen categoriejun 20 2016, 21:00
De rioolbruine organisatie Pegida moet het met drie man minder stellen: tijdens een demonstratie stapten ze voor het oog van de camera uit de extreem-rechtse beweging.
Pegida, een extremistische organisatie uit Duitsland die alle buitenlanders het land wil uittrappen, is weer eens lekker in het hemd gezet. De smoezelige club organiseerde een demonstratie. Volgens PowNed was dit alweer de tiende demonstratie, en ook deze keer moesten de islam en asielzoekerscentra het verduren. Of verduren... er is inmiddels geen moslim of asielzoeker die nog wakkerligt van de ganzenpasparades van Pegida, maar het trieste clubje stapt dapper door met hun "stoere" slogans:
snapshot
Nou, daar liggen ze vast wakker van in Mekka. Vrouw met rode handtas noemt de islam 'kanker'. Stoerstoer!
Hoe dan ook, op de ongetwijfeld snelvolgende elfde compleet nutteloze Pegida-bijeenkomst zal de van oorsprong uit Duitsland overgewaaide raszuiverheidsorganisatie het met drie man minder moeten doen. Deze drie groene hesjes keerden het amateuristische zooitje ongeregeld de rug toe:
snapshot
Nou, dat scheelt in ieder geval al weer drie rechterarm-zwaaiers. Ze willen het nu op eigen kracht proberen, en hebben al een eigen slogan, zoals treffend verwoord door de man met de gele pet: "Brabant vluchtelingen vluk!".. of ook wel: "Brabant Zeeland tegen vluh-vluchtelingen." Wordt vast een toppertje hit, die Pegida-afsplitsing!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten