Man slaat vriendin keihard neer, maar voorbijganger schiet haar te hulp. Wacht tot je ziet hoe hij dan reageert

Schokkende beelden, maar gelukkig zijn er ook nog behulpzame mensen op deze wereld…

In elke relatie is er weleens onenigheid. Toch hoop ik dat niemand het zo bont maakt als dit stel. Ze hebben niet zomaar ruzie, maar gaan elkaar compleet te lijf op een parkeerplaats.

Wat er aan het incident vooraf ging, is niet bekend, maar de beelden vertellen genoeg. Eerst slaat de vrouw haar vriend meerdere malen in zijn gezicht, en schopt ze hem tegen zijn knie. Het moet gezegd: hij houdt zich in. Dan rent ze naar de auto om weg te rijden – dat had het einde moeten zijn van deze ruzie. Maar dan rent de man opeens naar de auto. Hij ramt het portier dicht en grijpt de doodsbange vrouw…

Even later slaat hij haar keihard tegen de grond. Hoe gestoord kun je zijn? De vrouw is duidelijk een stuk kleiner, maar deze man gaat haar te lijf alsof hij in een boksring staat. Wat een bruut… Niemand durft het voor de neergeslagen vrouw op te nemen, want dan krijgen ze zelf ruzie met die bokser. Of toch?

Schermafbeelding 2016-06-09 om 09.05.33

Één vrouw durft wat niemand durfde: ze gaat naar de neergeslagen vrouw toe en kijkt of ze in orde is. Dan spreekt ze de man aan:

“Zie je niet dat ze pijn heeft?!”

Wat een heldin. Die man kan haar ook neerslaan, maar ze besloot dat ze moest opkomen voor haar medemens. Helaas heeft deze vrouwenmishandelaar er geen boodschap aan. Woedend sleurt hij zijn vriendin naar de auto. Dan probeert hij de telefoon van de andere vrouw af te pakken: waarschijnlijk was hij bang dat ze foto’s had gemaakt of dat ze de politie zou bellen.

Maar deze voorbijganger is niet bang uitgevallen! Ze schreeuwt “laat me nu los!” en weet zich te ontworstelen aan de greep van de woedende man. Even later rijdt hij weg, met zijn vriendin in de auto… De politie in het Russische Yekaterinburg, waar het voorval plaatsvond, heeft nog niet laten weten of de man al is opgepakt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Taravilyaion

    Z’n goed recht, heeft ze helemaal verdiend..
    Waarom zou hij zich wel door haar mogen laten mishandelen, maar mag hij haar niet 1-2x terug slaan..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.