Schandalig: nauwelijks veroordelingen voor massa-aanranding Keulen

De burgemeester van Keulen noemt het straffen van de daders “bijna onmogelijk”.

De honderden vrouwen die tijdens Oud en Nieuw werden aangerand, bestolen en betast door vermoedelijke asielzoekers in Keulen, krijgen geen gerechtigheid. Volgens de burgemeester van de stad is het “bijna onmogelijk” om de daders op te sporen en te bestraffen omdat ze haast niet te identificeren zijn. Bijna 1200 vrouwen hebben aangegeven dat ze in de bewuste nacht het slachtoffer werden van groepen aanranders. Het aantal veroordelingen steekt schril af bij het enorme aantal slachtoffers: slechts twee aanranders zijn tot nu toe veroordeeld.

De overgrote meerderheid van de 1182 aanklachten zal naar alle waarschijnlijkheid nooit tot een veroordeling leiden. Een volstrekt onacceptabele situatie die had kunnen worden voorkomen als de politie van de stad doortastender had opgetreden. Op Oudejaarsdag werd het al rond 20 uur duidelijk dat er veel te weinig politie op de been was in het stadscentrum van Keulen. Toch werd er niet meer politie ingezet, waardoor vrouwen na middernacht praktisch weerloos waren tegen de groepen aanranders. De politie was nergens te bekennen. Burgemeester Henriette Reker geeft toe dat er fouten zijn gemaakt:

“Daar heeft de politiek gefaald. Maar dit zag natuurlijk niemand aankomen.”

Och ja, foutje bedankt! Het is een grof schandaal dat deze falende burgemeester überhaupt nog op haar plek zit. Waarom is ze niet allang afgetreden naar aanleiding van dit drama? Niemand zag aankomen dat het mis kon gaan? Wat een onzin. Het Duitse blad Die Zeit heeft onderzoek gedaan naar de situatie en is tot de conclusie gekomen dat directe inzet van de politie waarschijnlijk veel misdrijven had kunnen voorkomen, hoewel niet alle aanrandingen hadden kunnen worden verhinderd.

Maar in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor de grove fouten die zijn gemaakt, zegt burgemeester Reker doodleuk dat “niemand het zag aankomen”. Daar hebben de slachtoffers wat aan, maar niet heus. Dit is niet de eerste keer dat Reker een idiote opmerking maakt: na de aanrandingen raadde ze vrouwen aan om afstand te houden van mannen. Uhm, alsof het de schuld is van de vrouwen dat ze zijn aangerand! Intussen zit Reker nog lekker op het pluche, terwijl de daders van de aanrandingen gewoon vrij rondlopen. Maar de slachtoffers dragen dit een leven lang met zich mee.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

77 reacties

 1. Ni28

  “Daar heeft de politiek gefaald. Maar dit zag natuurlijk niemand aankomen.”
  Niet te geloven, dan moet je echt blind zijn of erg politiek correct. Als je maar niet blank bent mag je alles straffeloos doen. De wetten gelden alleen voor autochtonen. Wat een verrijking je kunt beter arm blijven.

 2. Floris

  Deze Reker is een schoolvoorbeeld van een naïeve bestuurder die niet beseft wat voor onverbeterlijk en barbaars tuig onder ons leeft. Niet alleen wat er recent is bijgekomen, maar ook islamitisch bontkraagjestuig dat hier is geboren. Haar mensbeeld deugt niet, iets waar links keer op keer mee de mist in gaat. Het wordt hoog tijd dat ze op links die roze bril eens afzetten.

  Maar dat ze “dit niet hebben zien aankomen” begrijp ik wel en dat verwijt ik haar en haar medewerkers dan ook niet. De enorme brutaliteit en de groepsgewijze modus operandus van dit ongedierte was nog niet eerder vertoond op een feestavond in het avondland.

  Het laat zien dat onze wetten, onze politie, zelfs onze rechtsstaat niet berekend is op dergelijke vreselijke schoften. Alles is nog steeds afgestemd op brave, goedwillende burgers. Inmiddels leven er dermate veel ratten onder ons dat harde maatregelen nodig zijn. Zo niet, dan gaan burgers het recht in eigen hand nemen.

 3. ceteris paribus

  Ik begrijp dat het de schuld van de burgemeester is dat er niemand voor verkrachting kan worden veroordeeld.

  Je gelooft je ogen niet!

  1. zomaar

   @CP, onder andere is zij de schuldige van dit hele gebeuren !.

   ik weet dat hij jou raar in de oren klinkt , links is dat nooit gewend geweest om ergens eindverantwoording over te dragen , en zo te moeten bekennen dat zij/hij faalde in zijn/haar functie .

   helaas @cp het is zo wie de eindverantwoording heeft , heeft het meest schuld.

   en zij had niet alleen de Donald Duck , (gekuiste versie van de koran) moeten lezen toch ook het grote mensen nieuws moeten volgen , waaruit zij de conclusie kon en moest trekken dat al die honderd duizenden jongen moslims , een gevaar opleveren voor onze vrouwen en meisjes .

   1. Wachteres

    Is dat niet dezelfde TRUT die zei dat de vrouwen de moslims maar op een armlengte afstand moesten houden?

    http://www.knack.be/nieuws/wereld/burgemeester-tot-vrouwen-in-keulen-houd-vreemde-mannen-op-armlengte-afstand/article-normal-642271.html

    Burgemeester tot vrouwen in Keulen: ‘Houd vreemde mannen op armlengte afstand’

    05/01/16 om 20:36 – Bijgewerkt op 06/01/16 om 15:44

    De burgemeester van Keulen heeft de vrouwen in de stad aangeraden ‘om vreemde mannen op minstens een armlengte afstand te houden’. In de Duitse stad zijn tijdens nieuwjaarsnacht een hele reeks vrouwen slachtoffer geworden van seksueel geweld.

    Inderdaad, zij is het! Je gelooft je oren niet! De politiek-correcte onnozelheid is verbijsterend en ten hemel schreiend!

  2. Wachteres

   Tja, die [bijna] 1200 vrouwen hebben volgens Simon gewoon gelogen en de filmpjes waarin ze panisch roepen “blijf van me af” zijn gewoon achteraf in elkaar gezet.

   En 1200? Toch niet de moeite waard? In GB zijn er tegen een miljoen verkracht en die beesten hebben – dankzij gedrochten zoals Simon – jarenlang hun lusten kunnen botvieren.

   Dat jij je niet doodschaamt, zeg meer dan genoeg.

   Je gelooft je ogen en je oren niet.

   1. Wachteres

    .. zegT meer dan genoeg [sommige letters op mijn laptop werken niet zo goed]

 4. Wim

  Is dat niet die trut die met een links opgezet aanvalletje burgemeester werd

 5. Marieke

  Helaas is aanranding moeilijk te bewijzen. Wat een les is voor de volgende keer is dat er meer politie moet worden ingezet bij grote evenementen, zodat burgeres zich veiliger voelen en er kan worden opgetreden als er weer wat gebeurd.

  1. Floris

   Mij bekruipt het gevoel dat politiek correct erg hardleers is en dat er nog veel slachtoffers zullen moeten vallen voordat men tot het besef komt dat we te maken hebben met onverbeterlijke islamitische monsters die West-Europa als hun jachtgebied zien.

   1. Wachteres

    Bekijk de foto van dat mens maar eens, Floris: de politiek correcte naïviteit straalt haar uit de ogen.

    1. Floris

     Ja, het druipt ervan af.

     1. ceteris paribus

      Mevrouw Wachteres en Floris hebben aan een foto genoeg om een politicus te beoordelen.

     2. Floris

      Door ervaring wijs geworden herken ik de snuiten van luchtfietsers meestal direct, maar in dit geval kennen we ook diverse uitspraken van deze theemuts. Het is dus een duidelijk gevalletje van onnozeleritis, Pissebed.

     3. Wachteres

      “Mevrouw Wachteres en Floris hebben aan een foto genoeg om een politicus te beoordelen”.

      Nee hoor Simon Serpent, daar staat tegenover dat zij zeer politiek- correct-intelligent is opgetreden.

      “De mannen op armlengte afstand houden” …. wie zou, buiten een linkse mafketel, op zo’n idee komen?

      En als je dat niet doet, dan ben je zeker schuldig? Heb je het ernaar gemaakt?

      ’t Is alsof ik Simon hoor over de verkrachtingen in Keulen.

      Komt regelmatig voor ….. ja hoor …… sure ……

      Inderdaad: Ondermeer in GB: NOG STEEDS! En in Zweden en in Noorwegen.

      https://www.youtube.com/watch?v=BmQ49DztFC4

      Oslo Rape Epidemic

      Gelukkig hebben we Simon die voor dit gore tuig opkomt.

      Simon en zijn vriendjes: Letterlijk en figuurlijk: te vies om aan te pakken.

 6. Peter Selie

  Schandalig: nauwelijks veroordelingen voor massa-aanranding Keulen, tja alleen het aanschouwen van de foto is al blaartrekkend, de tenenkrommende rooie rotzak en luchtfietser de Keulse burgemeester Reker, brengt menigeen op moordgedachtes. Vraag mij wel eens af, wanneer het helemaal uit de klauwen dreigt te lopen zal voor haar dan ook een veilige schuilplaats zijn? Natuurlijk staan de koffers en het vervoer van de VIP’s al klaar net zoals op 13 mei 1940 toen koninklijke familie en de bijna voltallige regering naar Londen toog. Denk dat de Obama registration dat al in kannen en kruiken heeft gemaakt, maar het grootste gedeelte van het volk weet wel waarom het gaat, alleen te bang om het in het stemhokje waar te maken…

 7. Gielah

  Net als ik denk: ” Dat soort bestuurders móet welhaast omgekocht en/of bedreigd zijn door de vijand anno 2016″ ( lees: de NWO in samenwerking met de wereld-islam), realiseer ik mij dat de NSB haar duivelse, landverraderlijke praktijken – voor zover wij nu weten- ook deed zonder beloningen of bedreigingen.
  De aantrekkingskracht van het kwaad is voor velen onweerstaanbaar.
  Voor wie rottig in elkaar zit is het er aan deelnemen beloning genoeg.

  Intussen verraadt deze mevrouw natuurlijk
  a. haar ambt, waar ze dik voor betaald wordt
  b. de medemenselijkheid
  c. haar vaderland en de normen en waarden ervan.

  Weer iemand die, wanneer ze ooit overlijdt, géén leegte zal achterlaten…. als kaf, dat in de wind verwaait….. en wier weg zal vergáán, zoals Psalm 1 zo wrang beschrijft.

  1. ceteris paribus

   Ondanks de honderden smartphones waarmee gefilmd en gefotografeerd kan worden is er Keulen geen enkel bewijs of aanwijzing van verkrachting geleverd. Aanrandingen c.q. handtastelijkheden jegens vrouwen waren er wel maar niet meer dan helaas gebruikelijk op een gemiddeld Duits bierfeest.

   Dit zijn de feiten en daarmee zullen ook de islamofoben het moeten doen.

   1. Floris

    Pissebed leeft in een parallel universum: volgens hem is er niets bijzonders gebeurd in Keulen. Het was “niet meer dan gebruikelijk op een gemiddeld Duits bierfeest”.

    En dat durft de idioot dan ook nog een “feit” te noemen.

    Hiermee heeft deze geesteszieke dwaas zichzelf definitief afgeserveerd. Zelfs die theemuts van een burgemeester heeft erkend dat het dramatisch was en dat de gemeente aan alle kanten tekort schoot omdat ze het niet aan hadden zien komen.

    1. ceteris paribus

     Ja, de politie had achteraf gezien beter de openbare orde moeten bewaken, dat betwist ik niet, Floris. Ik stel, met de rechter, echter vast dat niemand kon worden veroordeeld voor verkrachting. Dat zul je lastig kunnen ontkennen.

     1. Vigo

      Je hebt constant niet anders gedaan als alles ontkend glibberige bange wezel.

     2. Floris

      En waarom kunnen ze niet worden veroordeeld?

      “Volgens de burgemeester van de stad is het “bijna onmogelijk” om de daders op te sporen en te bestraffen omdat ze haast niet te identificeren zijn.

      Daar had kereltje Pissbed zeker overheen gelezen?

     3. ceteris paribus

      Nee hoor, Floris, bij ‘aanrandingen’ in drukke menigsten is bewijsvoering altijd lastig. Van verkrachtingen was geen sprake.

     4. Floris

      Pissebed heeft meermaals aangevoerd dat er weinig veroordelingen waren om het gebeurde te bagatelliseren, maar nu erkent hij plotseling dat de oorzaak daarvan in de bewijslast ligt.

      Wat een glibberaar is het toch.

   2. Marieke

    Helaas is het zo dat bij veel evenementen vrouwen worden lastig gevallen. Daarmee praat ik het niet goed, maar in dit geval wordt het gebruikt om een vluchtelingen in een kwaad daglicht te stellen.

    1. ceteris paribus

     Precies, Marieke, dat is hier op een hysterische wijze gebeurd.

    2. Marieke

     Uit latere berichtgeving bleek trouwens dat er misschien twee of drie Syriers tussen zaten.

     1. ceteris paribus

      Wilders sprak in dit verband over een islamitische seksjihad, een pijnlijk voorbeeld van de zieke en leugenachtige islamofobe hetze die bewust werd opgeklopt.

    3. Floris

     Kan Marieke een evenement noemen dat leidde tot 1200 aangiftes van aanranding?

     Zo niet dan praat ze het dus WEL goed. En het is niet “gebruikt” om vluchtelingen in een kwaad daglicht te stellen. De daders hebben ZICHZELF in een kwaad daglicht gesteld. Moslims, altijd weer die verdomde moslims.

     Wat is ervoor nodig om Marieke het licht te doen zien? Dat ze zelf het slachtoffer wordt? Ik zou het bijna hopen.

 8. Floris

  Gielah schreef:

  “De aantrekkingskracht van het kwaad is voor velen onweerstaanbaar.
  Voor wie rottig in elkaar zit is het er aan deelnemen beloning genoeg.”
  ———————————————————————-
  Dat onnozele mens denkt (net als Merkel) juist dat ze het goede doet.

  Dáár zit het grote probleem. Geef idealisten vrij baan en je weet zeker dat ze er een gigantische puinhoop van maken.

  1. Gielah

   Beste Floris.
   Volgens mij denkt niémand dat hij of zij “het goed doet”, als zij aan slachtoffers van aanranding of zelfs verkrachting geen récht probeert te doen… en al zéker niet als de bestuurder in kwestie ook nog eens een vróuw is.

   Men wordt aangesteld om búrgers te beschermen…. en NIET om eventuele verkrachters, ook nog eens levend op kosten van jóuw land, uit de wind te houden.

   Ik kan hier onmogelijk iets anders in zien dan dat, wat ik bij álle bestuurders in heel West-Europa zie: een gecapituleerd zijn voor de islam en de volgelingen daarvan…. en een als gevolg daarvan bewust BLIND ( willen) zijn voor wat die allemaal uitvreten.

   Nu weet ik ook wel dat men letterlijk in Straatsburg heeft afgesproken, dat we in het westen een oogje dicht zouden knijpen voor ” de culturele eigenaardigheden” ( lees: misdadigheden) van islamieten.
   Ik ken mijn Bat Ye’Or.. tenslotte.

   Maar de schaamteloosheid waarmee men dat ogen dichtknijpen in Scandinavië, Duitsland en ja.. ook in ons land ( denk aan al die zogenaamd machteloze kneuzen van burgemeesters) doet, is in feite een belediging voor alle westerse burgers.
   En dan spreek ik niet van: ” zelf denken dat ze het goed doen” of “naïeveteit”, want dat is me dan véél te vergoelijkend.
   Dan spreek ik over kwaad, want dat is het.
   En kwaad spreekt vaak in keurige volzinnen ( en roept afkeurend dat de TOON van wél de waarheid dienende mensen hen niet aanstaat…) is in dure kleding gestoken en geeft een bedrieglijk fatsoenlijke image af.

   Ik heb het niet zo op mensen, die daar niet doorheen kijken.
   Volgens mij zijn die zelf ook niet al te kosher.

   1. Floris

    @ Gielah,

    Ik denk nog steeds dat dit soort idealisten (ook Merkel) het goed bedoelen. Het valt hen inderdaad te verwijten dat ze onwaarschijnlijk naïef zijn en kennelijk ook niet wakker worden door de vele misstanden waar we nu al vele jaren bijna dagelijks mee geconfronteerd worden, maar dat is typerend voor mensen die heilig in iets geloven, of dat nu een religie of een ideologie is. We spreken niet voor niets van de Linkse Kerk.

    Als ze van hun geloof afvallen stort hun wereld in en slechts weinigen durven die stap aan. Het komt gelukkig wel voor. Recent las ik een column van een notoir linksmens die ein-de-lijk door had dat we massaal in de maling worden genomen door het islamitische tuig: http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=49&t=3293&p=48994&hilit=brusselmans#p48994

    1. ceteris paribus

     Ja, Merkel bedoelt het goed, Floris, en dat geldt ook voor de meerderheid van de Duitsers die haar hoogstwaarschijnlijk straks opnieuw tot Bondskanselier zullen kiezen.
     Het is bekend dat in klein-rechtse kringen dit soort meerderheden in de bevolking voor onwaarschijnlijk naïef worden aangezien. Ze doen denken aan Belgen die menen dat ze in Engeland levensgevaarlijk handelen door links te rijden.

     1. Floris

      Blijf jezelf vooral moed inpraten, struisvogeltje.

     2. Vigo

      Ja het is een moedig kereltje die Wim.

     3. ceteris paribus

      Ik spreek over de feiten, beste Floris: je behoort tot een kleine extremistische minderheid. Wen er maar aan.

     4. Floris

      Je deed een voorspelling die gebaseerd is op wishful thinking, Pissebed. Dat zijn dus geen feiten.

      Je staat weer eens pijnlijk met de broek op je magere enkels.

     5. ceteris paribus

      Een voorspelling is feit, beste Floris, die natuurlijk nadien onjuist kan blijken.

      Kun je dit volgen?

     6. Marieke

      Waarom kunnen jullie, Floris en Vigo, niet het fatsoen opbrengen een discussie te voeren zonder de ander uit te schelden?

     7. Floris

      Marieke begrijpt niet waarom Pissebed wordt uitgescholden.

      Marieke is er zo eentje die schelden heel erg vindt, maar kennelijk geen moeite heeft met de doortrapte manier waarop Pissebed andersdenkenden tracht te kleineren.

      Een dikke vinger voor jou, hypocriet kutwijf.

  2. ceteris paribus

   Floris noemt de politici waarmee hij van mening verschilt over het immigratiebeleid en de eerbiediging van grondrechten idealisten. Hij erkent dus het nobele motief.
   Dat kan van de rabiate moslimhaters lastig worden gezegd.

   1. Floris

    Nee, van haters kan dat niet worden gezegd. Ook niet van Fortuyn- en Wilders-haters zoals jij.

    Zie je trouwens geen verschil tussen vaderlandslievende islamcritici en moslimhaters of laat jouw kokervisie dat niet toe?

 9. H.Vaes

  Hier wordt weer een stukje bewijs geleverd dat de westerse wereld hun bestaansrecht uit handen aan het geven is aan de reeds voor een groot deel in Europa gevestigde instroom van islamitische afkomst.
  Het gaat nog erger worden tot wij totaal overrompeld zijn door deze verrijkende instroom.

  1. Floris

   Dat is me te pessimistisch, heer Vaes. Het tij kan nog wel gekeerd worden, maar dan moet West-Europa de onnozelaars die overal aan de macht zijn zonder dralen aan de kant zetten. Hopelijk kan dat nog via de stembus.

   1. Vigo

    Vergeet dit laatste maar, slechts grootschalig geweld kan het tij keren, en dat moet snel gebeuren anders zijn we in de minderheid door dat doorfokkende ongedierte.

    1. ceteris paribus

     Dappere vigo bepleit achter zijn toetsenbordje weer eens grootschalig geweld.
     Is het mannetje stoer of niet?

     1. Vigo

      Zullen we maar eens gaan bekijken wie van ons tweeën nu werkelijk zo stoer is Wim, wat denk jij, kom ik richting de Laan van Poot in Den Haag om kom jij richting Rockanje?

      Ruimte zat hier hoor….

     2. Vigo

      Ik constateer dat paardepis zijn steunkousen ophaalt in deze, nou weet je wat, je mag je buddy Bukboy meebrengen, wat zeg je daarvan Wim?

     3. ceteris paribus

      Ik woon niet in Den Haag, beste Rob en ik heb ook helemaal geen zin in fysiek contact met trieste losers.

     4. Vigo

      Nou weet je wat, ik kom wel eens buurten op de Laan van Poot, gewoon een gezellig praatje maken met zo’n stoere koene racismebestrijder, misschien maak ik wel een respectvolle buiging voor je die je neusbeen verbrijzelt geheel per ongeluk, een ongeluk zit in een klein hoekje zullen we maar zeggen…….

     5. Marieke

      Vigo doet aan dreigementen als hij wordt tegengesproken….is dat de manier hoe jij met andere mensen omgaat? Dit is een forum waar meningen worden uitgewisseld, als je daar niet tegen kunt of je het niveau niet kunt bijbenen ga dan alsjeblieft een hobby zoeken, ga naar sportschool of zo. Doe gewoon normaal!

    2. Vigo

     Het kereltje Hutten heeft een grote bek maar als het erop aan komt schijt hij zijn Sloggie vol, fijn dat we dit hier kunnen constateren Wim, en nu ophouden hè met dat stoere gedoe van je want je bent nu al genoeg door de mand gevallen.

     Dag bang lulletje van me….

     1. ceteris paribus

      Ach, de oude Rob heeft het lastig in de discussie en wil graag een potje matten.
      Ontroerender kan niet.

 10. H.Vaes

  Beste Floris….Ik hoop dat ook….dat via de stembus nog het een en ander rechtgezet kan worden…Maar ik heb er weinig vertrouwen in.
  Ik denk dat het overgrote deel van de kiezers alleen maar het tromgeroffel zal horen tijdens de campagne maar ….voorbij zal gaan aan de muziekale noten die de werkelijke muziek laten horen.

  1. ceteris paribus

   Beste heer Vaes, het zijn teleurstellende tijden voor rechtspopulisten. De Brexit gaat er waarschijnlijk niet komen, Trump wordt verpletterd door Hillary en Wilders zal volgend jaar opnieuw verliezen.
   Lullig maar de wereld vergaat niet.

   1. Ali Yas

    Ceteris vindt een een hang naar democratie en zelfbeschikking rechtspopulistisch. En hij is niet eens de enige.

    Lieve help, in wat voor een gekkenhuis zijn we toch beland…

    1. ceteris paribus

     De gedachte dat het steunen van racisten als Trump en Wilders een hang naar democratie impliceert is ronduit hilarisch.

     1. Floris

      Hoe verrassend. Bij gebrek aan weerwoord (Ali Yas is 2 maatjes te groot voor hem) trekt Pissebed weer eens de totaal versleten racismekaart.

      Over hilarisch gesproken…

     2. ceteris paribus

      Ryan, de Republikeinse partijvoorzitter, noemde Trump een racist. Zie hij dat verkeerd, Floris?

     3. Ali Yas

      Je kan zeggen dat je geen racist bent en dat je geen leugenaar bent, maar niet allebei.

     4. ceteris paribus

      Ik weet niet wat heer Yas probeert te zeggen: ik beschouw mezelf als leugenaar noch racist. Volgens geldt dat voor ieder normaal mens.

     5. Floris

      Trollemans probeert de discussie van Keulen naar de VS te verplaatsen.

      Een aandoenlijke poging om te verhullen dat hij is uitgeluld.

      Hoe is het daar, zo diep in het zand? Kom je nog wel aan lucht?

     6. toetssteen

      Ow, meen ik in mijn onschuld dat het gaat over weerloze vrouwen en kerels die net zoals die scooterklootzakjes zeggen dat zij niet reden, ow er zijn geen beelden gnuift menigeen op Joop. Tssss, met je gestolen mobiel even tussen de benen filmen dames!

      Volgens mij zijn er een fiks aantal lui total loss.

 11. LantR.fant

  Hoe kwam Hitler nou toch ook weer aan de macht? Misschien door een overdaad aan Rekertjes, destijds.

 12. LantR.fant

  Nou ja. 1 punt. Als je wanhopig geil bent, ga je nog liever met je eiken tegen de Dom van Keulen staan gangbangen, dan dat je Reker zoent, of -erger kanniet- Merkel.

  1. ceteris paribus

   Lanterfant geeft ons een inkijkje in zijn seksuele thematiek.

   Niet prettig om te lezen.

   1. Floris

    Pissebed trekt weer eens de verkeerde conclusie. LantR.fant drukt gewoon z’n afkeer voor beide vrouwen uit. Dat is voor elke goede verstaander overduidelijk en met seksualiteit heeft dat niets te maken.

    Slechts een autist of een kwaadwillende trol kan tot de conclusie komen die Pissebed meende te kunnen trekken.

    1. ceteris paribus

     Hoe duidt de seksuoloog Floris het ‘met de eiken tegen de Dom van Keulen gangbangen’? Wordt daarmee een specifieke afkeer tegen bepaalde vrouwen uitgedrukt?

 13. Bes Tolen

  Vanuit Keulen is nog nooit veel goeds gekomen. Het is een gebied waar het Romeinse diep is ingesleten wat inhoudt dat de mensen daar gemanipuleerd zich inhouden als ze hun politiek verstand moeten gebruiken. Het maakt deel uit van onderwerping aan de macht van de godsdienst in casu de Rooms katholieke. Die heeft in beginsel dezelfde erge kwalen als de islam. Je gelovige broer is als hij kwaad wordt, in staat je van het leven te beroven. Omdat jij niet gelooft wat je volgens hem wel zou moeten. Zo zijn er nog altijd heel veel christelijke gelovigen. Dat soort ervaring hangt er nog altijd in onze maatschappij. We zijn in Europa te laat met het uitbannen van godsdienstige en politieke opvattingen, die potentieel leiden tot extreem geweld. Omdat we met ons allen onze eigen mond houden waar het wel nodig is. Omdat we dat niet willen erkennen.

  1. ceteris paribus

   Helder, Bes, ik begrijp dat we de schuld bij de Katholieken moeten zoeken.

   1. toetssteen

    @CP
    Nee CP, u legt Bes woorden in de mond en trekt dat in uw eigen straatje om vervolgens inzake uw eigen bizarre spinsels de goedkeuring te verachten.

    Bes Tolen schreef een prima relaas, dat u niet verder komt dan dat oppervlakkige gezeik, zegt heel veel over u!

 14. Bes Tolen

  Het gaat bij Reker c.s. inderdaad om een culturele zwakte opgeroepen door godsdienst voort gekomen uit oude langdurige politieke macht. Wel zo gemakkelijk om je even van een probleem af te helpen. De mens is er vatbaar voor. Voor menigeen naar ik hoop, herkenbaar.

 15. Vigo

  Geheim rapport Duitse politie: golf seksueel geweld door immigranten in Düsseldorfse zwembaden.

  Slachtoffers veelal minderjarig, daders werken in groepen, twee verkrachtingen….

  Duitse krant Bild heeft de hand weten te leggen op een mailwisseling van de politie. De mails zijn echt, zo heeft de politie bevestigd, en gaan over een tot nu toe geheim gehouden rapport inzake seksueel geweld in zwembaden in Düsseldorf.

  Er is sprake van een enorme toename van seksueel geweld tegen jonge meisjes. Het geweld varieert: het slachtoffer omsingelen en dan aanraken en betasten, vasthouden en voor zo ver nu bekend in twee gevallen zelfs verkrachten. De daders: groepen immigranten. Uit de mails:

  De daders zijn immigranten, veelal jeugdige immigranten, als zij geïdentificeerd kunnen worden. Maar ook bij onbekende daders wijzen signalementen in die richting.

  Aanleiding voor de mail was een politie-overleg op 15 juni, waarin de enorme stijging van het aantal seksuele delicten werd besproken, waaronder twee verkrachtingen. Dat de daders ‘vrijwel uitsluitend’ in groepen opereren, maakt herkenning en vervolging volgens de politie ‘bijzonder lastig’, vandaar dat zij dit protocol hebben opgesteld en onderling verspreid:

  – Personalia noteren met bron van de gegevens (paspoort, ID-kaart, etc.)
  – Telefoon- en IMEInummer registreren
  – Daadwerkelijke verblijfplaats noteren, vaak afwijkend van die vermeld op een ID-bewijs
  – Zo duidelijk mogelijk de gesproken taal identificeren
  – Kleding en lichamelijke kenmerken vastleggen
  – Foto’s maken van het gezicht en profil, en face en van de verdachte ten voeten uit

  De Duitse meisjes zijn dus vogelvrij in zwembaden en de politie zit met de handen in het haar omdat de daders volkomen ongrijpbaar zijn. Gerichte signalementen van/waarschuwingen tegen daders van grof seksueel geweld tegen kinderen zijn interne politiezaken in plaats van publiek bekende informatie die iedere ouder zou moeten hebben. Maargoed, we mogen best tientallen meisjes traumatiseren om bepaalde politici niet in de kaart te spelen natuurlijk.

  Misschien dat de verkrachte en/of aangerande kinderen een voorbeeld kunnen nemen aan Duitse politica Selin Gören, die in eerste instantie gewoon braaf haar mond hield over haar verkrachting door Arabische mannen. Verder raden wij Duitse meisjes de Zweedse Zelfverdediging aan: een pølsbandje met de tekst ‘raak mij niet aan’ is een probaat middel om groepen immigranten van het lijf te houden.

  Duidelijk, jongedames? Schaffen jullie es, zo?

  Annabel Nanninga TPO

  Allemaal onzin volgens die paardepisnek en zijn buddy Bukboy……

 16. Ruud562

  Dat verdomde politiek correcte multiculti gedachtegoed zal de democratie de das om doen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.