Kansenpareltje hangt de beest uit tegen een agent. Verbijsterde omstanders zien dan dit

Dit is echt de wereld op z’n kop.

In een beschaafde samenleving hebben mensen respect voor de politie, maar deze anarchistische baby-kansenparel denkt daar kennelijk anders over. Nadat hij een stel politie-agenten de huid heeft volgescholden denkt hij gewoon doodleuk nog even weg te kunnen komen. Maar dat heeft deze zak Arabisch hooi mooi verkeerd. Het is klaar met de grappen en grollen, en meekomen naar het politiebureau maar:

Zoiets zou voor een gemiddeld jochie van zijn leeftijg genoeg aanleiding zijn om je helemaal dood te schamen en te begrijpen dat het tijd wordt om je weer naar het gezag te voegen. It’s all fun and games till you get caught. Maar deze raddraaier weet echt niet wanneer hij moet stoppen: zelfs als hij al bij de arm gegrepen is probeert hij nog weg te rennen.

Of deze brutale vlegel uiteindelijk nog in de kraag gevat wordt, weten we niet. Het filmpje houdt op op het moment dat de agent de achtervolging inzet. Vermoedelijk wel, want hoe hard kan zo’n mannetje nu daadwerkelijk rennen?

Hopelijk zit hij zich nu heel hard te schamen op een politiebureau, en krijgt hij een proces-verbaal aan de broek. Ik vrees echter dat dit niet helemaal het geval zal zijn…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Paul

  Het stikt hier van de parels, vandaar dat het ook verrijking heet.

 2. Paul

  Parels voor de ongelovige varkens

  1. toetssteen

   @Paul
   En Tim denkt dat deze kwast zich nu ergens op een bureau zit te schamen……. Ach welnee, komt door de honger hè. Dan doen ze rare dingen.

 3. Pimsch

  iz gewoon Taghoet man.
  waarom zou je die ongelovigen respecteren?
  hun wetten zijn niet van Allah en racistisch bovendien.
  altijd moeten ze mij hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.