Held! Piloot tackelt asociale passagier die stewardess probeerde aan te randen

“Genoeg is genoeg! Je blijft af van mijn stewardess!”

Stewardessen en stewards zijn er om de passagiers een plezierige vlucht te geven met hun professionele service. Helaas zijn er ook passagiers die het niet genoeg vinden dat stewardessen hen eten en drinken brengen – zoals deze dronkelap op een American Airlines vlucht. Hij heeft een flinke borrel op en denkt dat hij de stewardess wel even kan aanranden.

De dronkaard wordt zelfs zo agressief dat hij de stewardess tegen de vloer smijt. Gelukkig komt daar de dappere piloot tussenbeide met een keiharde tackle!

https://www.youtube.com/watch?v=70T-utcjJYI

De bezopen idioot dreigt nog de kaak van de piloot te breken, maar dat maakt weinig indruk. Uiteindelijk houdt de piloot hem maar liefst 20 minuten tegen de grond, totdat de passagier snapt dat het afgelopen moet zijn met zijn ongein. Wat een bizarre idioot! Hij komt binnenkort voor de rechter en kan een forse straf verwachten. Gelukkig maar!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. hans-e-pans

    Had hij het niet beter door de automatische piloot kunnen laten doen? Dan was de echte piloot niet aansprakelijk geweest.

  2. toetssteen

    Het voordeel van genoeg stewards. Meen het.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.