Hilarisch: Justin Bieber verwijdert Instagram na ruzie met fans

Beliebers zitten in zak en as: hun grote ster heeft namelijk besloten om zijn Instagram-account helemaal te verwijderen.

Eerder deze week postte Justin Bieber foto’s van zichzelf en Sofia Richie op Instagram. Sofia, de dochter van zanger Lionel Richie, en hij hebben blijkbaar een relatie.

Hoewel dat ze geen zak aangaat konden Bieber-fans — ook wel Beliebers genoemd — daar absoluut niet mee leven. Zij willen namelijk dat hij terugkeert bij zijn ex, Selena Gomez. In de commentsectie onder de foto’s zeiden ze dat dan ook tegen Justin. En dan niet één keer, maar duizenden keren.

Justin had daar genoeg van en waarschuwde zijn fans dat hij zijn account op privé zou zetten als het gezeur en de beledigingen aan het adres van Sofia niet onmiddellijk ophielden.

Tot zijn grote schrik reageerden niet alleen zijn fans daar boos op, maar Selena Gomez ook. Zij kwam namelijk even langs op zijn Instagram-account om hem te vertellen dat hij zijn fans slechte behandelde. En, oh ja, voegde ze eraan toe, “je bent verschillende keren vreemdgegaan tijdens onze relatie.”

Oeps.

Justin’s reactie liegt er niet om. Vannacht (Nederlandse tijd) verwijderde hij zijn Instagram-account namelijk. Als je nu naar @justinbieber gaat zie je daar deze melding:

Screen Shot 2016-08-16 at 12.03.43

Volgens het AD is er toch nog hoop voor Beliebers: het lijkt er namelijk op dat hij zijn account tijdelijk uitgeschakeld heeft. Dit betekent dat de account niet écht verwijderd is, en dat hij de account binnenkort weer gewoon kan activeren. Dat zou erop duiden dat hij even een adempauze wil inlassen, wat op zich niet zo gek is.

En nu natuurlijk de grote vraag: moet dit ons interesseren?

Nee. Helemaal niet. Maar grappig is het wel.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.