Vervelend jochie pest een onschuldige koe. Dan krijgt het gozertje te maken met de wraak van de geïrriteerde koe!

Boontje komt om z’n loontje. Mooooeee!

Sommige kinderen kunnen zich echt niet gedragen met dieren in de buurt. Ze moeten altijd even laten zien dat ze de logge beesten prima de baas kunnen zijn. De jongen met het rode shirt (links in beeld) denkt dat ook even te proberen terwijl zijn vriendje geïnterviewd wordt. Een paar flinke tikken, gewoon omdat het kan. Je reinste dierenmishandeling.

Wat zullen we eens zeggen over wat er vervolgens gebeurt? In ieder geval: de koe blijkt toch minder slaafs dan het jochie aanneemt, en besluit om terug te vechten. De paniekerige blikken van het koeienpestende gastje zijn vervolgens gewoonweg onbetaalbaar. De jongen heeft zichzelf nogal in de nesten gewerkt door een koe te gaan pesten. Uiteindelijk moet de boerin eraan te pas komen om de treiteraar te ontzetten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.