Dieptriest: bedreigde Nederturken gedwongen om heimelijk aangifte te doen wegens lekkende Nederturkse agenten

De lange arm van Ankara reikt zover dat Nederturken alleen nog maar op heimelijke wijze aangifte kunnen doen van bedreiging.

Dit moet maar eens afgelopen zijn. En wel nu meteen:

Bedreigde Gülen-aanhangers zien zich genoodzaakt een afgeschermde aangifte te doen, waardoor die slechts beperkt zichtbaar is in de politieregisters. Ze vrezen verlinkt te worden door pro-Erdogan-agenten.

De Nationale Politie wijst bedreigde Nederturken op de mogelijkheid om afgeschermd aangifte te doen, zegt woordvoerder Suzanne van de Graaf. ,,Wij horen ook geluiden van mensen die huiverig zijn om aangifte te doen.”

Heel gek is dat niet. Eerder werd immers al bekend dat een Nederturkse agent inderdaad informatie had gelekt van iemand die aangifte had gedaan. De agent nam contact op met de echtgenoot van de Nederturkse vrouw. Zoiets is … ongelooflijk en vooral onaanvaardbaar.

De aarzeling van Nederturkse ‘Gülenisten’ om aangifte te doen is dan ook volstrekt terecht. De kans is daadwerkelijk groot dat de namen van deze mensen worden doorgespeeld aan het Erdogan-regime, waardoor ze mogelijk een schietschijf op hun rug krijgen als ze hun land van afkomst weer eens willen bezoeken. Voor ze het weten worden ze daar linea recta van het vliegveld naar het politiebureau gebracht omdat ze zogenaamd lid zijn van een ‘terroristische organisatie.’

Dit kan en mag niet. Het is aan de staat om nu hard in te grijpen en om alle Erdogan-steunende Nederturkse politieagenten een koekje van eigen deeg te geven: zuiver ze er maar uit, allemaal, tot er geen Erdoganisten meer overblijven. Natuurlijk kunnen deze personen gewoon aan de slag gaan in het bedrijfsleven, maar ze behoren niet in staat te zijn om als agenten van Turkije te functioneren bij de politie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Peter Selie

  “Wegens lekkende Nederturkse agenten” De vijand binnen het systeem maakt het mogelijk om van de Nederlandse en óók de Turkse maatschappij te degenereren naar een totalitaire staat, waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een dictatoriaal bewind. Het doet mij denken aan de DDR Stasi methodes die toen gehanteerd werden, waar buren elkaar verraden bij de overheid om de meest infantiele dingetjes. Tja wie het verleden niet kent begrijpt het heden niet en zal vrezen voor de toekomst…

 2. Peter Selie

  Merkels regering buigt voor Ankara: neemt afstand erkenning Armeense genocide

  Bondsdag stemde voor erkenning, regering zwicht nu toch voor chantage Turken
  De Duitse regering wil uitdrukkelijk afstand nemen van de erkenning door de Bondsdag van de volkenmoord op Armeniërs in de nadagen van het Ottomaanse Rijk. In ruil voor deze handreiking aan de Turkse regering verleent die voor Duitse autoriteiten weer toegang tot de in Turkije gelegerde Duitse troepen, meldt Der Spiegel.

  De Turken hadden de Duitsers de toegang tot vliegbasis Incirlik ontzegd, pas als de regering afstand zou nemen van de erkenning van de genocide op Armenen, kon er weer sprake zijn van toegang. Want, zo liet minister Cavusoglu verder weten: “Zij die bewust onze geschiedenis manipuleren en daarover oneerlijk zijn kunnen geen toegang krijgen”. Er staan zes Duitse straaljagers en een tankvliegtuig, plus personeel, op de basis. Dus Merkels regering zwichtte. >>> http://nieuws.tpo.nl/2016/09/02/duitse-regering-buigt-ankara-neemt-afstand-erkenning-armeense-genocide/

 3. zomaar

  als je het nieuws ziet , betreffende deze scholen in de grote steden , zou je gaan denken dat wij hier in een islamitisch land leven , hoofddoeken, boerka’s is alles wat je ziet voor en op de schoolpleinen .

  O ja!!, en jongen kerels recht van rug en lede !!, die gewoon niet werken , of willen werken zij moeten immers hun vrouw en dochters begeleiden elke schooldag of met winkelen .

  en dat noemen de linkse intellectuelen de verrijking van onze samenleving , hoezo denk ik dan is het een verrijking ?,om hordes islamieten onze grenzen over te trekken , en hen allemaal 2000 euro netto per maand een uitkering te geven, plus de kindertoeslag en subsidies.

 4. Ruud562

  “Het is aan de staat om nu hard in te grijpen en om alle Erdogan-steunende Nederturkse politieagenten een koekje van eigen deeg te geven: zuiver ze er maar uit”
  Maar helaas is daar het College voor Mensenrechten en soortgelijke ….

 5. Ruud562

  Dat voorval was dus bij de politie! En Defensie???

 6. Ni28

  Er zijn geen Nederturken. Alleen Turken met twee paspoorten. Zolang dit zo blijft zullen de problemen bestaan en worden alleen maar groter doordat het onderlinge gevecht naar hier verplaatst wordt. Turkije blijft door de zwakke opstelling van de EU Europa chanteren om een deal die toch niet gaat werken. Weggegooide geld en vooral aanzien. Om je te schamen.

 7. Ni28

  Hoogste tijd om te kappen met de Turken. Ook in de NAVO want deze organisatie die dictatoriale vriendjes van Poetin gedoogd kan moeilijk serieus genomen worden. Iedereen zonder principes gaat op de knieën voor Erdogan. Onbegrijpelijk en schaamteloos.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.