Na afgang in debat blijft Donald Trump gewoon doorgaan met de verliezer uithangen

Geen categoriesep 27 2016, 16:00
Het eerste presidentiële debat was geen daverend succes voor Donald Trump - verre van - maar de Republikeinse kandidaat zou zichzelf niet zijn als hij na z'n deasastreuze performance niet alsnog zou proberen om het nog allemaal nog een beetje erger te maken voor zichzelf.
Zoals we eerder vandaag al berichtten: Donald Trump heeft er best wel een potje van gemaakt bij het eerste debat tussen hem en Hillary Clinton gisternacht in New York. Hij was slecht voorbereid, wist Hillary's aanvallen niet goed te pareren en bovendien leek hij voor de neutrale kijker zeer onsympathiek door constant zijn Democratische uitdaagster te onderbreken en met de debatleider te bekvechten.
Maar goed, we hebben allemaal wel eens een minder moment. Zaak om na je fout zo snel mogelijk één slecht moment te vergeten, te hergroeperen en de dag erop weer met frisse moed verder te gaan. Zoniet Trump, die het strategische inzicht heeft van een sinaasappel. Donald, je kan je gezicht wel elke dag insmeren met die oranje troep maar je wordt er niet behendiger van. Echt niet.
Het heeft dus geen zin om de deelneemster van de modeshow nog eens erbij te halen die door Clinton gisteren was vermeld. Trump vond het vandaag nodig om deze vrouw na twintig jaar opnieuw te beledigen met allerlei vrouwonvriendelijke verwensingen:
https://twitter.com/wpjenna/status/780726634315915264
Ook ging er op Twitter een running joke over Trumps veelvuldige gesnuif in de microfoon. Dat soort dorpsroddels moet je gewoon negeren, maar Trump zag hierbij kans om andere mensen weer eens voor incompetent uit te maken. Ja, het is altijd weer de schuld van een ander..
https://twitter.com/TIME/status/780752623716691969
Maar het meest bizarre is nog wel dat Trump zich laat uitnodigen in de Fox News-ochtendshow Fox & Friends en daar beweert dat hij gewoon het debat gewonnen heeft terwijl dat overduidelijk niet het geval is. Hij verzint er zelfs een niet-bestaande peiling bij als "bewijs":
https://twitter.com/MajorCBS/status/780747025398763520
En al dat gedoe is natuurlijk koren op de molen van Hillary Clinton, die na dit debat een fijne marge in de peilingen mag gaan opbouwen nadat zij de onbetwiste winnaar was:
https://twitter.com/NateSilver538/status/780760738554060800
En als Trump in deze vlek blijft wrijven, gaat dat Clinton inderdaad alleen nog maar meer helpen. Maar goed, niet dat het Trump deert. Hij blijft de komende anderhalve maand nog zo'n beetje non-stop op televisie, en dat is natuurlijk alles waar deze narcist van het ergste soort om geeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten