Opgeruimd staat netjes! Onruststokende Turkse nep-journalist door de Nederlandse politie in de boeien geslagen

Wegwezen met deze naargeestige leugenaars die rondbanjeren in Zaandam, en alleen in Nederland zijn om ons land voor paal te zetten.

Gisteren hield de politie grote schoonmaak in de Zaanse wijk Poelenburg. Dagenlang hebben zogenaamde tuigvloggers hun best gedaan om de sfeer in de wijk te verzieken, mensen de stuipen op het lijf te jagen en – in hun woorden – te ‘strijden’ voor Erdogan. De politie besloot gisteren dat het eindelijk welletjes was en sloeg het hele zooitje in de boeien.

Onder de gearresteerden ook Fatih Özyar, die voor Erdogan-media Dogan en Sabah werkt. De man kon namelijk niet op een normale manier verslaggeven en besloot samen met de Ismail Ilguns van deze wereld een potje mee te rellen. Dan heb je een kwade aan onze agenten, ook al kom je uit Turkije waar je alles mag maken zolang je maar Erdogan-fan bent. De man mocht 15 uur genieten van het uitzicht van tralies en overleven op droog brood:

“De 54-jarige Özyar kwam op het winkelcentrum af toen de politie bezig was met de arrestatie van een groep probleemjongeren en wilde de aanhouding filmen. De agenten zagen in Özyar echter een doelwit en besloten ook hem in de boeien te slaan. Na vijftien uur werd hij weer vrijgelaten.”

Eenmaal vrij gaat deze man die zichzelf “journalist” noemt gewoon verder met het schoppen van stennis. Dit is wat hij over de reljeugd zegt die werd gearresteerd vanwege hun grootschalige campagne bestaande uit dreigementen, intimidaties, scheldpartijen en algeheel asociaal gedrag. Volgens Özyar zijn het echter engeltjes die door erge racisten op de korrel worden genomen:

Het Turkse heethoofd gaat als een bezetene tekeer:

“Sinds wanneer is het in Nederland strafbaar als je zegt te houden van Turkije, de Turkse vlag en president Erdogan?”

Maar laat volledig onvermeld dat de jongens niet zijn gearresteerd vanwege een vermeende anti-Turkse hetze, maar omdat ze de hele boel bij elkaar aan het bedreigen waren. Maar ja, dat vertelt leugenjournalist Özyar dan weer niet. Je hebt namelijk volgens hem twee normen: eentje voor normale mensen, die keihard mogen worden aangepakt. En eentje voor fans van autocraat Erdogan, die een soort übermenschen zijn en daarmee onaantastbaar. Kots!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Peter Selie

  Het houdt niet op, niet vanzelf, bravo voor de politie mannen en vrouwen en de labbekakken burgemeester liet deze ellende geheel over de buurtbewoner bewust doorgaan mijns inziens…

  1. Sarko2

   En wie is het hoofd van de Politie ?

 2. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/tv/26604214/video.html?vp=99

  Karatekick beukt man tegen gevel

  Gisteren, 11:56

  Een schokkende mishandeling in de Haagse Spuistraat. Een 43-jarige man krijgt een karatetrap en klapt tegen een gevel. Wie is de dader?

  Inderdaad, het houdt niet op, niet vanzelf!

 3. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/09/rutte-straat-is-terugveroverd-op-tuig-in-zaandam-358598/

  Rutte: ‘Straat is terugveroverd op tuig in Zaandam’

  In de Tweede Kamer werd dinsdagavond gedebatteerd over de spanningen onder Turken in Nederland. Daarbij ging het over de onrust in de Zaandamse wijk Poelenburg. Volgens premier Mark Rutte (VVD) is er inmiddels hard opgetreden.

  Rutte is optimistisch. Hoe lang hadden de mensen in de buurt hier al last van?

  Een jaar of tien? Er moeten blijkbaar verkiezingen in aantocht zijn voor er ook maar iets gebeurt.

 4. Mientje

  Hij is vast grote vrienden met partij Denk.

 5. Michael van der Galien

  Beste commenters,

  Hebben jullie al gedoneerd aan ons project om onze redacteur wekelijks naar Den Haag te sturen, zodat hij de politiekcorrecte linkse partijen het vuur aan de schenen kan leggen — iets wat andere media weigeren te doen? Zo niet, doe dat nu dan alsjeblieft. Elke euro wordt bijzonder gewaardeerd: of je nou 5 euro geeft, 10 euro, 20 euro, 25 euro, 50 euro of meer: elke euro telt. We zullen elke cént op verantwoorde wijze manier gebruiken en ervoor zorgen dat onze correspondent nieuws kan maken dat je nergens elders leest.

  Lees meer hier:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/help-mij-om-uw-correspondent-in-den-haag-te-worden/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.