PvdA-raadslid en moslim Selami Coskun gaat full radicale moslim, beledigt ‘kruistocht gangers’ van het CDA

Zo rolt de PvdA tegenwoordig: dit soort fundamentalistische moslims wordt alle ruimte gegeven om hun hatelijkheden te spuien, terwijl niet-islamitische Nederlanders voortdurend op hun woorden moeten letten.

Kan de PvdA haar naam niet veranderen in Partij van de Radicale Moslims? Ik weet het: het bekt net even wat minder, maar het klopt wél. Kijk hier wat het Roermondse PvdA-raadslid Selami Coskun (ja, inderdaad, een Nederturk) op Twitter schrijft over de islam én christenen:

https://twitter.com/Coskun1988/status/780887351438483456

https://twitter.com/Coskun1988/status/780833912021024769

Het is natuurlijk knettergek dat deze man zich PvdA-raadslid in Roermond mag noemen, maar wacht! Het wordt nog erger. De heer Coskun is namelijk ook docent maatschappijleer.

I kid you not. Deze christen-hatende moslim-supremacist indoctrineert onze kinderen dus dagelijks met zijn hatelijke denkbeelden. Het is werkelijk misselijkmakend.

Natuurlijk weten we niet hoe lang deze tweets online blijven staan — bij de PvdA hebben ze er een handje van om dit soort dingen snel te verwijderen als ze bekritiseerd worden — maar gelukkig hebben wij de screenshots:

screen-shot-2016-09-28-at-11-03-46

screen-shot-2016-09-28-at-11-03-55

Geen ‘verwijder!’ dat daar iets aan kan doen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Ni28

  De islam zal eeuwig in Nederland blijven. Vrij vertaald, de islam zal in Nederland overwinnen. Taal van de bezetter. Nederland islamitisch en de christenen en ongelovigen weg. PvdA is dus onze grootste vijand want die tolereert dit niet alleen maar zelfs steunt. Als de PvdA na de verkiezingen nog bestaat dan is het land goed ziek.

  1. Peter Selie

   Volledig mee eens, er is geen weg meer terug uit een door de islam gedomineerd Europa, alle pragmatische oplossingen voor deze prangende islam-kwestie zijn al de revue gepasseerd en het blijft rommelen in de marge. Laat mij de eerste de beste figuur mij vertellen hoe men denkt meer dan 53 miljoen moslims de mond te snoeren. Nu gebruik ik een lelijk woord hoe wil men de méér dan 53 miljoen moslims deporteren naar de landen van herkomst? Nee dat dacht ik al, “we” of nog populairder Europa is van ieder1 zijn tot elkaar veroordeeld met dank aan de reguliere politiek die de islam hier heeft geïntroduceerd onder het motto van de werkgevers die over goedkope arbeidskrachten wilden beschikken. Nou over dat goedkope is bijna elke linkse draaideur “crimineel” het er over eens dat het uiteindelijk duurkoop is geweest. Buiten de goedkope arbeidskrachten deed Joop Den Uyl er nog eens een schep boven op door de gezinshereniging in een stroomversnelling te doen laten. En men kan lullen als Brugman maar dezelfde varianten op de immigratie van schijnvluchtelingen en asieleisers blijft zich herhalen tot dat de diverse cultuur varianten in Europa definitief verloren zijn gegaan, geheel volgens de lijnen van het Coudenhoven Kalergie plan en het Moslimbroederschap project hand in hand Europa ontdoen van alle nationalistische gevoelens en uitingen. Nou met 15 maart 2017 voor de deur maakt het óók geen reet meer uit waarop men stemt, de politiek is een grauwe, smerige eenheidsworst geworden, alleen houden alle politici incluis dhr. Wilders de schijn op, ze hebben immers de eed van geheimhouding gezworen.

   1. Nog1

    @ Peter

    Je lult uit je nek. Joop de Uyl was de eerste politicus in Nederland die juist tegen de komst van gastarbeiders was. Het was ook Den Uyl die de zgn ‘oprotpremie’ invoerde. Ik citeer Den Uyl even;

    ‘Wij zijn van oordeel dat op langere termijn noch het belang van de landen waaruit de vreemde werknemers komen, noch de belangen van die vreemdelingen zelf, noch de belangen van de Nederlandse samenleving, met hun komst zijn gediend.’

    1. Peter Selie

     Het was immers juist het kabinet-Den Uyl dat in 1973 aankondigde dat definitief paal en perk moest worden gesteld aan de arbeidsmigratie. En binnen deze centrum-linkse regering was het de PvdA die zich het meest kritisch uitliet over het verschijnsel gastarbeid. De PvdA wees ook op de zorgwekkende situatie in de oude volkswijken en de verzwakte positie van de Nederlandse arbeider op de arbeidsmarkt. De confessionele en liberale partijen bleven daarentegen het belang van de ‘internationale arbeidsforens’ benadrukken. Zo verkondigden ze luidkeels hun verontwaardiging over de ‘oprotpremie’ van 500 gulden die het kabinet terugkerende gastarbeiders in het vooruitzicht wilde stellen.

     De ‘oprotpremie’ kwam er niet. Maar de buitenlandse werving werd in 1974 drastisch teruggeschroefd. De tijdelijke verblijfsvergunning van arbeidsmigranten van buiten de EEG kon niet meer oneindig worden verlengd. Het moet in deze jaren van economische stagnatie en steeds strenger wordende immigratieregels tot veel Marokkaanse en Turkse migranten zijn doorgedrongen dat ze mogelijk nooit meer naar hun geboorteland zouden terugkeren. Want zeker wanneer ze werkloos raakten en in de WAO terechtkwamen – die door werkgevers veelvuldig als goedkope afvloeiingsregeling werd gebruikt – was terugkeer niet langer een optie: in het land van herkomst hadden ze immers geen financiële rechten opgebouwd.

     Massaal werden daarom in de recessiejaren zeventig en tijdens de al even troosteloze jaren tachtig echtgenotes en kinderen van arbeidsmigranten naar Nederland gehaald. Dat gebeurde op basis van dezelfde regels voor gezinshereniging die confessionele en liberale politici gedurende de jaren zestig op ideologische en pragmatische gronden hadden opgerekt. De nieuwe migrantengezinnen kwamen terecht in oude, deels verkrotte arbeiderswijken, waaruit een groot deel van de oorspronkelijke bevolking op hetzelfde moment vertrok naar nieuwbouwwijken in ‘groeikernen’ als Purmerend, Almere en Spijkenisse.

     Het was de vakorganisatie FNV die begin jaren tachtig het allereerste serieuze onderzoek initieerde naar de beeldvorming over arbeidsmigranten onder de vakbondsleden. Geen enkele vakbond zal dit experiment ooit herhalen. Er bleek niet zoveel te zijn veranderd sinds september 1945. Of het moest zijn dat de afkeer van autochtone vakbondsleden zich nu vooral richtte op ‘moslims’ en hun veronderstelde aanpassingsproblemen en achterlijke religie. >>>> https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/29194/voor-ons-kan-niks-voor-hen-alles.html

    2. Peter Selie

     Wie lult er nu uit zijn nek?

  2. Janalb

   Waar blijven toch die goede oude tijden van de kruistochten en dat later in de middeleeuwen, de Ottomanen voor de poorten van Wenen gestaan hebben is een feit. Ze hebben toen een paar blunders uitgehaald die ons voor het gespuis behoedt heeft. Maar nu in 2016 lopen ze dankzij de linkse schepsels heel langzaam over ons heen. Ik wil Godefroid de Boulion weer terug. En Richard the Lionhearted.

 2. zomaar

  tot voor een jaartje of 30 á 40 terug . konden de meeste Nederlanders de moslims (islam) , alleen van horen zeggen , en vanuit het nieuws !.

  waar toen al de islam niet zo prettig overkwam , gezien de oorlogen onderling en met Israël.

  wat geeft deze moslim het recht ?, om nu na zo een korte tijd te roepen .

  de islam zal eeuwig in Nederland blijven!.

  mogen wij Nederlanders daarover mee beslissen ?.

  1. Nog1

   @ Zomaar

   Nee daar mogen wij Nederlanders niet over meebeslissen. Individuele vrijheden zijn geen zaken die door een meerderheid afgenomen kunnen/mogen worden.

   Gelukkig maar, want voor dat je het weet zijn na de moslims de andere minderheden aan de beurt, van de joden tot de homoseksuelen.

 3. Wim

  En als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks. Het is een soort oorlogsverklaring.

 4. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=1Zuxig9HLnY

  Twee filmpjes achter elkaar waarin Duitse TV journalisten zich bepaald niet politiek-correct uiten.

  Blijkbaar is dat in Duitsland [nog] mogelijk, in Nederland zouden dergelijke journalisten meteen ontslag krijgen.

  Als een leraar maatschappijleer iets dergelijks in omgekeerde richting – richting islam – had gezegd, dan was die persoon ook meteen ontslagen.

  En maar blijven ontkennen dat de islam bevoorrecht wordt en maar niet het gevaar willen zien.

  Gelukig komen er meer politieke partijen die tegen deze fundamentalistische dreiging iets willen ondernemen.

  Het blijft een raadsel voor mij waarom juist die partijen door DDS zo negatief bekritiseerd worden.

  Wat willen jullie eigenlijk, dat we met elkaar op het CDA gaan stemmen of op een van de andere pro-EU aanhangers?

  De EU heeft het plan om Afrika – de islam – hier met miljoenen binnen te halen en dat doet zij bepaald niet uit humanitaire, menslievende overwegingen. De meeste ‘vluchtelingen’ die niet het recht hebben om hier te blijven, worden niet teruggestuurd.

  Als IS-aanhangers hier ook vrij binnen mogen komen, tezamen met primitivo’s die er voormiddeleeuwse opvattingen op na houden, dan heeft de EU maar één doel:

  Zij wil onze westerse beschaving vernietigen.

  1. zomaar

   als onze beschaving (vrij denken) vernietigd is , is dat te voordelen van de links denkende en handelende westerling , na de vernietiging van onze beschaving kunnen zij hun links regiem geheel invoeren .

   zij zijn dan baas over ons doen en laten , met een regiem waar het communisme een puntje aan zuigen kan, en die gingen toch al ver om de massa in hun gareel te houden , kosten ruim 200 miljoen levens .

   wat voor aantal zal het ophanden zijnde linkse regiem gaan kosten aan mensenlevens ?.

   waarschijnlijk ontelbaar ! .

  2. Wachteres

   5e alinea … Gelukkig

 5. ikweetwatikwil

  Lees net in de telegraaf, Docenten verlaten PVDA. Mooi zo.

  Maar geeft natuurlijk wel aan, onder welke invloed de studenten stonden. Gelukkig keert het tij.

 6. ikweetwatikwil

  Deze coskun geeft maatschappijleer? Ouders kunnen hun kinderen die les laten overslaan uit protest. Of hebben we het over een islamitische school.

 7. monach

  Iedere moslim is radicaal omdat de koran van zichzelf radicaal is. Selami Coskun heeft dus geen keus.
  Het verschil is dat PvdA-raadslid Selami Coskun zijn gore radicale muil opentrekt, terwijl de rest liever het achter de ellenbogen houd.

 8. Wachteres

  Deze beesten krijgen wij ook met honderden/duizenden? binnen en de politiek-correcte kranten zwijgen het liefst over hun misdaden:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/deze_foto_gaat_helemaal_niks_veranderenv.html

  “Zo snel als het verstilde lichaampje van Aylan Kurdi de traanbuizen trof, zo schuw en terughoudend wordt er met deze foto omgesprongen. Waarom knalt dit beeld niet van de voorpagina’s, met koppen als ‘Deze foto moet Europa veranderen'”.

 9. Anna

  PvdA heeft heel veel Turkse Erdogan volgers als volksvertegenwoordiger door het hele land.

 10. Anna

  De politieke jihadisten- gangers van de islam/PvdA zullen met misbruik van onze godsdienstvrijheid onze vrijheden, democratie en vrijheid van meningsuiting van onze Joods/christelijke Nederlandse bevolking ontnemen.

 11. Anna

  Onze Godsdienstvrijheid is ontstaan toen er van de islam/koran bevolking nog geen sprake was. Zij misbruiken nu onze godsdienstvrijheid voor eigen doelen.

 12. Sniper666

  Niks nieuws. PvdA = Podium voor de Allahtonen, daarmee is alles duidelijk.

 13. Janalb

  De enige strofe die de waarheid is, die deze debiel uitblaat, is, ik ben moslim.

 14. Janalb

  Ik wil Koning Jan Sobieski weer terug.
  De Polen zijn altijd een ondergeschoven kindje geweest in de Wereldgeschiedenis maar hebben veel goede dingen gedaan, Sobieski heeft de Ottomanen voor de poorten van Wenen weggeslagen, de Oostenrijkers en de Duitsers waren er niet toe in staat. Mede dankzij Jan Sobieski waren de honden van de islam niet reeds in de middeleeuwen in Europa.
  En nu worden ze door linkse schepsels met zachte hand en een warme knuffel binnengelaten.

 15. ko vadis

  Wouter Bos verkondigde jaren geleden in De Telegraaf, ” De islam is here to stay!”
  En nog trots ook!!

  1. Kees

   Bij de pvda roepen ze wel vaker wat. Neem de familie Den Uyl. Eerst Joop die Hitler de hemel in prijst en zijn vrouw die jaren later nog eens de Muur historisch juist vond.

 16. Houtlijm

  Het lijkt er op of bewust naar een burgeroorlog toegewerkt wordt. Stapje voor stapje, maar onmiskenbaar. De vraag is wie welke kant kiest. Veel jongeren vinden het al doodnormaal dat de islam hier is, snel expandeert en straks de boel overneemt. Veel volwassenen en ouderen, die nog in vrijheid zijn geboren en weten hoe het ooit was, weigeren dit te accepteren, en terecht! Helaas hebben we verleerd te vechten en wordt agressiviteit veroordeeld als iets slechts. Terwijl we het natuurlijk gewoon hebben over lijfsbehoud en overlevingsdrang

  De komende verkiezingen zijn erop of eronder. Er is geen herkansing meer.

  1. Sniper666

   @Houtlijm

   Dat is ook zo. De hogere legerleiding die het fiat geld produceert zet bewust bevolkingsgroepen tegen elkaar op om daarna de NWO als “redding van de mensheid” te introduceren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.