Raceheld Max Verstappen slaat prachtige blonde fashionblogger aan de haak

Het heeft er toch verdomd veel weg van dat onze nationale Formule 1-kampioen Max Verstappen een vriendin heeft! En dan ook nog eens een beeldschone blondine!

Max Verstappen rijdt bijna iedere zondag voor die gouden beker die hoort bij het winnen van een Formule 1-wedstrijd, dus heel verbazingwekkend mag het misschien ook niet zijn dat buiten het racecircuit de jonge snelheidsduivel ook valt op de goudgele gloed. Niet van bekers, maar wel van vrouwen. Het heeft er immers alle schijn van dat onze Max gelukkig is in de liefde: de 19-jarige coureur zou zijn gevallen voor de charmes van de fashionblogger Roos van der Aa. Roos werd namelijk gespot in Monaco, vlakbij Max’ huis:

“Het lijkt er sterk op dat Max Verstappen opnieuw gelukkig is in de liefde. Volgens Quote heeft de bijna 19-jarige met de Formule 1-coureur voor de derde keer in een paar maanden een nieuwe vlam. Het gaat om de knappe modeblogster Roos van der Aa, die de opbloeiende romance niet wil bevestigen. Ze ontkent echter ook niet.

Volgens Quote komt de nieuwste verovering van Verstappen uit eigen land, uit Tilburg om precies te zijn. De geruchtenstroom kwam op gang nadat de bewuste blondine in Monaco was gesignaleerd bij het appartement van Verstappen.”

Als de geruchten kloppen – en daar lijkt het toch sterk op – dan heeft Max de allermooiste trofee binnengesleept die er is – die gouden beker uit Barcelona is er niks bij! Kijk maar naar wat prachtige plaatjes van Roos’ instagram account:

Ja, dat had een hoop slechter gekund!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Janalb

    Ja natuurlijk, als je succes hebt en geld verdient…. Groot gelijk Max

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.