Het sprookje is uit: Brad Pitt en Angelina Jolie gaan scheiden

Het sprookje is uit: Brad Pitt en Angelina Jolie gaan scheiden

Het is over en uit voor het bekendste sprookjeskoppel ter wereld: Brad Pitt en Angelina Jolie kondigen aan dat ze na een huwelijk van tien jaar gaan scheiden.

Ze ontmoetten elkaar ooit tijdens het filmen van de actie-comedy Mr. & Mrs. Smith, en werden smoorverliefd na elkaars bloeddorstige echtgenoten te hebben gespeeld. Ze trouwden, kregen enkele kinderen en gingen in een prachtig kasteel in Frankrijk wonen. Ze werden samen nog bekender en succesvoller. Maar helaas, aan al het moois komt een eind. De koek is op, en het huwelijk van Angelina en Brad - samen liefkozend 'Brangelina' genoemd - is op de klippen gelopen:

"Het is over en uit tussen glamourkoppel Angelina Jolie (41) en Brad Pitt (52). Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft Jolie de scheiding aangevraagd en vraagt ze de volledige voogdij over hun zes kinderen. Ook CNN meldt het breaking shownieuws. Een familielid bevestigt de scheiding aan de zender.

Angelina Jolie's advocaat is Laura Wasser die recent ook bemiddelde bij de scheiding van Johnny Depp en Amber Heard. Wasser heeft de beoogde scheiding bevestigd.

,,Dit besluit is genomen voor het bestwil van het gezin'', verklaart Wasser. ,,Ze zal verder geen commentaar geven en vraagt om het gezin op dit moment zijn privacy te gunnen.''"

Triest en heel zonde, maar het is nu eenmaal niet anders. De oorzaak zou 'm zitten in het feit dat de twee ex-geliefden elkaar voortdurend in de haren vlogen. Het zou Brad hebben uitgeput terwijl Angelina nog nauwelijks een hap door haar keel krijgt. Ook zou Brad gevoelens hebben ontwikkeld voor de actrice Marion Cotillard. Dat is dus deze schone:

[caption id="attachment_147753" align="aligncenter" width="682"]Marion Cotillard, op een foto van Nicogenin / Wikimedia Commons. Marion Cotillard, op een foto van Nicogenin / Wikimedia Commons.[/caption]

Of zij Brad Pitt weer gelukkig kan maken na de scheiding van Angelina Jolie, die jarenlang heeft gegolden als één van de mooiste vrouwen uit Hollywood? De tijd zal het leren. Feit is in ieder geval wel dat de twee wel wat troost zullen kunnen gebruiken...

Lees meer over:
Hollywood Scheidingen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer