Toppunt van hypocrisie: Treitervlogger stapt naar de politie na “mishandeling” bij achtervolging

Tuigvlogger Ismail Ilgun vond zichzelf heel stoer toen hij zich tegen de politie keerde, maar nu is hij zelf met hangende pootjes naar het bureau gekomen.

Iedereen die ooit beweerd heeft dat Ismail Ilgun geen talent heeft voor video’s, zit er helemaal naast: hij doet het juist geweldig! Hij blijkt het echter veel beter vóór de camera dan erachter te doen, want de achtervolgingsvideo met hem in de hoofdrol is een waar pareltje geworden. Eerder lieten we al zien hoe hij op straat wordt benaderd door een boze inwoner van Zaandam, die het hem uiterst kwalijk neemt dat hij hun woonplaats in zo’n slecht daglicht gezet heeft. Ismail zet het op een rennen en zijn achtervolger filmt alles, terwijl hij hem alle hoeken van Poelenburg laat zien. “Dit is onze stad, ik ben hier opgegroeid, je verpest onze naam!” schreeuwt de mede-Zaandammer hem nog na.

Je zou zeggen dat deze wake-up call wel het minste is wat dit tuig verdient, maar de vlogger zelf lijkt voor de verandering niet heel erg gecharmeerd te zijn van de publiciteit die zijn beste video ooit gekregen heeft. Lef heeft hij echter wel, want hij heeft zowaar de brutaliteit gevonden om aangifte van het voorval te doen bij de politie – inderdaad, dezelfde mensen die hij onlangs nog lekker zat te pesten terwijl ze hun werk probeerden te doen.

Ook onze favoriete vlogger lijkt er dus achter te zijn gekomen dat je de politie maar beter te vriend kunt houden. Ik ben meer dan benieuwd naar wat er door de hoofden ging van de agenten op het bureau toen ze deze jongen binnen zagen komen. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat de dienstdoende agenten zijn aangifte iets minder prioriteit zullen schenken dan normaal het geval is.. maar kun je ze dat ook maar enigszins kwalijk nemen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Ruud Steunassen

  Welke onnozelaar durft te beweren dat de islamitische cultuur een schaamtecultuur is?
  Deze vlogger is een schaamteloos varken dat kan rennen als een gnoe.
  Kostelijk filmpje was dat.

 2. van Urk

  De stoere Erdoganstrijder die zijn oproep voor de Turkse dienstplicht afgekocht heeft voor duizend euro. woehahaha! Zag je die lange lelijke reiger rennen voor die doldrieste potige Turkse mijnheer? Deze figuren lossen zichzelf al op door hun stommiteiten.

 3. zomaar

  eerst met zijn mede Turken op politie wagens gaan springen , agenten schofferen , en nu hij een trap heeft gekregen gaan klagen bij oom agent .

  laf volk !, nemen geen verantwoording voor hun eigen daden!.

  maar ach zijn wij gewend van de moslims , klagen en niets anders dan klagen en links gaat hierin mee .

 4. MareJane

  Nergens in het filmpje is maar iets te zien van “mishandeling”. Maar die schijtzak kon wel hard lopen. Goed idee van die andere meneer om m zo aan te pakken. Tip aan politie: keihard uitlachen en zeggen dat die mooi hard kan lopen.

 5. Peter Selie

  De gewone politie man of vrouw treft geen blaam, de politiek correcte bestuurlijke elite laat de hermandad gewoon met lege handen en lede ogen de vernederingen ondergaan op gezag van de door hen boven gestelden. Laat een groepje Mariniers op dit moslimtuig los, moet je dan eens zien wat voor een respect dit bij de rest van Nederland afdwingt, maar ja dit zijn virtuele vergezichten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.