Toppunt van hypocrisie: Treitervlogger stapt naar de politie na "mishandeling" bij achtervolging

Geen categoriesep 23 2016, 19:00
Tuigvlogger Ismail Ilgun vond zichzelf heel stoer toen hij zich tegen de politie keerde, maar nu is hij zelf met hangende pootjes naar het bureau gekomen.
Iedereen die ooit beweerd heeft dat Ismail Ilgun geen talent heeft voor video's, zit er helemaal naast: hij doet het juist geweldig! Hij blijkt het echter veel beter vóór de camera dan erachter te doen, want de achtervolgingsvideo met hem in de hoofdrol is een waar pareltje geworden. Eerder lieten we al zien hoe hij op straat wordt benaderd door een boze inwoner van Zaandam, die het hem uiterst kwalijk neemt dat hij hun woonplaats in zo'n slecht daglicht gezet heeft. Ismail zet het op een rennen en zijn achtervolger filmt alles, terwijl hij hem alle hoeken van Poelenburg laat zien. "Dit is onze stad, ik ben hier opgegroeid, je verpest onze naam!" schreeuwt de mede-Zaandammer hem nog na.
Je zou zeggen dat deze wake-up call wel het minste is wat dit tuig verdient, maar de vlogger zelf lijkt voor de verandering niet heel erg gecharmeerd te zijn van de publiciteit die zijn beste video ooit gekregen heeft. Lef heeft hij echter wel, want hij heeft zowaar de brutaliteit gevonden om aangifte van het voorval te doen bij de politie - inderdaad, dezelfde mensen die hij onlangs nog lekker zat te pesten terwijl ze hun werk probeerden te doen.
Ook onze favoriete vlogger lijkt er dus achter te zijn gekomen dat je de politie maar beter te vriend kunt houden. Ik ben meer dan benieuwd naar wat er door de hoofden ging van de agenten op het bureau toen ze deze jongen binnen zagen komen. Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat de dienstdoende agenten zijn aangifte iets minder prioriteit zullen schenken dan normaal het geval is.. maar kun je ze dat ook maar enigszins kwalijk nemen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten