Walgelijke Tunahan Kuzu doet alsof hij voor alle immigranten spreekt: 'Dit is ook mijn land!'

Geen categoriesep 22 2016, 11:00
Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen gisteren deed Tunahan Kuzu net alsof hij danig gekwetst was door de harde woorden van Geert Wilders, die hem eerder in het debat toebeet dat niet Nederland, maar Turkije zijn land is.
Volgens Kuzu was Wilders' uitspraak een belediging, niet alleen voor hem, Kuzu, maar voor alle mensen "van diverse etnische achtergronden." Ja, ja, huilde de DENK-voorman, "op het moment dat vandaag de heer Wilders bepaalde dat dit niet mijn land is zei hij dat niet alleen tegen mij. Hij zei dat tegen heel veel mensen die een andere etnische achtergrond hebben."
https://www.facebook.com/DenkNL/videos/1794281534189965/
Klinkt leuk, en vooral heel zielig, maar het is natuurlijk je reinste flauwekul. Wilders zei helemaal niet dat iedere Nederlander van Turkse, Marokkaanse of Antilliaanse afkomst niet echt een Nederlander is. Nee, hij richtte zich puur en alleen op Kuzu en andere Nederturkse Erdogan-fanboys die de Turkse president als hun leider zien, en zich daar ook naar gedragen.
Kuzu kan continu roepen dat hij een echte Nederlander is, maar helaas: zijn daden spreken luider dan zijn woorden. En die daden tonen aan dat hij zichzelf in de eerste én laatste plaats als Turk ziet. En dan niet zomaar als Turk, maar als aanhanger van Erdogan, de autocratische Turkse president die tegenstanders massaal laat oppakken, tienduizenden mensen heeft ontslagen, en kritische journalisten systematisch vervolgt.
Dát, meneer Kuzu, is het probleem met u en uw ideologiegenoten. Geen gejank van u dat daar iets aan afdoet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten