Deze pestkop van een opa heeft het op zijn eigen kleindochter gemunt

Sommige opa’s zijn ook echt verschrikkelijk!

Arm kleinkind. Probeert met een tomeloze inzet om de tomaatjes telkens maar te verplaatsen van de slaschaal naar de witte bak. Maar telkens wanneer ze denkt dat ze het laatstje tomaatje te pakken heeft, verschijnt er op magische wijze ineens weer een nieuwe in de bak. Hoe kan dat? Die lieve, lachende opa zou er niets mee te maken hebben….toch?

En dan vertellen ze dat kinderen de grootste etterbakken zijn, hè? Nou mooi niet. Een vos verliest namelijk wel z’n haren (of doet daar een pet overheen), maar niet z’n streken. Deze tomatenverduisterende grootvader laat dat nog maar eens duidelijk zien. Wat een pestkop!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.