GSTV ziet nieuwe partij die opkomt voor privacy, doet er meteen alles aan om de partij kapot te maken

Bij GeenStijl zijn ze echt héél erg anti-establishment! Ja, echt waar! Ze pakken het establishment daarom keer op keer keihard aan en geven nieuwe partijen, die het oude systeem willen doorbreken, maar wat graag de kans om door te breken.

Of niet natuurlijk:

Enkele jaren geleden deed PowNed iets vergelijkbaars met de LP. Het patroon is nu precies hetzelfde: een kleine partij die opkomt voor individuele rechten en vrijheden wordt weggezet als een stel kneuterige amateurs die geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. En iedereen maar lachen… waarna er als vanouds massaal gestemd wordt op partijen die juist een Big Brotherachtig systeem in elkaar willen zetten.

Want dat is natuurlijk véél beter.

Zoals wel vaker komt Bert Brussen er op TPO ook nog even overheen met een hele slimme (echt leuk joh!) headline. En dan ook nog even lekker ironisch over de naam doen van de lijsttrekker van de Piraten én over haar vorige carrière. Leuk, leuk, en vooral ook heerlijk puberaal.

Ondertussen gaan de oude partijen stug door met het ontmantelen van onze grondrechten.

Grappig hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. mwh684

  Hebben de Piraten dan weer een bestuur?

 2. Peter Selie

  Goh en ik maar denken dat de politieke versplintering heeft gepiekt, nou vergeet het maar. De Piraten Partij wil opkomen voor de individuele rechten en vrijheden van de burger, heel idealistisch natuurlijk, maar daar trappen allen de politieke kleuters in natuurlijk. Hoe meer het politieke landschap gefragmenteerd wordt des te moeilijker wordt het volgens mij om voor de grote reguliere politieke partijen een passend antwoordt antwoord te vinden op de populistische verkiezingsprogramma’s van deze splinter partijen, dat is goed mijns inziens. Het wordt een tijd dat er voor eens en altijd afgerekend wordt met de traditionele politiek, want deze heeft alleen nog maar meer issue’s veroorzaakt dan oplossingen er voor gevonden waarbij de belastingdruk weer werd opgeschroefd. Zoals een heel intelligent mens als Einstein eens zei: We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

  https://media.licdn.com/mpr/mpr/shrinknp_400_400/AAEAAQAAAAAAAAeUAAAAJDdkYjUxYzAwLThlODYtNDViMC1hNDk1LTI4YTg1MWIxM2ZhMw.jpg

 3. Niek

  Nog duidelijker nu voor mij. Een stabiele, eerlijke anti establishment en anti EU en anti gelukszoekers partij. Een partij die een vuist kan maken.
  Een partij die zonder alle moeilijke discussies, simpel PRO Israel is.

  PVV.

  1. mwh684

   Haha, PVV anti-establishment. Ik lach me kapot. Wilders is zo’n beetje de langst zittende kamerlid.

 4. Peter Selie

  Ach, volgens mij maakt het geen verschil meer waarop men stemt, Nederland is volledig verdeeld en verrot tot op het bot, wanneer men bedenkt dat de magistratuur in het volgende artikel zulke grote steken kan laten vallen dan heb ik het laatste restje van een soeverein Nederland en het vertrouwen in een onafhankelijke rechtsstaat totaal verloren, het kan alleen maar nog rotter worden.

  Man rijdt twee mensen dood, krijgt fopstraf: boete van 750 euro
  In ‘rechtstaat’ Nederland is uw leven nog maar 375 euro waard

  Een 61-jarige doodrijder die in 2014 op een kruising geen voorrang verleende aan een auto met daarin een bejaard echtpaar waardoor het echtpaar om het leven kwam is maandag door de rechtbank Den Bosch gefopstraft met een luizige boete van slechts 750 euro.

  Het OM eiste eerder nog 240 uur taakstraf en een rijverbod van een jaar, maar zelfs dát vond de rechtbank een veel te zware straf.

  Volgens de rechtbank kon niet worden bewezen dat het echtpaar dood ging door de schuld van de doodrijder, die dus geen voorrang verleende aan de auto met daarin het echtpaar. Daarom is slechts een boete op z’n plaats voor ‘gevaarlijk rijgedrag’.

  Bron
  http://regio.tpo.nl/

 5. toetssteen

  @Peter Selie
  Waarom erbij vermelden dat de man een Jood is? Eigenlijk is Asscher een blamage voor zijn soortgenoten inzake incapabel en het moert niet of hij een jood is of een grof of een moslim. Hij heft de zaak gewoon uit de handen laten glippen.
  Maar ik begrijp het wel hoor, men zet nu vol in op Monasch, zie Joop.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.