Heftig: deze jongen maakte een livestream van hoe z’n eigen ouders een heroïne-overdosis kregen

Je zou deze jongen maar zijn..

Het is iets wat je helemaal niemand toewenst: moeten toekijken hoe je eigen ouders een overdosis heroïne hebben genomen en volledig out gaan. Toch was het wat deze jongen overkwam. Terwijl hij (vermoedelijk voor de zoveelste keer) met z’n zusje zag hoe z’n vader rollend over de vloer ging en z’n moeder geen spier meer kon bewegen.

Kennelijk was hij het deze keer gewoon zat, en besloot de jongen om z’n ouders maar eens met hun gedrag te confronteren. Hij filmde z’n vader en moeder, en plaatste dat filmpje vervolgens op Facebook. Het is inmiddels ook op YouTube gezet en daar is het nu een grote hit geworden:

De twee moeten gniffelen om hun ouders die zichzelf niet meer in de hand hebben, maar zijn ook bezorgd en moedigen ze aan te reageren op hun stemmen of om op te staan. De heroïne was echter sterker dan de overtuigingskracht van de kinderen: de ouders bleven roerloos op de grond liggen en in de stoel zitten. De zoon zegt zelfs op een gegeven moment iets: “Man, je kan echt niet zo zijn met je kinderen over de vloer, gast. Dit is echt niet cool.” Maar het helpt niet.

Het is dan toch ook te triest voor woorden, of niet soms? Ouders hebben de taak zich verantwoordelijk op te stellen, zeker wanneer hun kinderen daar bij zijn. Als ze in die essentiële taak falen, kunnen ze wel inpakken. Wat is een vader of moeder nu immers waard die geen tijd meer in de opvoeding kan steken omdat hij/zij constant ligt te spacen van het overmatige gebruik van heroïne en andere gevaarlijke harddrugs?

Laten we dus hopen dat er snel ingegrepen is en deze kinderen inmiddels de liefde en aandacht krijgen die ze verdienen. En dat krijgen ze niet met het uitschot van de junkie-ouders die ze nu hebben.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Sniper666

    Het heeft alles te maken met making money;

    –> https://www.youtube.com/watch?v=qW2YWqVpT4E

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.