Slecht nieuws: DENK verovert Nederland en opent overal lokale afdelingen

Als dit zo doorgaat, heeft Nederland straks een heel groot probleem.

Veel partijen die beginnen als afsplitsing, behalen weinig succes. De PvdA-afsplitsers van DENK timmeren echter keihard aan de weg. De Nederturkse partij weet zich de woede van veel Nederlanders op de hals te halen met haar belachelijke standpunten over zaken als Zwarte Piet, maar heeft ook veel fans. Over het hele land springen afdelingen van DENK als paddestoelen uit de grond. Zo heeft de partij de afgelopen week afdelingen opgericht in Nijmegen en Utrecht, en werd eerder al een afdeling in Breda gestart.

Daarbij komt nog dat lokale politici van andere partijen zich aansluiten bij DENK. Het lijkt inmiddels bijna een trend: eerder deze maand sloot het Alkmaarse raadslid Keskin zich aan bij de beweging, waarmee DENK gelijk haar eerste gemeenteraadszetel veroverde.

Deze week stapte ook het Leidse SP-bestuurslid Mustafa Kus over naar DENK. Hij was al jarenlang bestuurder van de lokale afdeling van de Socialistische Partij, maar vindt DENK kennelijk toch aantrekkelijker. Hij maakte zelfs een dolblije selfie met partijleider Tunahan Kuzu.

foto: Mustafa Kus / Facebook
Mustafa Kus met zijn nieuwe partijleider Tunahan Kuzu. Foto: Facebook

Kus’ collega’s in het bestuur van de SP hadden zijn overstap naar DENK totaal niet zien aankomen, schrijft de Leidse nieuwssite Sleutelstad:

Fractievoorzitter Julian van der Kraats van  de SP Leiden vindt het jammer dat Kus zich aansluit bij DENK. “Mustafa is een geweldige vent. Heb hem gevraagd er nog even over na te denken. En als we toch uit elkaar gaan dan zal dat als vrienden zijn. Ik zal hoe dan ook nog met hem spreken om te kijken welke lessen we hier uit kunnen trekken.”

Wie weet hoeveel andere lokale politici op dit moment plannen hebben om over te stappen naar DENK? Er zijn de afgelopen decennia zo ontzettend veel Turkse en Marokkaanse politici verkozen namens de PvdA en andere linkse partijen dat sommige gemeenteraden volledig worden gedomineerd door deze mensen. De kans is behoorlijk groot dat sommige van hen de overstap naar DENK zullen wagen – zeker als DENK hen ervan weet te overtuigen dat de partij een succes wordt.

DENK  is dus niet van plan om alleen in de Tweede Kamer haar Nederturkse zegje te doen, de partij wil uitrollen over heel Nederland. Dat lukt al heel aardig, en de kans is groot dat het alleen nog maar verder zal gaan. Hoe meer politici overstappen naar DENK, hoe lager de drempel wordt voor andere politici om hetzelfde te doen. En dat is slecht nieuws voor mensen die vinden dat de lange arm van Ankara niets te zoeken heeft in Nederland.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Ni28

  Wie spreekt nog over vluchtelingen? Dit is een gewone invasie om Europa te veroveren. Door de linkse idioten die DENK geschapen hebben zullen steeds meer moslims deze partij verrijken. Straks hebben zij een eigen stem, een stem tegen ons.

  1. toetssteen

   @Ni28
   Remember Iran, daar stonden de linkse studenten ook te juichen…… Maar ja, dat gejuich was van korte duur en de nuttige (hum) idioten konden vluchten (nou ja, zij die erin slaagden).
   Ik hoop alleen dat men in het Westen iets eerder wakker wordt.

   1. Ni28

    Het Westen wilt bewust niet wakker worden, dat is het grote probleem.

    1. toetssteen

     @Ni28
     Ik vrees dat u gelijk heeft. Krijgen we het Iran concept. Niet luisteren naar hen die waarschuwen en dan moeten ontdekken dat wat zij zeiden, de naakte waarheid was.

 2. Viertel

  Waarom is dit slechts nieuws ? Ik zeg maar zo: “Hoe meer Denk, hoe minder PvdA”. En omdat Denk toch niet in de regering komt (kwestie van loyaliteit, hè), is dat alleen maar toe te juichen. Vergeet niet dat de PvdA drieste plannen heeft om nog meer van de burgers te roven. Die partij kan dus maar het beste van het politieke toneel verdwijnen.

 3. Sniper666

  Les 0. De vijfde colonne nestelt zich.
  Les 1. De vijfde colonne in de praktijk.

 4. ikweetwatikwil

  Een Nederlander die op denk stemt , is in mijn ogen een landverrader.

 5. Norman Corinth

  Voor een democraat kan het nimmer slecht nieuws zijn als een politieke partij probeert zich goed te organiseren en de boodschap uit te dragen. DENK is een rechtsstatelijke partij met standpunten die op geen enkele wijze in strijd zijn met wet en Grondwet. Het is uiterst merkwaardig dit soort partijen te willen belemmeren in het verzamelen van politieke steun.
  Evenals bij een eerder bericht op deze website over DENK rijst hier de vraag waarom men het nodig vindt deze groepering te diskwalificeren.

  1. Houtlijm

   Omdat het Turken zijn met dubbele paspoorten die onze wetten en cultuur afwijzen. Een vijfde colonne die dankbaar gebruikt maakt van onze tolerantie en democratische spelregels om daarmee straks de democratie aan de islamitische wensen van Turkije aan te passen.

   Alhoewel Norman Paribus natuurlijk tot zijn laatste snik zal blijven beweren dat het zo’n vaart niet zal lopen. Dachten ze van Hitler ook.

   1. Floris

    Bernard Lewis verwacht dat Europa aan het eind van deze eeuw volledig geïslamiseerd zal zijn.

    Dat is dan met hulp van nuttige idioten als Norman Paribus. Moge zijn nageslacht op het graf van deze aartsverrader pissen.

   2. Norman Corinth

    @Houtlijm

    Ook het dubbele paspoort is niet strijdig met de Grondwet. Veel Nederlanders, ook autochtone Nederlanders die elders wonen, hebben een dubbel paspoort en daarmede een dubbele nationaliteit. In alle gevallen geldt er slechts één criterium: men dient zich te houden aan de wetten van het land waar men ingezeten is. Slechts indien men in strijd daarmee handelt is er reden tot vervolging.

    Uw overige kwalificaties en opvattingen betreffen uw persoonlijke politieke oordeel. Daartoe bent u volledig bevoegd maar kunnen als zodanig geen rechtsgevolgen voor mensen met een dubbele nationaliteit hebben.

    1. Floris

     Als domme Norman destijds in Troje had gewoond zou hij het houten paard met graagte naar binnen hebben gehaald.

    2. Houtlijm

     Ik heb het niet over een dubbel paspoort alleen, droplul. Noch of dat wettelijk toegestaan is, autist. Het gaat er om dat hun sympathie eerder bij Turkije en Erdogan ligt dan bij Nederland. Precies zo als het invasieve veroveringstroepen betaamt. Ze verwerpen onze cultuur en democratie: ze maken er alleen dankbaar gebruik van zolang dat in hun kraam te pas komt. Het gaat er niet om wat wettelijk toegestaan is, het gaat om achterliggende, intrinsieke bedoelingen. Maar die wil jij niet zien. Dus bestaan ze niet.

     1. Floris

      Het is echt ongelofelijk hoe blind nuttige idioten zijn. En Simon is de blindste van allemaal.

     2. Norman Corinth

      Uw opgewonden reactie (en die van uw kennelijke medestanders) kan slechts wijzen op innerlijke onzekerheid over uw gevoelens op dit punt. Meer dan gevoelens zijn het vooralsnog niet, feiten of argumenten die als valide tegenwerping zouden kunnen gelden trof ik namelijk niet aan.

     3. Beukman

      @Floris
      Dat lijkt me een kwestie van perspectief.
      Hoe dan ook: discussie voeren met lieden die menen het licht te hebben gezien, is schier onmogelijk. Laat dus varen deze verderfelijke hovaardij.

     4. Floris

      De omkering is weer typisch des Beukmannes. Hovaardij…hahaha. En dat zegt iemand die qua eigendunk alleen z’n vrind Paardenpis voor moet laten gaan.

      En wat dat perpectief betreft: jullie standpunten zijn dermate stupide, dermate gespeend van elk gezond verstand dat er inderdaad met jullie geen normale discussie valt te voeren.

      Hier een plaatje voor jou: http://3.bp.blogspot.com/-YbF3Tevaj1I/Uo5V21HSgYI/AAAAAAAAPXs/bTFZuZRU_Io/s1600/political-correctness-battaile-politics-1352845611.jpg

     5. Beukman

      We hebben het even niet over mijn standpunt of over dat van Hoe heet ie tegenwoordig, @Floris, maar over het jouwe. Feit is dat discussie voeren met iemand die meent de waarheid in pacht te hebben, een zinloze bezigheid is.

     6. Floris

      Als er hier iemand is die meent de waarheid in pacht te hebben dan is het wel je vrind Paardenzeik. Maar daar hoor ik je niet over, vieze hypocriet.

     7. Beukman

      Jij meent dat ik meen de waarheid in pacht te hebben. Dat kan ik ook niet helpen, @Floris. Ik zet juist veel vraagtekens bij dingen die jij en anderen zo zeker weten. Irritant he, al die vraagtekens?

    3. toetssteen

     Een Nederlander, geboren met alleen de Nederlandse nationaliteit, raakt zijn Nederlanderschap kwijt als hij/zij een andere nationaliteit aanneemt.
     Een tweede/derde enzovoort paspoort heeft geen hout van doen met nationaliteit. Diplomaten, maar ook zakenlui die bepaalde landen niet inkomen met bijvoorbeeld een stempel van Israel hebben een tweede paspoort.

    4. yopiet

     een nederlander heeft maar 1 paspoort, volgens de wet mag je als nederlander maar 1 paspoort hebben, word je bv canadees lever je je nederlands paspoort in, wordt je duitser lever je je nederlands paspoort in, marokanen kunnen hun paspoort niet inleveren turken daar in tegen kunnen hun paspoort wel inleveren maar onder dwang van erdogan durven ze het niet

     1. toetssteen

      @yopiet
      En nu wel graag goed lezen!

      https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/paspoort-en-identiteitskaart/vraag-en-antwoord/kan-ik-een-tweede-nederlands-paspoort-aanvragen

      Wederom heeft u het over nationaliteit!
      Zelf in mijn actieve loopbaan 2 paspoorten gehad, gewoon om gezever aangaande bepaalde stempels te voorkomen. Maar ik had en heb echt maar 1 nationaliteit, ik mag alzo maar in 1 land stemmen. (of op de ambassade).

 6. nienke

  Dit hebben we aan de PVDA. te danken die dit soort zieke figuren binnen heeft gehaald bij de PVda.
  Ze kregen een spring plank en nu hebben ze de PVDA. niet meer nodig.
  Nederlanders die voor deze partij kiezen zijn inderdaad landverraders, deze zogenaamde vredelievende partij wil niets anders dan onze democratie en onze westerse samenleving kapot maken.
  Laat me niet lachen dat ze om homo’s geven die zien ze liever gaan dan komen, de islam vervloekt homo’s en elk ander geloof dan de islam.
  Hun doel is Europa zo snel mogelijk islamiseren en het komt steeds dichterbij dat zij hun doel gaan bereiken als wij er niet keihard tegen in gaan.

 7. Wim Vreeswijk

  Het zal m.i. nog een hele klus worden voor een bestuurlijk onervaren partij als DENK om alle lokalo’s in het gareel te houden. Hoe meer dissidenten, hoe meer risico’s, denk ik. De PVV en 50 Plus zijn er immers ook nooit op grote schaal aan begonnen, want die lokalo’s hebben immers een hoop begeleiding nodig want 85% van de raadsleden presteert al ondermaats in de gemeenteraden, zie Google. Met als gevolg dat gemeenten, door gebrek aan dualisme, nu al met 60 miljard euro schuld in hun maag zitten. Dus deze overlopers worden met hetzelfde gemak teruglopers of thuisblijvers als ze die beleiding niet krijgen of de meerwaarde van hun dissidentie niet inzien. Al met al schiet de kiezer er uiteindelijk niet zo veel mee op.

 8. J.C.

  Goed dat het nu gebeurt, maakt de door de eenheidsworst (D66, CDA, VVD, PvdA, SP, GL, CU, SGP, PvdD, 50+, Groep Van Vliet) gecreëerde tweedeling van de Nederlandse samenleving in de praktijk helder en zichtbaar.

  Ironie is natuurlijk, dat DENK de zetels afneemt van de eenheidsworstpartijen.

  Zullen de eenheidsworstpartijen de grootsheid hebben om toe te geven dat de PVV steeds al gelijk had toen deze stelde dat bij politici met een dubbel paspoort de loyaliteit wel een rol zou kunnen gaan spelen en je daarom geen politici met een dubbel paspoort zou moeten willen?

  Ik stem PVV

  1. denktenk

   Reageer test.
   Bericht niet te plaatsen.

   1. denktenk

    Isis is een clubje met een islam sausje.
    Denk is een clubje met een anti-discriminatie sausje.
    Je zet een AKP activist, een begrafenisondernemer en een
    Nederlandse cultuurhater bij elkaar en je hebt een bij elkaar
    geraapt zooitje.
    Kuzuïten, Azarkanieten, Soenieten, Sjiïten, Sylvanieten, Anti-Zwartepietentieten en nog veel meer nieten en je hebt oorlog.
    Gewoon afwachten en kijken, wie er wie uitmept.

 9. Peter Selie

  Islamisering? De islam heeft in Nederland geen toekomst
  Religies zijn hier ten dode opgeschreven

  In Nederland maken wij ons dagelijks druk over de islam. Wat opvalt is de vaak schrille toon waarop het debat gevoerd wordt, vaak zonder enige nuance. Een objectieve mening, gevormd vanuit een historisch perspectief, wordt niet echt gewaardeerd. Wie niet de kant van de islamhaters kiest wordt al snel uitgemaakt voor politiek correct, of erger, een wegkijker, theedrinker, culturele zelfhater of de onder een kaasstolp levende elite. Andersom wordt iemand die kritisch naar de islam kijkt als islamofoob weggezet. Maar wie afstand neemt van de dagelijkse hype kan zien dat de religieuze soep niet zo heet gegeten hoeft te worden als die wordt opgediend. Kijken we naar de historische ontwikkeling van godsdiensten in Nederland, dan zal het met die islamisering best meevallen.

  Nederlandse kerken gingen de islam voor
  Nog geen vijftig jaar geleden bepaalden de katholieke en protestantse kerken nadrukkelijk het maatschappelijke leven in Nederland. Een vrouw werd ontslagen wanneer ze ging trouwen, meisjes op katholieke scholen werden door nonnen aan de benen gevoeld of ze onder hun rok of jurk wel nylons of een panty droegen, blote benen waren verboden. De pastoor kwam een keer per jaar op huisbezoek om uit te vissen of er al een volgend kind zat aan te komen, en zo niet dan werd de huisvrouw ten sterkste aangeraden daar toch snel voor te zorgen. Immers, hoe meer katholieke zieltjes hoe meer vreugde.

  In de protestantse kerken was het niet veel beter. Ouderlingen hielden in hun gemeente streng toezicht op het reilen en zeilen van hun geloofsgemeenschap. En o wee als er iemand uit de pas liep. Lees Knielen op een bed violen van Jan Siebelink. De Nederlandse literatuur staat bol van de door het geloof getraumatiseerde schrijvers.

  Laten we ook de toenmalige verzuiling van Nederland niet vergeten, waarbij confessionele omroepen zoals de KRO en NCRV de christelijk gesausde meningsvorming van een groot deel van de Nederlanders bepaalden.

  Homoseksualiteit was tot ver in de jaren zestig van de vorige eeuw een groot taboe. Het door de clerus gedomineerde maatschappelijke klimaat in het toenmalige Nederland was daar mede debet aan. Katholieken trouwden niet met protestanten. Immers “twee geloven op een kussen, daar slaapt de duivel tussen”. En een protestant haalde het niet in zijn hoofd om bij een katholieke slager of bakker zijn boodschappen te doen. Vijftig jaar geleden bepaalden religies voor een groot deel het maatschappelijke leven in Nederland, zoals de islam in een groot deel van de wereld nu nog het dagelijkse leven van moslims bepaalt.

  Secularisatie onderdeel Nederlandse cultuur
  In Nederland heeft het verstand het uiteindelijk gewonnen van de religie dankzij de wetenschap en de open samenleving. De secularisatie heeft kunnen toenemen omdat mensen zijn gaan nadenken en het geloofsjuk hebben afgeworpen. Nederland is het meest geseculariseerde land in Europa. De logica heeft het gewonnen van de mythe.

  Binnen opeenvolgende generaties moslims zal een secularisatieproces op gang komen zoals dat ook bij christenen in Nederland heeft plaats gevonden. Behoudens een kleine orthodoxe groep zal de politieke islam langzamerhand verdampen. De islam als praktiserende godsdienst zal voor steeds meer moslims van ondergeschikt belang worden. Secularisatie is een onderdeel van de Nederlandse cultuur geworden, gevoed door de vrijgevochten volksaard, en daar ontsnappen ook moslims niet aan. Tegen deze achtergrond is Nederland niet bepaald een fijn land voor moslims om in te wonen, afgezien natuurlijk van de sociale voorzieningen, maar dat is weer een andere discussie.

  Moslims blijven een kleine minderheid
  Volgens het internationale onderzoeksinstituut Pew Research Centre zal het aantal moslims in Nederland groeien van 1 miljoen in 2015 (5,9 procent van de bevolking) tot 1,6 miljoen in 2050 (8,8 procent van de bevolking). In dezelfde periode zal het aantal christenen in Nederland afnemen tot 6,75 miljoen van de bevolking (37,5 procent) in 2050. De toename van het aantal moslims ligt aanmerkelijk lager dan de groei van de groep Nederlanders die niet aan een religie zijn verbonden. In 2050 zal 46,5 procent van de Nederlandse bevolking zich niet verwant voelen met een religie.

  Ook de moslims ontkomen niet aan deze trend. Uiteindelijk zijn en blijven ze een kleine minderheid binnen de Nederlandse samenleving, zelfs wanneer er in moslimgezinnen meer kinderen geboren worden.

  Maak de islam in Nederland niet groter dan het is
  Maak de islam en moslims daarom niet groter dan ze zijn. Dat is de grootste fout die we tot nu toe gemaakt hebben. Binnen de totale Nederlandse samenleving is de islam in feite irrelevant, al zullen de initiatiefnemers van de politieke partij DENK daar anders over denken. Zij hebben hun positie louter te danken aan de genereuze “positieve discriminatie” van politiek correct Links uit het verleden. Normaliter zouden moslims in de politiek en media nauwelijks een factor van betekenis zijn in Nederland.

  Je boos maken om een hoofddoekje of boerkini? Lach erom. Hoe minder aandacht, hoe minder belangrijk.

  Wat moslims overigens blijvend ingepeperd zal moeten worden is dat in onze cultuur de scheiding van Kerk en Staat geen holle frase is. Dat mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn en dat seksuele geaardheid in onze samenleving een persoonlijke zaakis die gerespecteerd dient te worden.

  Het goede nieuws: secularisatie moslims al begonnen
  Dat de verwachte secularisatie van moslims geen wensdenken is blijkt uit een grootschalig onderzoek uitgevoerd door sociologen van de Universiteit Utrecht, voorgepubliceerd op 17 september 2016. Belangrijkste uitkomst van dat onderzoek? Moslimjongeren in Nederland seculariseren.

  Geloof is voor hen minder belangrijk dan voor hun ouders. Ook brengen ze de islamitische regels en gebruiken minder vaak in de praktijk. Van de meisjes wier moeder een hoofddoek draagt, doet ruim 35 procent dat zelf niet. Omgekeerd draagt maar 2 procent van de meisjes een hoofddoek als hun moeder dat niet doet. En 30 procent van de jongens gaat minder naar de moskee dan hun vader.

  Ook interessant: moslimjongeren drinken gemiddeld vaker alcohol dan hun ouders, vasten minder met ramadan, en eten vaker varkensvlees. En een kwart van de jongeren leest minder in de Koran.

  Geloven achter de voordeur
  Religie blijft weliswaar belangrijk voor een groot deel van de moslimjongeren, maar het navolgen van religieuze voorschriften neemt af, zegt hoogleraar sociologie Frank van Tubergen, die het onderzoek uitvoerde. “Het lijkt erop dat religie voor moslimjongeren meer en meer een privé-zaak wordt. Ze laten vooral de aspecten van het geloof die je publiekelijk toont achterwege”, aldus de hoogleraar.

  Vooral die laatste bevinding is belangrijk. Het geloof achter de voordeur en geen politieke islam. Het zal zijn tijd duren, maar ook de sociale moslimverbanden zullen eroderen in navolging van de secularisatie en het overwicht van de Nederlandse samenleving. Nederlanders mogen best wat meer overtuigd zijn van de kracht van hun eigen cultuur in plaats van angstig staan te jammeren over de zogenaamde islamisering.

  Die islam heeft immers geen toekomst in Nederland.

  Bron
  http://politiek.tpo.nl/

  1. Floris

   Een wensdenkerig stukje. Ik geloof er geen fluit van dat moslims aan het seculariseren zijn.

   1. Peter Selie

    Nee dat denk ik óók Floris.

    1. Floris

     @ Peter Selie: wat denk je precies? Ben je het met het stukje van TPO eens?

     1. Peter Selie

      Ik geloof er geen fluit van dat moslims aan het seculariseren zijn. Het had moeten zijn “Ja dat denk ik óók Floris”..

     2. Floris

      Okee. Maar waarom plaatste je het dan?

      De overheid komt al sinds jaar en dag met ‘onderzoeken’ waaruit zou moeten blijken dat het de goede kant op gaat met de moslims in Nederland. Maar er klopt niets van. We worden gewoon voorgelogen.

      Hier een weerlegging van dit soort berichten door een islamitische site: http://www.stichtingbekeerling.nl/moslimjongeren-en-bekeerlingen-doen-meer-aan-geloof-dan-ouders/

   2. Norman Corinth

    @Floris,

    Uw reactie lijkt me typerend voor de islamofobe gevoelshuishouding van veel Nederlanders: het artikel waarop u reageert bevat concrete feiten en een logisch betoog waar me lastig een speld tussen te wrikken lijkt maar u wenst dat niet te geloven, wellicht omdat dit voor u teveel cognitieve dissonantie oproept. Verontrustender is dat u denkt te kunnen volstaan met deze geloofsverklaring, de feiten doen er kennelijk niet toe.

    Gelukkig vertolkt u het standpunt van een snel krimpende minderheid. De oorzaak is eenvoudig: geloofssystemen kunnen geeen stand houden tegen feiten die ermede in strijd zijn.

    1. toetssteen

     O, de Bulgaren hadden eeuwen last van de islamofobische ziekte! My, ik ben weer helemaal op de hoogte, dom van mij zeg! Enne koning Jan, dat was me toch een fooi! Niks aan de hand voor Wenen, ze stonden wat croissants te verkopen, da’s al!

     Islamofoob…., het moderne geleuter van de moderne certe die een schande zijn voor de oude filosofen.

     1. Floris

      Iemand als Paardenzeik, die continu met een woord schermt dat nergens op slaat (islamofobie), valt niet serieus te nemen. Het zijn nuttige idioten voor de haatbaarden. Die zitten zich nog steeds te verbazen over hoe ontzettend dom mensen als Paardenzeik zijn.

 10. Peter Selie

  Zweden: Asielzoeker die deelnam aan groepsverkrachting krijgt € 15.000,- schadevergoeding

  (Door: “rommel”)

  Zweden – Eén van de Afrikaanse asielzoekers uit Eritrea die aanwezig was toen een vrouw in Ludvika bruut werd verkracht is nu 140.000 kronen (€ 15.000) schadevergoeding toegekend van de Zweedse belastingbetaler. Dit ondanks het feit dat hij heeft deelgenomen aan de verkrachting en zelfs als eerste de vrouw seksueel aanviel, meldt het dagblad Dala-Demokraten.

  De groepsverkrachting vond plaats in het centrum van Ludvika om 00.30 uur in de nacht van zaterdag 17 oktober vorig jaar.

  De vrouw was op de Fredsgatan op weg naar huis toen ze bij een bankautomaat door drie Afrikaanse mannen werd gestopt en haar om sigaretten vroegen. Eén van de Afrikanen achtervolgde haar en vroeg haar om hem een kus te geven.

  – Nee, ik heb een vriend, verklaarde de vrouw tevergeefs, waarop de Afrikaan zijn tong in haar mond duwde.

  Toen doken plotseling de andere twee Afrikanen op en de vrouw dacht even dat ze tot haar redding zouden komen. In plaats daarvan vormde ze een ring om haar heen, trokken haar panty en slipje naar beneden, en werd ze onderworpen aan een anale en vaginale groepsverkrachting terwijl ze haar vasthielden.

  De vrouw was in paniek en schreeuwde tijdens de groepsverkrachting voor hulp, die vijftien tot twintig minuten duurde. Uiteindelijk kwam er een Zweedse man die de Afrikanen vroeg wat ze aan het doen waren, waarop de Afrikanen in verschillende richtingen wegrende.

  Wanneer de vrouw gevonden wordt ligt ze huilend op de grond met afgescheurde panty en slipje.

  – Ik was totaal in paniek en volledig vernietigd, vertelde de vrouw tijdens de hoorzitting.

  De drie Afrikanen, 33, 29 en 25 jaar oud, konden aan de misdaad gekoppeld worden nadat de politie DNA-tests had genomen van groepen Afrikanen die ’s avonds in het centrum rondtrekken en bij kroegen wachten om vrouwen systematisch seksueel lastig te vallen.

  De rechtbank veroordeelde de drie Eritreeërs ieder tot vier jaar gevangenisstraf. Maar het Zweedse Hof van Beroep heeft ervoor gekozen om de Afrikanen van rechtsvervolging te ontslaan en onmiddellijk in vrijheid te stellen, omdat het slachtoffer had verklaard dat “een van de mannen zich passiever had opgesteld tijdens de verkrachting”, en besloot daarom alle drie de mannen vrij te spreken, schrijft de lokale krant.

  Eén van de Afrikanen is door het Hof een schadevergoeding toegekend. Hij krijgt SEK 140.000 voor de tijd dat hij werd vastgehouden, meldt Dala-Demokraten. Volgens de lokale krant kunnen ook de andere veroordeelde Afrikaanse verkrachters, gelet op de beslissing van het Hof, een riante schadevergoeding tegemoet zien op de kosten van de Zweedse belastingbetaler.

  Bron:
  http://www.friatider.se/asyls-kare-deltog-vid-gruppv-ldt-kt-f-r-140000-i-skadest-nd

 11. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=G2JQ0WFTzsM

  Amsterdam: Woningoverval aan de Sloterweg

  Meer, meer, meer.

 12. Peter Selie

  VIDEO: “Meer, meer, meer!”

  https://youtu.be/G2JQ0WFTzsM

 13. Joep Russel

  Wat een stel dwazen zijn dat,met dank aan de PvdA.Maar nog groter zijn de dwazen die dit toelaten.
  Als de peiling van deze week klopt halen ze nul zetels en nu maar hopen dat het klopt.Je moet er toch niet aan denken dat die buitenlanders in het parlement mogen blijven.

  1. denktenk

   Isis is een clubje met een islam sausje.
   Denk is een clubje met een anti-discriminatie sausje.
   Je zet een AKP activist, een begrafenisondernemer en een
   Nederlandse cultuurhater bij elkaar en je hebt een bij elkaar
   geraapt zooitje.
   Kuzuïten, Azarkanieten, Soenieten, Sjiïten, Sylvanieten, Anti-Zwartepietentieten en nog veel meer nieten en je hebt oorlog.
   Gewoon afwachten en kijken, wie er wie uitmept.

 14. H.Vaes

  Gewoon doorslapen. En dromen van dat alles vanzelf wel goed komt.

 15. zomaar

  Beukman    4 minuten ago   
  Jij meent dat ik meen de waarheid in pacht te hebben. Dat kan ik ook niet helpen, @Floris. Ik zet juist veel vraagtekens bij dingen die jij en anderen zo zeker weten. Irritant he, al die vraagtekens?

  @Beukman de waarheid is !, deze uit 28/02/2011.

  https://duitslandinstituut.nl/artikel/256

 16. LieverKipsLeverworst

  Tering! Tamelijk beDENKelijk! Alatürka en de 40 zetelrovers…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.