Soulsensatie Dwight Dissels blaast jury The Voice of Holland omver

Vrijdagavond begon een nieuw seizoen van The Voice of Holland, de razend populaire talentenjacht van RTL.

Er kwamen, zoals altijd, behoorlijk wat talenten voorbij die stuk voor stuk bewezen dat er bijzonder veel goede zangers en zangeressen in Nederland wonen. Eigenlijk is het ongelooflijk: zo’n klein land, met zoveel talent. Ik heb geen idee hoe het kan, maar het valt ieder jaar weer op.

Hoe dan ook, de producenten van de show lieten de beste kandidaat wachten tot de show er bijna op zat. Toen mocht hij, Dwight Dissels, het podium oplopen. Wat hij vervolgens ten gehore bracht maakte diepe indruk op alle aanwezigen: op de jury én het publiek. Hij kreeg zelfs een staande ovatie en werd meteen uitgeroepen tot dé grote favoriet voor de eindoverwinning.

Zie hier het optreden van Dwight. Kijk, luister, en geniet!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.