Angela ‘lang leve Europa en onbeperkte immigratie’ Merkel wil vierde termijn als bondskanselier

Alternative für Deutschland heeft zojuist het best mogelijke verkiezingscadeau ooit gekregen: Angela Merkel gaat voor een vierde termijn als bondskanselier.

Die vrouw die er eerst en vooral om bekend staat dat ze ‘meer Europa’ en vooral ook ‘meer immigratie’ wil is nog lang niet klaar. Tenminste, dat zegt ze zelf:

De Duitse bondskanselier Angela Merkel wil voor een vierde termijn gaan. Dit hebben mensen uit het CDU-partijbestuur vandaag bevestigd tegenover persbureau DPA.

Voor Alternative für Deutschland, zeg maar de Duitse versie van onze eigen PVV, is dit natuurlijk geweldig nieuws. Merkel ligt namelijk al tijden onder vuur. Met name haar opengrenzenbeleid — ze vertelde avonturiers uit het Midden-Oosten eerder dat ze allemaal welkom waren, waarna er letterlijk miljoenen Arabieren op de boot naar Europa stapten — kan op veel kritiek reken van Heinz met de Pet.

Niet zo gek, natuurlijk. Net als wij ziet de gemiddelde Duitser met lede ogen toe terwijl zijn land wordt uitgeleverd aan allerlei nieuwkomers die niet alleen weigeren te integreren, maar ook nog eens Duitse vrouwen massaal verkrachten bij nieuwjaarsfeesten én — oh ja! — terroristische aanslagen plegen.

Helaas voor de Duitse christendemocraten van het CDU staat er alleen niemand klaar achter de coulissen om haar af te lossen. Daarom moeten ze nog een keer met haar doorgaan. Een alternatief is er niet.

Nou ja, niet voor het CDU misschien, maar wel degelijk voor de Duitse kiezer. Die kan tegenwoordig immers ook stemmen op Alternative für Deutschland, een partij die door de mainstream media continu wordt afgeschilderd als extreemrechts, maar dat is pertinente onzin. Het is gewoon de Duitse versie van de PVV: hard als het over immigratie en integratie gaat, maar zeker niet neo-nazistisch.

Met een beetje mazzel vindt er volgend jaar dus niet alleen een electorale aardbeving plaats in Nederland, maar ook in Duitsland. Hilarisch genoeg zullen we Merkel en haar CDU daar dan voor te danken hebben: zij hebben er dan zo’n puinhoop van gemaakt en zoveel mensen tegen zich in het harnas gejaagd dat het AfD er heerlijk van kan profiteren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

  1. Ni28

   Goed verhaal van Hiddema.

 1. Ni28

  Hopelijk krijgt Merkel een pak slaag volgend jaar. Dan hebben wij kans om Europa te redden. Want Merkel stopt niet totdat wij weer in Pangea belanden. Overigens hebben wij volgens Stephen Hawkins maar duizend jaar op deze planeet. Dan kunnen wij ons bij de dinosaurussen voegen.

  1. toetssteen

   @Ni28

   http://www.nature.com/news/planetary-disasters-it-could-happen-one-night-1.12174

   En altijd heeft een groep, of diverse groepen, deze rampen overleefd. Maar ja, men moest wel weer bij Genesis beginnen.
   Veel hiervan is terug te vinden in de werken van Velikovsky, die natuurlijk door de borstkloppende academische bobo’s werd afgewezen, maar die toch meer en meer gelijk heeft gekregen.
   Blijkbaar deelt Hawkins deze visie grotendeels, wat mij heel terecht lijkt gezien de rest van de evolutionaire geschiedenis.

 2. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=BzZ6–p01KM

  Italy: Luigi Fogli tries to protect his hotel confiscated to host asylum seekers [ENGSUB]

  Een schrijnend voorbeeld van wat onbeperkte immigratie ons brengt.

  Links Amerika noemt Angela ‘de laatse verdediger van onze westerse waarden’.

  ’t Is maar wat je westerse waarden noemt, tuig van de richel.

 3. Ruud562

  Die Merkel gaat net zo lang door totdat zij ook verplicht een hoofddoek moet dragen. Daarom, hopelijk wordt zij, net als haar partij met de komende verkiezingen geheel, maar dan ook geheel politiek weggevaagd! Net als sommige partijen hier ten lande!

 4. Anna

  Hopen dat de Duitsers hun verstand gebruiken. Rijke, elite, gereformeerde, dominees dame Merkel heeft geen last van haar toegelaten moslimmannen en families. Stuur haar weg!

  1. Wachteres

   Je vergeet communiste, Anna.

 5. Bes Tolen

  Angela Merkel of hoe zij in werkelijkheid heet, is geheel ongeschikt om Duitsland te leiden. Zij is de leider van de CDU, de grote christelijk godsdienstige partij. Het christendom is een maatschappelijk en politiek gevaar voor zich zelf en anderen, die op gegeven ogenblik ook hier afhankelijk zijn. De volledige apathische overgave gebaseerd op passiviteit en het wegcijferen van jezelf, het vertrouwensvol in het geloof
  aanvaarden van menselijk lijden veroorzaakt door de vijanden, die je ontwapend tegemoet treedt.
  Apathie, de wereld is slecht, niet de moeite waard. De wereldmijders uit beginsel, overgave. De wereld is slecht en kan niet van god zijn maar er is een goddelijke wereld die goed is en die komt.
  De vijanden, die toch maar ontwapend tegemoet worden getreden. Zelfs dit speelt vaak: iedereen is in beginsel goed. Verdient een kans. Het uitschakelen van jezelf, vaak al te voren. Ontwapend, geweldloosheid. De geschiedenis daar waar christenen werden uitgeroeid en daar waar ze eeuwenlang onderdrukt werden.
  Dan is er nog de onzekerheid over het geloof, het kiezen daarop van radicalisme voor het behoud.
  En het mislukken in het persoonlijke leven, dat leidt tot een keuze buiten jezelf als wat nog voor je is overgebleven, de gang naar bijvoorbeeld de politiek om je niet geheel als mislukkeling te zien. De tweede kans. Maar het euvel blijft in eigen ogen dus geef je niet op. Want je wil kracht tonen tegenover anderen. Dat is juist geen berusting.

  Het Duitse probleem is dat van Europa met in het centrum het met zichzelf worstelend haast verzuipend Duitsland, het verlies aan eigenwaarde en zelfbewustzijn en inzicht om de juiste keuzes te kunnen maken. Europa dat lang in het verzet was tegen interne sterke agressieve ondeugdelijke krachten maar er kwamen er meer van die krachten en toen werden de keuzes oneigenlijk, te moeilijk, veelal aangewakkerd en voortgedreven door vrijwel buitenstaanders uit op overheersing van Europa. Als koloniaal imperialisme en communisme kwamen er bij. Dekmantels van elites. Maar men wilde en durfde die buitenstaanders niet op hun bedoelingen aan pakken. Niet iedereen en alles kon toch slecht zijn? Verzwakt Europa durft het niet tot op de dag van vandaag. Durft niet en weet niet. Systematisch ontwijken van kernvragen. Terwijl er zoveel oorlogen en rebellie waren gevoerd als opstand tegen de onderdrukking. Vooral tegen alles wat Rome op oorlogspad stuurde. Het geheugen ontbreekt hier. Misleid en bedrogen heeft men in meerderheid ondertussen de strijd gestaakt. De Gutmensch met het gemakkelijke simpele onverstand, verkocht als uiterst medemenselijk, is komen bovendrijven. Het slaafse, onvermijdelijk waar de juiste leiding ontbreekt en het christelijke haar slappe kant toont. De christen democratie van Angela Merkel of hoe ze werkelijk heet als het onzalig voorbeeld. Nog is Europa niet verloren. Nog is de in het leven nodige hardheid van alle mensen niet definitief verslagen. Nu nog blijkt de koloniale elite niet in alles de baas te zijn waar het de laatste dertig, vijfendertig jaar wel op is gaan lijken. Maar met hoop zijn we er niet want dat kan valse hoop blijken. Trump kan zegenrijk werken maar hij is vooral Amerikaan en wij zijn niet zeker van hem. Dat mag natuurlijk niet het enige zijn. De mensen in Europa moeten wakker worden en op staan. En aanpakken. Dat is het eerste gegeven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.