Anti-Zwarte Piet stakker Jerry Afriyie doet aangifte van mishandeling tegen... de politie

Geen categorienov 22 2016, 16:00
Het is dat deze man de Nederlandse nationaliteit heeft. Anders zou je er toch gewoon voor pleiten om hem uit te zetten.
Jerry Afriyie, die na Sylvana Simons wellicht de meest bekende anti-Piet activist van ons land is, is boos op de politie. Heel boos, zelfs. Sterker nog, hij is zo ongelooflijk boos dat hij aangifte heeft gedaan tegen een aantal dienders. De reden? Volgens hem gebruikten ze net wat te veel geweld toen ze hem en zijn mede activisten arresteerden bij de intocht van Sinterklaas:

Anti-Piet activist Jerry Afriyie heeft vandaag aangifte gedaan van mishandeling tegen verschillende politie-agenten... De bekende activist meent dat de politie op die dag meerdere fouten heeft gemaakt, maar hij heeft specifiek aangifte gedaan van het moment dat hij door politie-agenten uit een stadsbus met arrestanten werd getrokken. Volgens Afriye werd hij daarbij in het gezicht gestompt en met knuppels geslagen.

Let wel, deze zielepiet was van plan om een illegale demonstratie te houden: hij en zijn vrienden hadden er bewust geen vergunning voor aangevraagd, wat in Nederland toch echt noodzakelijk is. Vervolgens stapten ze allemaal in de bus en waren ze op weg naar Maassluis, waar ze dit mooie kinderfeest voor de ogen van onschuldige kinderen (!) wilden verpesten.
Die man -- die zoveel rotzooi wilde schoppen -- klaagt nu dus dat de politie ingreep en hem uiteindelijk arresteerde.
Net als de rest van Nederland heb ik mijn buik onderhand vol van Jerry Afriyie en zijn racismeroepende vriendjes en vriendinnetjes. Elke keer dat er iets gebeurt presenteren ze zich als 'De Grote Slachtoffers,' terwijl zij juist de boel willen verpesten voor ieder ander... en daarbij ook nog eens de wet aan hun laars lappen.
Als ik zo naar de video van Afriyie's arrestatie kijk mag hij blij zijn dat hij er zo gemakkelijk mee wegkwam. Hij werd aangepakt, maar de politie ging niet eens bijna te ver. Ik kan hem verzekeren dat hij in elk ander land net zo lang was geslagen tot hij huilend op de grond lag en om zijn mammie riep. Gelukkig voor hem woont hij in Nederland; een land waar de politie zelfs terroristen nog met fluwelen handschoenen aanpakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten