Anti-Zwarte Piet stakker Jerry Afriyie doet aangifte van mishandeling tegen… de politie

Het is dat deze man de Nederlandse nationaliteit heeft. Anders zou je er toch gewoon voor pleiten om hem uit te zetten.

Jerry Afriyie, die na Sylvana Simons wellicht de meest bekende anti-Piet activist van ons land is, is boos op de politie. Heel boos, zelfs. Sterker nog, hij is zo ongelooflijk boos dat hij aangifte heeft gedaan tegen een aantal dienders. De reden? Volgens hem gebruikten ze net wat te veel geweld toen ze hem en zijn mede activisten arresteerden bij de intocht van Sinterklaas:

Anti-Piet activist Jerry Afriyie heeft vandaag aangifte gedaan van mishandeling tegen verschillende politie-agenten… De bekende activist meent dat de politie op die dag meerdere fouten heeft gemaakt, maar hij heeft specifiek aangifte gedaan van het moment dat hij door politie-agenten uit een stadsbus met arrestanten werd getrokken. Volgens Afriye werd hij daarbij in het gezicht gestompt en met knuppels geslagen.

Let wel, deze zielepiet was van plan om een illegale demonstratie te houden: hij en zijn vrienden hadden er bewust geen vergunning voor aangevraagd, wat in Nederland toch echt noodzakelijk is. Vervolgens stapten ze allemaal in de bus en waren ze op weg naar Maassluis, waar ze dit mooie kinderfeest voor de ogen van onschuldige kinderen (!) wilden verpesten.

Die man — die zoveel rotzooi wilde schoppen — klaagt nu dus dat de politie ingreep en hem uiteindelijk arresteerde.

Net als de rest van Nederland heb ik mijn buik onderhand vol van Jerry Afriyie en zijn racismeroepende vriendjes en vriendinnetjes. Elke keer dat er iets gebeurt presenteren ze zich als ‘De Grote Slachtoffers,’ terwijl zij juist de boel willen verpesten voor ieder ander… en daarbij ook nog eens de wet aan hun laars lappen.

Als ik zo naar de video van Afriyie’s arrestatie kijk mag hij blij zijn dat hij er zo gemakkelijk mee wegkwam. Hij werd aangepakt, maar de politie ging niet eens bijna te ver. Ik kan hem verzekeren dat hij in elk ander land net zo lang was geslagen tot hij huilend op de grond lag en om zijn mammie riep. Gelukkig voor hem woont hij in Nederland; een land waar de politie zelfs terroristen nog met fluwelen handschoenen aanpakt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Sniper666

  Het is een hele BOZE ZWARTE MAN.

  1. Anna

   Uit Ghana die hier onze cultuur komt vernietigen.

 2. Harrie T.

  Afriyie werd twee keer achter elkaar zonder reden door agenten in elkaar geslagen. Voor de eerste keer kreeg hij volledig gelijk van de rechter. De tweede keer zal dat waarschijnlijk ook gebeuren.
  Meer valt er niet over te zeggen.

  1. Sniper666

   @ HarrieT

   Doe doe oogkleppen eens af man!

 3. Ni28

  De politie mag tegenwoordig helemaal niets meer. Daarom worden zij uitgelachen door vervelende tieners. Vroeger had een agent gezag maar nu past zijn pet ons allemaal en zie het resultaat. Straks krijgen zij nog een boete en kan die vervelende gozer weer lachen.

 4. ikweetwatikwil

  Die boze zwarte man zal zich hevig verzet hebben tijdens zijn arrestatie. Ja dan moet de politie zich daarop aanpassen. Is niet anders.

  Harrie T weet niet beter. Kraamt er maar wat op los. Is niet serieus te nemen.

 5. Wim

  Zolang hij het nog kan navertellen is er niets aan de hand

  1. van Urk

   Inderdaad Wim. Zo zie je toch dat er totaal niks klopt wat deze jankpieten allemaal beweren hoe het ons land gesteld is. Kan je in landen als Ghana ook aangifte gaan doen tegen de politie? Ik vraag mij af of die Jerry,s en Sylvana,s uberhaupt wel weten wat racisme eigenlijk betekent? Hebben zij ooit in ons land achteraan in de bus moeten gaan zitten op bevel van de boze blanke man? Zijn ze ooit achtervolgd door boze gewapende blanke mannen in pick ups om daarna gelyncht te worden? Zijn ze ooit uit een winkel of bioscoop geschopt omdat het alleen voor blanken is? Hebben ze nooit mogen stemmen omdat zwarte mensen niet mogen stemmen? Hebben ze soms in ons land de meest belabberdste opleiding op de belabberdste school gekregen omdat ze kinderen waren van zwarte ouders ? Ons land staat op de wereld nota bene voorop in het bestrijding van racisme en het Nederlandse blanke volk heeft nooit bewust superieur zich opgesteld tegenover Nederlandse niet-blanken zoals het in de wet is vastgelegd omdat die wet nooit in onze geschiedenis heeft bestaan. Dat hele gedoe draait alleen maar om geld achter de rug om van hun voorouders die misschien echte slaven waren of slachtoffer waren geweest van gewelddadige racisme. Jerry is gewoon een luie flikker die alle kansen dat ons vrije land biedt niet aangrijpt en Sylvana is gewoon door haar leeftijd, minderwaardigheidscomplex en haar eigen kunnen totaal uitgeblust in de mediawereld en zocht gewoon op haar eigen sluwe manier een nieuwe inkomstenbron en dat is om blanke Nederlanders op te lichten door ze een schuldgevoel aan te willen gaan praten.

 6. ikweetwatikwil

  v Urk. Helemaal mij eens.

 7. Dam

  Helemaal mee eens. Weer zo’n gevaalletje van uitlokking en dan aangifte doen. Hij weet sodemieters goed dat dit net mocht, als hij dan wordt gearresteerd heeft hij netjes mee te lopen en dat deed hij niet, ooide zich op de grond en verzette zich on in de auto te stappen. En ja, wie niet horen wil, met voelen en

 8. Dam

  Excuses voor mijn tikfouten, hij schoot weg en kon er niet meer inkomen en was nog niet klaar, maar laat maar nu.

  1. toetssteen

   @Dam
   Bekend probleem op DDS. Even page refresh. Maarre, ik val niet over tikvauten ;).

   Die Ashanti proleet? Die zal de eerste zijn als het mogelijk is om slaven te leveren aan zijn maten in het Missen Oosten, als zal hij er een eeltknobbel voor moeten laten inspuiten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.