Gruwelijk: Taliban plegen aanslag op Duits consulaat Afghanistan, slachten meerdere mensen af

De lokale afdeling van de internationale Haatbaardenvereniging heeft een bloedblad aangericht bij het Duitse consulaat in Afghanistan.

Lang niets meer van de Taliban gehoord? Dat kan kloppen: door de constante stroom aan gruwelberichten uit Irak en Syrië – uiteraard allemaal van de hand van ISIS – worden zelfs de gebeurtenissen in Afghanistan nogal overschaduwd. Want ja: ook terroristenorganisaties vechten, soms letterlijk, om media-aandacht.

Helaas is er zeker een reden om dat vandaag te geven, na een walgelijk bericht uit de stad Masar-i-Sharif, in Noord-Afghanistan. Donderdagnacht hebben Taliban-terroristen daar een grootschalige aanslag gepleegd op het Duitse consulaat, dat het ondanks het vele geweld in het land nog aandurft daar gevestigd te zijn. Helaas heeft dat deze keer tot vier doden geleid, een meer dan 100 gewonden. De doden zouden allemaal Afghaanse burgers en beveiligers zijn: geen van de Duitsers zou slachtoffer zijn geworden van de moslimextremisten.

De daad lijkt helaas goed voorbereid te zijn. Een zelfmoordterrorist reed in op de deur van het consulaat met zijn bomauto, waarna een stevig stuk van de muur en deur opgeblazen werden. Daarop volgde een bestorming door meerdere islamisten, die het kennelijk voor elkaar hadden gekregen om zich bewapend in de buurt van het gebouw op te houden. Het daaropvolgende vuurgevecht zou hevig zijn geweest, maar uiteindelijk in het voordeel van de verdedigende troepen zijn uitgevallen. Zowel NAVO-soldaten als lokale Afghaanse militairen hadden de taak dit gebouw te verdedigen, wat ze ondanks de brute verrassingsaanval goed gedaan hebben. Het mooie is dat alle aanvallers gedood zouden zijn, hoewel nog niet bekend is hoeveel dit er precies waren.

Helaas hebben dus wel vier mensen hun leven moeten geven, wat de plofbaardenleiders ongetwijfeld het offer waard vinden. Daarbij zullen ze stevig balen dat ze enkel Afghanen hebben weten te doden, en geen Duitsers: collaborerende landgenoten doden vinden ze prima, maar ongelovige westerlingen waren natuurlijk de hoofdprijs. Gelukkig hebben ze die deze keer niet kunnen claimen.. Maar helaas hebben ze dat al veel te vaak wel kunnen doen, ook hier in Europa. En de verwachting is dat dat alleen maar erger gaat worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. RzzR

  Gruwelijk USSA vermoordden 560.000 Irakeze kinderen, dankzij Bill Clinton

  Gruwelijk USSA vermoordden 1.3 miljoen Irakeze burgers, na Einsatzgruppen bevel van generaals bevel kwam uit het Witte Huis: Kill Everybody

  Gruwelijk de USSA vermoordden 1.8 miljoen Afghaanse burgers.

  Gruwelijk de USSA vermoordde 1.2 miljoen Laotiaanse boeren

  Gruwelijk de USSA vermoordde 2.5 miljoen Cambodiaanse burgers.

  Gruwelijk de USSA vermoordde 5 miljoen Boedhisten in concentratie kampen lees Martin Luther King 4 April 1967.

  Gruwelijk de USSA beschermde Pol Pot tot 1991, toen onze eigen mariniers daar maar deboel weer recht moesten trekken

  Gruwelijk sinds 2015 telt de Amerikaanse oorlog in Congo 20 miljoen doden

 2. RzzR

  Gruwelijk deeenzijdige informatie voorziening van De Dagelijkse Nazi

  Gruwelijk die kanker honden hier op DDN

  Gruwelijk wat een aftands kankahbordeel van Adolf is deze hele website…….

 3. RzzR

  Gruwelijk eerste concentratie kamp ooit Camp Sumpter Andersonville Georgia USSA 13.000 Krijgsgevangenen verhongerd tot ze er dood aan gingen 1864.

  Gruwelijk Fascistisch Amerikanker steunt Nazi generaal Diem in het maken van concentratie kampen om boedhisten in uit te hongeren, 1954 Vietnam

  Gruwelijk De Amerikaans Yellow Press steunt de Croatische Ustasha, Serviërs moeten vechten voor hun bestaan als volk, omdat ze wederom geconfronteerd worden met Jasenovac exterminatie kamp en Sisak Kinder exterminatie kamp, nadat ze in de tweede wereldoorlog al 33% van hun bevolking vermoordt zagen worden door deze Kroatische Ustasha

  Gruwelijk deze kankah Nazis van de DDN De Dagelijkse Adolf…..

 4. RzzR

  Gruwelijk dat de Amerikankers altijd voor de Nazis kiezen.

  Gruwelijk dat Tudjman of een andere hoge Kroatische politicus het lugubere record van Petar Brzica moest noemen op TV, waardoor elke Serv direct begreep dat ze wederom uitgeroeid zouden worden door deze door Amerikanker gesteunde Ustasha…….

  Jasenovac, zo’n horror had de inspecteur generaal der concentratie kampen nog nooit gezien, daarom stuurde hij een brief naar zijn grote vriend Adolf H uit B om bij hem te smeken om de Priesters onde Kardinaal Stepinac alstublieft te laten stoppen.

  De enige keer in al die tijd dat Theodoor eicke voor Hitler de kampen inspecteerde en de enige persoon die ooit alle kampen heeft kunnen bezichtigen, werkte heeft hij maar 1 keer zo’n brief geschreven.

  Jasenovac laat Auschwitz verbleken tot een zomer kamp voor kinderen……

  En 3x raden welkland deze Ustasha zo nodig moest helpen?

  USSA

 5. werkloze generaal

  He RzzR scheer die haatbaard eens af , want Oom Tom roept je.

  Of je even zijn riool wil inspecteren.

  1. RzzR

   En jij smerige hond jij ben te minderwaardig om in de schaduw van mijn hoop stront een verschrikkelijke dood te mogen sterven.

   Maar als je deze groostste eer zou willen hebben dan mage je een poging doen in een brief voor applicatie tienvoud, juiste tiels, blauwe inkt handgeschreven.

  2. RzzR

   Uiterst nuttelozwe hond je hebt zeker niks zinnigs te melden nadat de gaskamers van Auschwitz je uitgekotst hebben toen ben je zeker maar het riool ingekropen, want zelfs de crematoria kotsten van jouw walgelijke voorkomen, net als de rest van de wereld.

   Auschwitz, een 1.1 miljoen sterren hotel en diner, precies 6 miljoen sterren te goed voor jouw en je hele familie……..

 6. Sniper666

  Kan iemand mij vertellen wat er in Afghanistan te vinden is, behalve opium?

  1. RzzR

   De grootste ader Lithium, en lithium 6 en lithium 7 zijn de vervangers voor waterstof in waterstofbommen……..

   Congo 20 miljoen doden voor het uranium, waarmee ze van het uranium 238 plutonium maken in een kweekreactor het moge duidelijk zijn waarom de USSA die 20 miljoen doden heeft veroorzaakt

   en die 1.8 miljoen in Afghanistan gaat om het lithium dat als het met snelle neutronen wordt gebombardeerd door de initiele plutonium bom laat het heel snel grote hoeveelheden tritium los, en dat laatste is natuurlijk zeer zwaar waterstof

   1. Sniper666

    @ RzzR

    Dat lithium verhaal is me bekend. Maar in Bolivia barst het ook van de lithium. Dus moet er meer zijn in Afghanistan.

  2. RzzR

   En jij smerige hond jij ben te minderwaardig om in de schaduw van mijn hoop stront een verschrikkelijke dood te mogen sterven.
   Het op één na duurste goedje in deze wereld is tritium en dan heeft dat goedje nog een halwaarde tijd van 12 jaar ook, ofwel na 12 jaar heb je nog maar 50% van de initiele hoeveelheid tritium.

   Het duurste goedje van deze wereld is Helium3 daarvan hebben we op dit moment niet meer dan 8Kg op deze hele planeet.

   De maan licht er vol mee en dit is nu juist zulk interessant spul voor fusie reactoren, omdat de fusie van helium3 niet zo schadelijk is voor dereactor, zoals de fusie van waterstof dat wel is, de reactoren gaan simpleweg kapot door de fusie, met name door de vrijkomende neutronen.

  3. RzzR

   eerste zin was natuurlijk voor die werkloze hond, je weet wel die nietsnut uit dat riool…..

  4. RzzR

   BTW die werkloze generaal ZUIDELIJKE RIOOLDUIKER is natuurlijk precies zo’n hond die zich laat beschrijven als iemand die zich vereenzelvigd met de Amerikanker staat, je weet wel iemand die vroeger zong: Die fahnen hoch, die reien fest geschlossen, en: Ist alles dunkel, is alles traube, ich weiss mein schatz ein ander hat, en natuurlijk: Deutschland über alles, ook wel bekend als SS-liederen……..

   Hij is natuurlijk niets meer dan een Arbeitslozes Gruppenführer, wat ie dan maar naar het nederlands heeft vertaald

  5. RzzR

   Dat is natuurlijk een nutteloze uiterst luie lamlendige Idioot, commentaar en dergelijke Overbodig.

   Laat dat toch spellen in het latijn Nulli Cedo, Ik wijk voor niks.

   Het credo van de idioot

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.