Onmenselijk ISIS moordt verder in nieuwe video: martelt, schiet en onthoofdt er op los

Raqqawood heeft hun zoveelste video in de serie ‘Martel, Moord & Verkracht voor Beginners’ uitgebracht.

ISIS verliest aan alle kanten van het kalifaat terrein: Mosul wordt bevrijd, aan de noordgrens knagen Koerden aan het gebied en zelfs de hoofdstad Raqqa ligt binnen handbereik van minder extremistische groepen.

Dat betekent echter niet dat de propagandamachine van de plofbaarden tot stilstand gekomen is. Sterker nog, de moordmaniakken hebben er alle baat bij om de wereld te laten zien dat ze nog prima in staat zijn hun favoriete bezigheid uit te oefenen: het uitmoorden van vele onschuldigde slachtoffers. Want dat zijn het zeker. ISIS doet graag geloven dat degenen die zij executeren dat verdiend hadden: ze zouden soldaten van het Irakese of Syrische leger zijn, of anderzins tegen de jihadisten gevochten hebben. Die mensen zullen ongetwijfeld een afgrijselijke dood tegemoet zijn gegaan wanneer ze gepakt werden, maar het gros van de slachtoffers zal waarschijnlijk gewoon voor de kleinste vergrijpen een hoofdrol in deze bloederige films gekregen hebben.

En dat kun je letterlijk nemen, want hoofden rollen er en masse in de Hollywoodachtige video’s van Al-Baghdadi en zijn rovers. De meeste recente beelden tonen precies dat: onbeschrijfelijke beelden van de laatste momenten van een stel mannen – zogenaamde ‘spionnen’ – dat waarschijnlijk niet vriendelijk genoeg had gekeken naar de lokale haatbaardenbaas. In de video worden ze – in de typerende oranje pakken – aan bomen vastgebonden op een plek die in betere tijden waarschijnlijk als olijfgaard dienst deed. Vervolgens worden ze geblinddoekt, want vergeet niet: de moordlustige barbaren van ISIS zijn stoer genoeg om homoseksuelen van gebouwen af te gooien, maar niet om hun slachtoffers daarbij in de ogen te kijken. In angst wachten de mannen tot de beul hun hoofd van hun romp komt scheiden: met zekerheid de gruwelijkste momenten van hun veel te korte leven:

isis_2

Hun kameraden verderop hadden echter niet veel meer geluk. Zij werden de woestijn in gesleept, om vervolgens met een zwaar machinegeweer – doorgaans bedoeld om voertuigen mee te beschieten – op nog geen meter afstand te worden neergeknald met schoten in hun hoofd. In tegenstelling tot de mannen aan de bomen konden zij hun beulen wél zien aankomen, maar ook hier waren de sadisten van ISIS niet man genoeg om hun slachtoffers tenminste in de ogen te kijken.

isis_3

Hoeveel bewijs heeft de wereld nog nodig om te beseffen dat we hier waarschijnlijk met de meest moordlustige terreurorganisatie ooit te maken hebben? Er zijn ISIS al vele organisaties voorgegaan, maar geen van hen kwam qua gruwelijkheid en taktieken ook maar enigszins in de buurt van deze zieke geesten. De dag dat de laatste jihadist deze wereld verlaat wordt dan ook een mondiale feestdag, en elk land ter wereld zou al het mogelijke moeten doen om die dag zo snel mogelijk te laten aanbreken!

De video is hieronder te bekijken:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Gustaafff

  Gruwelijk.

  Dat God ons land mag behoeden voor deze terreur.

  1. zomaar

   dat zal hem , helaas niet lukken .

   de mens werkt hem tegen , de multiculturalisten willen hun eigen veelkleurige samenleving creëren !, anders gezegd zij voelen zich god.

   iets uit mijn jeugd staat mij nog bij vanuit de bijbelessen , daar werd gesproken over een toren die gebouwd werd door de wereld bevolking (ieder met een eigen taal en cultuur) , om boven de hemel uit te groeien , en zo groter te zijn dan god !.

   ook dit liep op niets uit doordat de mens elkaar niet verstond , en zo elkaar tegenwerkte .

   afin dit kan je reflecteren op wat de multiculturist nu wil bereiken, alle volkeren ter wereld met en door elkaar laten leven , ook dit kan en zal niet werken !, er is altijd wel een dominante bevolking die de ander wil overheersen !.

   1. Gustaafff

    @zomaar, ik weet het niet. Er zijn vele problemen en iedereen heeft een eigen mening over hoe we die oplossen. De een wil multiculti, de ander niet. Iedereen heeft zijn eigen belangen, zijn eigen oplossingen en weet het altijd zelf beter. De eensgezindheid om de problemen echt aan te pakken is weg – en dat is jammer.

    Ik hoop dat men elkaar nog eens tegemoet komt – ook in dit land – om gezamelijk af te rekenen met terreur.

    1. toetssteen

     @Gustaaff
     Mag hopen dat u dit liever niet binnen de landsgrenzen op grenzen wenst te jureren. Man welk een armoede in uw antwoord op ‘zomaar’.
     Ik begrijp dat u ook even uw spraakvermogen (figuurlijk) kwijt bent na het lezen van dit soort gruwel, maar stop even te doen of dit alledaagse kost is.

     —Ik hoop dat men elkaar nog eens tegemoet komt – ook in dit land – om gezamelijk af te rekenen met terreur.—-

     Mja, nou, persoonlijk zou ik dat liever voor zijn. Ja ik stem nu PVV, voorheen VVD.

     1. Gustaafff

      @toetssteen, het is uw goed recht op de PVV te stemmen. Wat u concreet probeert te zeggen is me echter niet duidelijk.

    2. zomaar

     als je terreur faciliteert zoals wij als samenleving dit al vanaf de jaren 60 doen, dan los je niets op met nog meer (andere mensen) culturen binnen te halen !, die al eeuwen elkaar en iedereen die anders gelovig is , de harses inslaan!.

     die mensen moet je niet binnen je grenzen willen!!, zeker niet daar het hier (vanaf 1960 ) al niet zo lekker loopt , met b.v AFA linkse organisatie mede door de linkse politiek gesteund , die met regelmaat aan het rellen en vernielen slaat .

     afin dat een Multi cultuur niet werkt lezen en ondervinden wij helaas dagelijks , best was ieder voor zich en terug naar de eigen culturen .

     1. Peter Selie

      zomaar 6 uur ago

      Helemaal mee eens beste zomaar, diegenen welke de bijna onmerkbare elitaire fascistische terreur faciliteren door op de reguliere politiek stemmen.

      https://pbs.twimg.com/media/CwcBhxzUQAAtRMo.jpg

      Een volk dat corrupte politici kiest . . . is geen slachtoffer . . . maar medeplichtig.

      -George Orwell

 2. Sniper666

  Wat is het toch jammer dat deze beelden niet op het NOS 20:00 uur journaal getoond worden.

 3. Peter Selie

  Onmenselijk ISIS moordt verder in nieuwe video: martelt, schiet en onthoofdt er op los, joh normaal doen ze dat niet hoor.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.