Knettergekke broer Nedermarokkaanse terrorist: 'Iedereen heeft toch een mitrailleur?'

Geen categoriedec 10 2016, 17:00
Oh, maar zeg vooral niks over het 'Marokkanenprobleem' he! Als je dat doet ben je namelijk een keiharde racist!
De broer van Jaouad A., die woensdag werd opgepakt in Rotterdam omdat hij van plan was om een vreselijke aanslag te plegen, kan het nauwelijks geloven dat zijn jongere broertje verdacht wordt van zo'n vreselijk misdrijf. Jaouad is namelijk een heel lieve jongen die nog geen vlieg kwaad doet. Hoe kán het toch dat hij nu ineens weggezet wordt als 'terrorist'? Schande! Islamofobie!
Natuurlijk had Jaouad een ISIS-vlag in zijn huis hangen, maar hé, wat zegt dat nou eigenlijk? Misschien dat hij de combinatie van zwart met wit gewoon inspirerend vond! Niets om je druk over te maken! Ja, Jaouad is "wel gelovig, hij bidt vijf keer per dag," maar een terrorist? "Dat is hij niet."
Oh? Nou, bedankt voor die mededeling Bilal. We zullen je maar op je woord geloven en je arme broertje zo snel mogelijk vrijlaten.
En wat die miltrailleur betreft die in zijn woning werd aangetroffen:

"Iedereen heeft toch een wapen?"

Ja hoor Bilal, je hebt helemaal gelijk! Elke inwoner van Nederland heeft een vuurwapen. Het is inderdaad volkomen normaal om een miltrailleur te hebben in ons land. Natuurlijk is dat enigszins illegaal, maar ach, wat kan dat bommen? Niemand die zich daardoor laat tegenhouden. Jaouad had die kalasjnikov gewoon nodig om te... tja, om wat te doen eigenlijk? Te jagen? Met een mitrailleur?
Kan iemand van de politie Bilal ook even met een bezoekje vereren? Lijkt me wel zo gepast. De kans dat broerlief net zo extreem is als zijn broertje lijkt me namelijk vrij groot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten