Megalomane Sylvana maakt zwaar geredigeerde video waarin geen enkele kritiek wordt meegenomen

Kritiek wat is dat?

This girl is on fire, this girl is on fiiiiiiiiiiire.” Dat is het liedje dat steeds terugkomt in de nieuwste vlog die Sylvana Simons van DENK op haar Facebook-pagina heeft gezet. De video is classic Sylvana: als je de video bekijkt zou je zweren dat ze in elk debat de vloer aanveegt met de interviewer. Ja, ja, mevrouw is heel sterk en vooral ook bijzonder intelligent.

Helaas voor Sylvana zijn er mensen die de interviews in kwestie bekeken hebben. Met name het gesprek met Wilfred Genee was ongelooflijk pijnlijk voor de aspirant-politica. Daar zie je in haar eigen zwaar geredigeerde video niets van terug, maar dat komt omdat ze dat liever onder het tapijt veegt. Natuurlijk zien we haar wel even klagen over alle kritiek die ze te verduren heeft gekregen, maar de boodschap is duidelijk: Sylvana is in charge.

Hilarisch genoeg zien we in de video ook dat Sylvana leden van jongerenbeweging OPPOSITIE vertelt dat de politiek hartstikke leuk is! En dat ze dus vooral politiek actief moeten worden. Maar wacht eens even, hoe lang zit Sylvana dan al in de politiek? Ik heb even wat onderzoek gedaan en wat schokte mij? Mevrouw is nog nooit volksvertegenwoordiger geweest – op welk niveau dan ook. Sterker nog, ze spreekt zich pas sinds een paar maanden publiekelijk regelmatig uit over haar denkbeelden. Daarvoor was ze in politieke zin een absolute nobody.

De vraag is dan ook waar zij de euvele moed vandaan haalt om een speech te geven over ‘waarom de politiek leuk is’? Mevrouw weet het antwoord daar helemaal niet op omdat ze nooit iets nuttigs in de politiek gedaan heeft. Ga eerst maar eens écht iets in de politiek doen, Syl, dan mag je ons daarna vertellen waarom het allemaal zo geweldig leuk is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Ni28

  The girl is in fire. The girl moet uitkijken dat ze zich vlam vat.

  1. van Urk

   Ni28, Het is bijna oud en nieuw.

 2. LieverKipsLeverworst

  Ook deze is zwaar geredigeerd. En ik vind deze hartstikke leuk: https://youtu.be/D4Ent9qxo-4

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.