DENK-kandidaat steunt inzamelingsactie voor man die grensrechter Nieuwenhuizen doodschopte

Mourad Taimounti noemt het doodschoppen “een akkefietje”. 

De kieslijst van DENK is pas net gepubliceerd, maar het eerste schandaal dient zich nu al aan: Mourad Taimounti, nummer 7 op de lijst, steunt een inzamelingsactie voor de voetbalvader die werd veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij het doodschoppen van grensrechter Richard Nieuwenhuizen.

De veroordeelde man moet een boete van 60.000 euro betalen, of een gevangenisstraf uitzitten. Om die reden circuleert zijn familie een oproep om geld te doneren zodat hij zijn boete kan afbetalen. DENK-kandidaat Mourad Taimounti doet daar maar al te graag aan mee, en geeft zelfs aan dat hij de voetbalvader persoonlijk kent. Hij doet het doodschoppen van grensrechter Nieuwenhuizen af als een simpel “akkefietje”. Op Facebook schrijft hij:

“Deze actieve voetbalvader die jarenlang wekelijks vrijwillig op het voetbalveld stond heeft slechts getracht om de boel te sussen en einde te maken aan een akkefietje op het voetbalveld en dat is hem duur komen te staan.”

schermafbeelding-2016-12-30-om-21-34-42

De oproep om geld te doneren voor de veroordeelde doodschopper wordt afgesloten met een vrome islamitische uitspraak:

“De profeet Mohammed (vzmh ) heeft gezegd “wie één van de moelijkheden van een gelovige wegneemt, Allah (swt) zal één van zijn moeilijkheden wegnemen op de dag der opstanding.”

schermafbeelding-2016-12-30-om-21-35-40

Het is natuurlijk volslagen bizar dat DENK dit soort figuren op de kieslijst zet. Er was slechts een paar minuten zoekwerk voor nodig om deze Facebookpost te vinden, dus DENK kan niet doen alsof dit onbekend was – dit hadden ze kunnen en moeten weten. Het is volstrekt schandalig dat iemand die het doodschoppen van een grensrechter afdoet als een “akkefietje” op nummer 7 van een kieslijst staat. Wat een afgang.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. hans-e-pans

  Het is altijd de grote schuld van een ander.

 2. Peter Selie

  Van “onze” Britse sharia correspondent (Kuch).

  Man die straf uitzit voor bacon tegen een moskee gooien, dood in cel gevonden
  Doodsoorzaak van de 35-jarige man is onduidelijk

  Een van de mededaders van een geruchtmakende hate crime tegen een moskee in Bristol, Kevin Crehan, is op 27 december dood in zijn cel gevonden, melden Britse media. Crehan (35) werd veroordeeld tot een jaar celstraf wegens het bekogelen van een moskee met broodjes bacon, en voor het ophangen van de St. George vlag met de woorden ‘no mosques’.

  Het is niet duidelijk waaraan de man is overleden, de politie onderzoekt de zaak.

  Bron

  TPO

  1. toetssteen

   @Peter Selie
   Het wordt almaar gekker. Lui die iemand kapot trappen zijn zoooo liev hè, maar dat broodje bacon! Een jaar cel! Is zulks normaal??? Een aanslag met een broodje! De wereld is gek geworden!

   1. Peter Selie

    Het wordt m.i. met de dag gekker beste toetssteen. Dit soort magistratuur doet mij denken aan het toenmalige nazi volksgerichtshof, zum beispeil richter Freisler und assoziierten.

    1. toetssteen

     @Peter Selie
     Same here. Ik voelde de kriebel om er maar weer een persiflge tegenaan te gooien, maar ik ben er klaar mee.
     Vanavond Dunham gekeken, favoriet van mij en de missus, maar verdraaid, toch weer die knip en buig in Maleisie! Aboe Dhabi was een eitje, zucht en Singapore was van het soort: mafketel, maar je kunt het zeggen. Caning ehm, in vergelijking met de Arabische wereld is het als de schop onder hol in vergelijking met halfdood slaan.

 3. Victor83

  Hehe die 60 rooie gaat die toch niet bij mekaar krijgen, dus uiteindelijk zal die alleen maar harder door t stof gaan. Btw, 6 jaar voor iemand doodschoppen??? Een man met een gezin??? Dat kan echt alleen in Nederland hoor.

 4. Gustaafff

  Lekker islamitisch, die kerel.

 5. jennifer

  Gezien ze het geweld wat de islam uitvoert overal ondersteunen (hoor nooit een tegen geluid)en vinden dat men niet overdrijven moet volgens kuzu wat de aanslagen in Europa aangaan, ben ik niet verwonderd dat hun geweld ondersteunen. Dit zit in hun genen. Kan nog leuk worden in de tweede kamer als de kloppartijen door hun uitgelokt beginnen in de tweede kamer dan, als ze het ergens niet mee eens zijn.

 6. sjun

  Ik kwam ook hier terecht toen ik wat meer over de mentaliteit en humor van de ‘denker’ Mohammed Talmounti zocht.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.