Opportunistisch DENK dient kansloze motie van wantrouwen tegen Asscher in, omdat het uitkomt

Vandaag behandelt de Tweede Kamer een motie van wantrouwen – bij voorbaat al kansloos – die maar weer eens aantoont dat DENK niets dan een opportunistische en anti-semitische partij is.

Kan DENK dieper zinken dan voorheen? Ja, dat kan kennelijk. Dat bewijst zetelrover Selçuk Öztürk die duidelijk nog een persoonlijke vete uit te vechten heeft met Lodewijk Asscher van de PvdA, de partij die Öztürk de kamer in stuurde, voordat hij besloot om de banden door te snijden en met Kuzu een nieuwe partij op te richten.

Asscher lijkt met een motie van wantrouwen tegen de vice-premier en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het zoveelste slachtoffer te zijn van het opportunistische pestgedrag van de DENK’ers. Nu de verkiezingen in een rap tempo naderen vinden de Nederturken het nodig om hun spierballen eventjes te tonen, en hoe kun je dat nou beter doen dan met zo ongeveer het zwaarste wapen dat parlementariërs tot hun beschikking hebben? Nou, door een motie in te dienen die ook daadwerkelijk enige kans van slagen heeft. De motie wordt vandaag pas in stemming gebracht, maar de uitslag staat nu al vast. Niet alleen de regeringspartijen maar ook de oppositie kan het wanvoorstel met de beste wil van de wereld niet serieus nemen, en peinst er niet over om het te steunen, hoe erg ze het ook met de betreffende minister oneens kunnen zijn.

En dat is geheel terecht. De motivatie voor de motie is om te lachen. Twee jaar geleden kwam een onderzoek uit waarin gesteld werd dat Nederturkse jongeren – toevallig de groep die DENK vertegenwoordigt – aardig sympathiek tegenover het extremistische gedachtegoed van onder andere ISIS staan. Later bleken wat haken en ogen aan de methodiek van het onderzoek te hangen – wat de uitslag niet meteen ongeldig hoeft te maken, maar voor Öztürk was het genoeg om Asscher ermee aan te klagen. Gewoon omdat die minister dat onderzoek ooit eens had aangehaald, en omdat het natuurlijk perfect normaal is om daar twee jaar later nog over te gaan zeuren. Maar goed, zeuren is natuurlijk de specialiteit van de heren Öztürk en Kuzu, en dan vooral wat betreft de banden van Nederland met Israël. DENK verweet Asscher namelijk niet alleen dit onderzoek maar ook – want dat heeft er zoveel mee te maken – dat de Nederlandse overheid gewoon pensioenen en dergelijke uitbetaalt aan holocaustoverlevenden die inmiddels in Israël wonen. Want ja, het is natuurlijk totaal niet raar dat wij deze mensen, die de vreselijkste dingen meegemaakt hebben – en die ook gewoon als Nederlanders geboren waren – geven waar ze recht op hebben.

Maar hé, dat zijn we wel gewend van deze jodenhatende zielepoten toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. van Urk

  Ach zolang de Marokkanen en Turken hun pensioentjes en uitkeringen maar wel mogen krijgen in hun thuisland. Toch?

 2. Koos_Koets

  PEGIDA-DEMONSTRATIE
  Zondag 11 december 14:00 Uur
  Koekamp Den Haag (Hoek Malieveld schuin tegenover Centraal Station)
  https://www.facebook.com/pegidanederland/

 3. Sniper666

  Waar ging dat rapport over? Zie hier beknopt;

  >> http://www.nu.nl/politiek/3925730/asscher-noemt-opvatting-turkse-jongeren-verontrustend.html

  Het is wel vreemd dat een PvdA Jood als Asscher, er zelf toch alles aan doet om meer van dit tuig naar Nederland te halen. Dit terwijl iedereen weet dat de moslims het liefst alle Joden willen ombrengen.

 4. ikweetwatikwil

  Denk moet NOOIT meer in de kamer komen. Duidelijk een Turk- Marokkaanse- Surinaamse club met waan ideeën. Dat kan niet in Nederland.

 5. marjo012

  Noem ze svp gen Nederturken, het zijn turken en niet anders,daar veranderd dat gratis paspoort niets aan.Dat ascher altijd een voorstander geweest is van deze gasten blijkt wel anders waren ze nooit in de tweede kamer terecht gekomen.Zijn partij heeft altijd alles voor de import gedaan en eigen burgers in de kou laten staan.Daarvoor alleen al krijgen ze de afrekening in maart.Dat denk met de dag gevaarlijker voor het land word zal hij nu wel beseffen dan.Zo n clubje als denk word hopelijk met niets meer serieus genomen in de tweede kamer,want zo n terroristen club kan men geen partij gaan noemen.Rutte kan toch zo goed lachen altijd,is het niet mogelijk dat hij deze twee snel weg lacht.?

 6. Sarko

  F De jesus M P vindt dus dat als je kritiek uit op Israël, – ben je een Jodenhater..
  DENK zeurt, DDS zeurt en zelfs Sarko zeurt, stelletje zeurders.
  En ik begin maar niet over dat pensioen.

 7. Gustaafff

  De heren Racismeroepers en Antisemieten zijn al enige tijd met een hetze bezig jegens de vicepremier. Blijkbaar kan de conservatief-islamitische partij het maar matig apriciëren dat iemand met Joods bloed één van de machtigste mannen in Nederland is.

  1. Sniper666

   @ Guustaaffff

   Lekker in de hand bijten die je heeft gevoed. Islam style pus sang.

   1. Gustaafff

    @sniper666666 refereert blijkbaar aan mijn standpunt ten opzichte van vluchtelingen en oorlogsslachtoffers. Kuzu is van Turkse komaf, dus zou ik zelf nog het land uitvliegen. Syrische vluchtelingen, echter, zet ik voor de rechter.

 8. LieverKipsLeverworst

  Ja,… Jesus Madureira, stop nou ‘ns met al die aandacht voor denk c.s.
  GOD.VER.DOM.ME!!
  JULLIE zijn het die denk (te) groot maken. Eikels…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.