Taliban-slachter en bondgenoot van Osama Bin Laden komt Duitsland binnen met neppaspoort

Geen categoriedec 17 2016, 19:00
"Wij kunnen het aan," riep Angela Merkel eerder dit jaar heel blij toen ze kritiek te verduren kreeg vanwege haar belachelijke opengrenzenbeleid. Ja, ja, al die 'vluchtelingen' uit het Midden-Oosten waren meer dan welkom in Duitsland.
Iedereen weet wat er daarna gebeurde: Europa werd overspoeld door een tsunami van zelfverklaarde vluchtelingen (lees: avonturiers) die op een beter leven in het Westen hoopten. Er kwamen zoveel mensen naar Duitsland (en Nederland, en Oostenrijk, en Frankrijk, en Engeland) dat de veiligheidsdiensten het allemaaal niet aakonden. Het gevolg: er zijn heel wat radicale moslims door de mazen van het net geglipt. We hebben de gevolgen daarvan al ondervonden (aanslagen), en zullen er misschien nog meer onder lijden.
Eén van de radicale moslims die dankbaar gebruik maakte van de vluchtelingencrisis om Duitsland te komen is Abdul Rauf Mohammad. Hij kwam in Duitsland aan vanuit Saoedi-Arabië. Nou is het opmerkelijke hieraan dat Abdul Rauf een extremist pur sang is. Voorheen was hij een prominent lid van de Taliban-regering die het toen voor het zeggen had in Afghanistan en gesteund werd door de bekendste radicaal-islamitische massamoordenaar van deze eeuw, Osama Bin Laden.
Meneer de Talibanstrijder was 'minister van Volksgezondheid.' Hij was al eerder naar Europa gevlucht waar hij een tijdlang mocht blijven omdat hij zich zogenaamd tegen de Taliban en de Radicale Islam had gekeerd, maar werd in 2011 Noorwegen uitgetrapt omdat hij jonge moslims radicaliseerde. Heel schokkend natuurlijk: meneer had gelogen over zijn extremistische denkbeelden. Hij was nog altijd een radicale moslim, maar wilde zijn denkbeelden nu in het geniep verspreiden.
Toen Duitsland erachter kwam wie hij was én dat hij met behulp van een neppaspoort reisde besloten onze oosterburen -- heel verrassend! -- om hem maar weer terug te sturen naar Saoedi-Arabië. Eenmaal daar aangekomen vertrok hij terug naar zijn vaderland, Afghanistan.
Het nieuws over Abdul Rauf Mohammad werd bekendgemaakt kort nadat een 12-jarige moslimextremist opgepakt werd omdat hij een aanslag wilde plegen bij een kerstmarkt in Duitsland. De jongen -- die zowel een Duits als een Irakees paspoort heeft -- is de jongste opgepakte terrorist ooit in Europa. Volgens Focus Magazine was de jongen de radicale weken razendsnel geradicaliseerd. Hij werd geïndoctrineerd (en gemanipuleerd) door een lid van...
Hoewel we blij moeten zijn dat terrorist Abdul Rauf geïdentificeerd en uitgezet is kan niemand -- zelfs Merkel-- ontkennen dat Duitsland een gigantisch extremisme-probleem heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten