Wat?! Knettergek Buitenhof noemt Oostenrijkse presidentskandidaat een “neonazi”

Oh ja, want iedereen die ook maar een beetje conservatief is, is natuurlijk een vuile nazi. Toch?

Hoe gek is Buitenhof, vraag je me? Nou, wat vind je hiervan? Het NPO-programma zette de Oostenrijkse presidentskandidaat Norbert Hofer gewoon keihard weg als een vuile neonazi. Let wel, dit is de man die vandaag de presidentsverkiezingen weleens kon winnen. Volgens onze vrienden van de NPO zijn Oostenrijkers zelf dus ook ronduit nazistisch.

Hilarisch genoeg zegt ‘historicus’ Philipp Blom aan dat Norbert soms een nazi genoemd wordt door zijn tegenstanders, maar dat die daar heel voorzichtig mee moeten zijn omdat hij ze dan kan aanklagen. Maar wacht eens even, als Hofer inderdaad een neonazi is heeft hij toch geen poot om op te staan? Dan noemt men het beestje toch gewoon bij zijn naam? Wat is daar mis mee?

Het antwoord laat zich raden: Hofer kan die mensen aanklagen omdat hij geen neonazi is. Hem daarvan beschuldigen is dus niets minder dan laster.

Maar hé, wat maakt het uit. Meneer is rechts en geen fan van de multiculturele samenleving, en dus is het prima om hem weg te zetten als een soort van tweede Hitler. Geen haan die er naar kraait in de politiekcorrecte incestbende die de NPO is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Ni28

  Het was weer een buitengewoon linkse uitzending van Buitenhof. Iedereen die niet links is moet nodig een nazi zijn, dat kan niet anders. En ruzie tussen de linkse partijen die grond onder de voeten aan het verliezen zijn. Er ontbreekt elke vorm aan zelfreflectie bij de linkse partijen. Hoe is het mogelijk dat wij aan het verliezen zijn terwijl wij het enige correcte doen? Tja,vraag het je eens echt goed af, waar zou het aan liggen? Monopolie op waarheid, arrogantie, naïviteit, politieke correctheid of dictatoriale trekjes?

 2. Donald Troef

  Letterlijk werd gezegd: ‘De Oostenrijkse presidentskandidaat Norbert Hofer (FPÖ) staat zeker niet ver weg van het neonazi-milieu.’.

  Zo genuanceerd geformuleerd lijkt me dat lastig te ontkennen.

  1. Ali Yas

   Met de formulering “niet ver weg van … milieu” neemt Buitenhof veiligheidshalve twee slagen om de arm. Maar het is toch lekker wel gezegd. Stelletje kleuters.

   1. Ni28

    Die formulering is duidelijk, je zegt het niet letterlijk maar suggereert het wel voor honderd procent. Een voorbeeld van de tactiek van de Linkse school.

 3. NederNederlander

  het is toch wel gek dat wilders gepakt wordt om de zogenaamde beledigingen maar dat andere partijen mensen mogen uitmaken voor racist hele vreemde situatie dit!!

 4. Ome Ga

  Wie is Phillip Blom? In elk geval een nazi. Net als alle Buitenhoffers, net als NRC/Volkskrant/Trouw/NOS globalisten, en alles wat niet in ons straatje past en wat niet in ons raam en onze mindset en comfort zone thuishoort!

  Zo. Opgelost. Oja alle andere anti rascist rascisten en anti nazi nazis ook nog incluis. Zo duidelijk? Okay hebben we het er niet meer over ja?

  Inderdaad N28, het woordm’arrogant’ spreekt mij het meest aan van uw rijtje. Het is echt langzamerhand niet meer te geloven, en zo ontiegelijk dom en betweterig dat ook Henk en Ingrid dit steeds meer wel moeten inzien! Op naar Maart!

 5. van Urk

  Smerige socialisten. Alleen om die reden (de “verlinksing” van ons land) zijn toen al vele christelijke Nederlandse burgers uit conservatieve kringen naar bijvoorbeeld Canada geimmigreerd.

 6. Donald Troef

  Laten we ons verder niet druk maken: de neo-nazi Hofer is geschiedenis.

  1. Sniper666

   @ Donald Droef

   Norma, ben jij het?

 7. Peacepipe

  Als link(s) persoon ben je het beste type mens dat er bestaat. Eigenlijk een “Übermensch”! Waar heb ik dat toch eerder gehoord!!!???

 8. Wachteres

  En Witteman luistert, zwijgt en stemt dus toe. Net als hij dat jaren geleden ook al deed bij Joop van Riessen, die het plan opperde om Wilders te mollen en zijn aanhang op transport te zetten.

  https://www.youtube.com/watch?v=lv0AjDCx5V0

  Voor zijn gedrag kunnen we misschien nog enig begrip opbrengen, indachtig het gezegde:

  “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt”.

  ‘Logischerwijs’ ben je als presentator van een links programma verplicht elke andersdenkende de grond in te boren met de geijkte linkse scheldwoorden. Niks nieuws, dat gedrag kennen we al jaren.

  Het trieste is dat – terwijl de linkse ‘elite’ echt wel beter weet – deze scheldwoorden hartstochtelijk worden overgenomen door haar simpele aanhang, zoals we hier in bijna elke reactie van een politiekcorrecte gehersenspoelde mafketel – met zijn holle, op niets gebaseerde superioriteitsgevoelens – kunnen waarnemen.

  P.A. de Genestet had voor dergelijke primitivo’s, die al te gemakkelijk door het linkse kwaad worden overwoekerd, de volgende vermaning:

  “Wees uzelf zei ik tot iemand, maar hij kon niet, hij was niemand”.

  1. umhnz

   – deze scheldwoorden hartstochtelijk worden overgenomen door haar simpele aanhang, zoals we hier in bijna elke reactie van een politiekcorrecte gehersenspoelde mafketel – met zijn holle, op niets gebaseerde superioriteitsgevoelens – kunnen waarnemen.
   .
   Mocht u ooit potlood en papier hebben om te turven welke politieke groepering hier het meeste scheldwoorden gebruikt, ziektes toewenst en geweld wilt gebruiken, komt u mogelijk tot de conclusie dat die simpele aanhang uw eigen politieke richting is.
   Volgende keer misschien eerst eens nadenken voordat u een boemerang probeert te hanteren.

   1. Wachteres

    Racist, fascist, nazi en islamofoob worden in de hele westerse wereld door heel links.politiek-correct gebruikt, tot in Amerika toe.

    Ik vind niet dat ik verantwoordelijk ben voor bepaalde scheldwoorden die hier door één of twee personen worden neergepend.

   2. Sniper666

    @ umhzw

    Typische linksdenker reactie. De tokkie kaart trekken als er geen andere opties meer zijn. Sterk argument weer…

 9. Gustaafff

  ‘Linkse Van der Bellen wint presidentsverkiezingen Oostenrijk’

  UPDATEDe linkse Alexander van der Bellen wordt de volgende president van Oostenrijk. De verkiezingswinst kan de 72-jarige oud-leider van de Groenen volgens Oostenrijkse media niet meer ontgaan. Volgens prognoses won hij met een flinke marge van zijn rechts-populistische tegenstrever Norbert Hofer van de FPÖ. Die gaf zijn verlies zondagavond direct toe.

  Bron: AD.nl

  1. Wachteres

   http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/italie-zegt-nee-tegen-hervorming-premier-renzi-treedt-af

   Italië zegt ‘nee’ tegen hervorming, premier Renzi treedt af

   Italiaanse kiezers hebben tegen de ingrijpende staatshervorming gestemd die de regering van premier Matteo Renzi had voorgesteld. Kort na middernacht maakte Renzi, zoals aangekondigd, bekend af te treden.

   Bij Oostenrijk duurt het een beetje langer: IS mag nu weer rijkelijk binnenstomen en het islamitisch geweld zal toenemen. Uiteindelijk worden de Oostenrijkers ook wel wakker. Bij bepaalde landen neemt het meer tijd en moeten er eerst meer slachtoffers vallen. HELAAS!

   1. umhnz

    Wakkere Wachteres.
    Heeft u enig idee waar het referendum over ging of denkt u dat u elke gebeurtenis in deze wereld kunt aangrijpen om uw mening te kunnen verkondigen.

    1. Wachteres

     Speciaal voor jou een uitleg van Elsevier, Simon.

     Het referendum ging over de bestuursvorm van Italië, en als de Italianen voor zouden hebben gestemd, zou de Senaat worden uitgekleed: het bestuursorgaan zou een aantal bevoegdheden verliezen en het aantal zetels zou worden teruggebracht van 315 naar 100 zetels. Op die manier zou het huis van Afgevaardigden, de Italiaanse Tweede Kamer, meer macht krijgen.

     Maar het referendum kreeg een heel andere betekenis toen Renzi zijn politieke lot aan de uitslag verbond. Een stem tegen de hervorming betekende al snel een ‘nee’ tegen het politieke establishment.

     Zo duidelijk?

   2. Gustaafff

    Ja. Wachteres wil immers het rechtspopulisme door de strot van de oostenrijkers duwen. Ja er gaan slachtoffers vallen! Dan worden ze wel wakker! De enige wakkere figuren zijn de dappere elite, die, ondanks de verregaande demonisering door de PVV-elite, dapper stand houdt in moeilijke tijden.

    De elite zorgt dat jullie elke norgen nog brood op de plank hebben. Brussel bewaart ons voor populistische anarchie.

    1. Top

     En ik zorg er elke maand weer voor, dat “U”, uw uitkering gestort krijgt! Zo dat u de gehele dag kan zeuren en vervelen op verschillende forums.

     1. Gustaafff

      Er zijn gelukkig genoeg banen op de aanttrekkende arbeidsmarkt – uitgebouwd door de elite -, wat dhr. Top de gelegenheid biedt binnen het bepaalde termijn zijn belastingcentjes te betalen, evenals mij en velen anderen in Nederland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.