Weg-met-ons fundamentalisten D66: ‘Vanaf 75 jaar moeten ouderen hulp bij zelfdoding krijgen!’

D66 heeft besloten dat een mens die 75 jaar oud is, oud genoeg is geworden. Daarna kan diegene probleemloos in een graf worden gegooid. Want oude mensen kosten alleen maar geld.

D66 steunt het plan van het kabinet om ‘hulp bij zelfdoding’ mogelijk te maken voor oudere mensen. Maar daar zetten de Democraten wel een zogenaamd ‘strenge’ kanttekening bij: dat mag pas vanaf 75 jaar. Daarvoor moet het dus illegaal blijven voor een dokter om een niet-zieke bejaarde om het leven te brengen.

De partij zal dat wetsvoorstel begin volgend jaar indienen.

Een speciaal opgeleide levenseindebegeleider zal kijken of de wens om uit het leven te stappen duurzaam, weloverwogen en zonder druk van buitenaf tot stand gekomen is. Die voert minstens twee gesprekken met een tussenpoos van twee maanden. Een tweede levenseindebegeleider zal daarna toetsen of voldaan is aan alle eisen. Een regionale toetsingscommissie controleert het dan achteraf, aldus D66 die het voorstel van Tweede Kamerlid Pia Dijkstra zondag in Nieuwsuur naar buiten bracht.

Dijkstra legde uit:

“Uiteraard is iedere leeftijdsgrens willekeurig, maar we gaan er vanuit dat ouderen door de ervaring van het lange leven dat achter hen ligt, in staat zijn om te bepalen of het leven voor hen nog levenswaardig is.”

Maar wacht even, waarom is een 75-jarige daar zogenaamd wel toe in staat, maar een 70-jarige niet? De grens van 75 jaar is volstrekt onzinnig en artificieel. Geen mens die daarin trapt. Als de wet er doorheen komt zal het beginnen met 75, maar al snel zullen partijen als D66 zelf die wet gaan ondergraven. Het zal beginnen met 73, dan 71, dan 69, en ach, waarom eigenlijk niet gewoon 67? Dat die laatste leeftijd binnenkort ook de pensioengerechtigde leeftijd is zal natuurlijk (!) volkomen toevallig zijn.

Toch?

Ik begin een beetje genoeg te krijgen van deze linkse oorlog tegen ouderen. Het zal onze linkse vrienden verbazen, maar ook ouderen hebben recht op leven en ook hun leven is waardevol. Nu wordt er door D66 net gedaan alsof je op je 75 eigenlijk wel klaar moet zijn met het leven; je hebt genoeg gezien, tijd voor een snelle, pijnloze dood.

Maar dat is volstrekt belachelijk. Iedere oudere heeft waarde voor de maatschappij; ze hebben wijsheid opgedaan die onvervangbaar is. Maar al te vaak hebben ze tijdens hun leven dingen meegemaakt waarvoor ze jongere generaties kunnen waarschuwen, zodat de geschiedenis zich niet herhaalt. Door al die gepraat over ‘hulp bij zelfdoding’ voor ouderen doet Den Haag net alsof deze mensen eigenlijk helemaal geen waarde meer hebben en niets toevoegen aan de maatschappij. En waarom? Omdat ze ons zogenaamd ‘te veel geld kosten.’

Het is ronduit onmenselijk. Ouderen zijn net zoveel waard als jongeren. Het is dieptriest dat de Haagse linkse kliek juist het tegenovergestelde signaal afgeeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. marjo012

  Waanzinnig idee, wat een onzin om er een leeftijdgrens aan te stellen. Typisch D66 gedrag. Ik ken iemand van 30 ziek niet meer te genezen en wil voor dat het helemaal erg wordt een einde aan zijn leven maken, mag dat dan niet? omdat hij pas 30 is en geen 75.
  Bij D66 is de realiteit zin ook ver te zoeken. Er moet een wet komen zodat iedereen ongeacht leeftijd als hij denkt het hoeft niet meer een einde aan zijn of haar leven kan maken. Zo ziet het er uit alsof alles onder de 75 zich dan maar voor de trein moet gooien of van een hoogbouw moet afspringen als ze vinden dat het niet langer meer hoeft voor hun.

  1. Mar

   @marjo012

   In dit geval gaat het om verzoek tot euthanasie door mensen die vinden dat hun leven voltooid is en niet meer verder willen leven.

   Euthanasie bij een terminale ziekte is al lang geregeld bij wet.

   1. marjo012

    Mar dat begrijp ik,maar wist ik niet zo precies hoe dat geregeld is, maar vind als een politieke partij aan een wet voorstel op dit gebied n leeftijdgrens van 75 gaat stellen, kan het niet anders over komen bij de bevolking als opruimen die handel. Nou dan weet ik er ook nog wel n paar wat ik liever opgeruimd zie zonder beperkte leeftijd zelfs.

 2. Sniper666

  Het is weer zo schijnheilig van D’66. Zeg dan gewoon dat je mensen na die 75 worden wil ruimen. Dat is discutabel, maar wel een bepaalde mening.

  1. Michael van der Galien

   Precies. Helder verwoord, goed gezegd.

  2. Gustaafff

   @sniper666,

   D66 heeft het leven nooit veel waarde toegekend. Ik had niets anders verwacht.

 3. Donald Troef

  “D66 heeft besloten dat een mens die 75 jaar oud is, oud genoeg is geworden. Daarna kan diegene probleemloos in een graf worden gegooid. Want oude mensen kosten alleen maar geld.”

  Wat een krankzinnige lasterlijke samenvatting van de voorstellen van D66!

  1. Michael van der Galien

   Ik voel me er echt heel schuldig over.

   1. Donald Troef

    Je beweert dat D66 van opvatting zou zijn dat mensen boven de 75 jaar nutteloos zijn en om het leven kunnen worden gebracht.

    Kun je die bewering onderbouwen?

    1. Sniper666

     @ DonDroevig

     U kunt van een ander niet vragen wat u zelf nooit doet, dingen onderbouwen.

     1. marjo012

      Precies die is raak ha ha

    2. bommetje

     Wel eerst even je organen inleveren en dan op naar het crematorium. D66 heeft zelf dit imago opgebouwd en gedragen zich als ouderen-haters. Ouderen kosten alleen maar geld, weg ermee !

 4. Wouters

  Jezus, Michael, wat een dom artikel. Het gaat om hulp bij zelfdoding, niet om het structureel opruimen van 70-plussers. Als iemand niet meer verder wil leven, wie ben jij dan, ontzettende botte hork, om daar anders over te beslissen. Dat is helemaal niet aan jou, flapjoker.
  Overigens geheel off-topic, nu loop je te miepen dat 70 een arbitraire grens is, maar bij de pensioensleeftijd is 65 jaar wel een objectieve grens zeker. Man, kap met die rommel op internet flikkeren en ga ‘ns boek lezen. Minkukel.

  1. Michael van der Galien

   Dat jij het een prima idee vindt dat 75-jarigen zich massaal om zeep helpen betekent niet dat anderen daar ook zo over moeten denken. In Nederland hebben we iets dat we de ‘vrijheid van meningsuiting’ noemen. Ik weet dat linkse Gutmenschen het lastig vinden om dat te accepteren, maar het betekent onder meer dat ik mijn mening mag geven. Ja, ook als jij het daarmee oneens bent. Vuile bejaardenhater die je bent.

   1. marjo012

    Michael hier moet ik je dan wel weer gelijk in geven want het is gewoon zo als je zegt. Dit soort radicale idee kan alleen van links komen. Maar vind die leeftijdgrens benoemen behoorlijk discriminerend van D66.

   2. umhnz

    Vuile bejaardenhater die je bent.
    ??????????????
    Krijgt M vd Galien nu een ban wegens redacteur onwaardige posting?

    1. Donald Troef

     DDS is aan het ontsporen. Mooier kan ik het niet maken.

     1. Ni28

      Mooier kan ik het niet maken. Zinnetje van de Belastingdienst. Al gebruik gemaakt van de mooie regeling?

    2. Wachteres

     Simon en zijn echo Donald Droeflot.

 5. RS

  Kan ik nu alvast een aanvraag indienen ? Mijn man is al 70 en ik moet het nog worden, in februari 2018.

  Heb net besloten dat wij de HONDERD willen halen,maar dat gore D66 wijf heeft weer wat…………

  Of is dit nog te vroeg……….Wie weet kan het een dag van te voren wel…..gewoon een pilletje nemen.Krijgt men dat wel per post opgestuurd dan ??

  1. Michael van der Galien

   RS ik vind het heel jammer voor je, maar wat mevrouw Dijkstra betreft zijn jij en je man bijna oud genoeg geworden. Plan het dus maar alvast in. Niks geen honderd, op je 75e gewoon een spuitje en klaar.

   Je erfenis wel aan de staat geven he, niet aan je kinderen!

   1. Wachteres

    Het zou me niet verbazen als er straks beslist wordt dat ouderen na hun 75ste geen AOW en pensioen meer krijgen. Dan moet je wel wat. Nu is de regering al steeds aan het minderen.

    Per slot krijgen we straks ook een groot deel van Afrika op ons dak en ons geld kan maar één keer uitgegeven worden.

    Trouwens, als ik met een 24 uurs-luier in een verzorgingstehuis moet liggen dan heb ik het ook wel gehad. Eén keer in de week onder de douche. Ik moet er niet aan denken.

   2. bommetje

    Zelf denk ik dat 66 jaar de max is. De regeling wordt dan D(ood) 66 !

  2. Ni28

   Pas je plannen bij, honderd mag straks al helemaal niet meer. En zoals met ouderen omgegaan wordt wilt je het straks ook niet meer.

   1. marjo012

    Kan dat programma op TV ook gelijk verdwijnen van hoe wordt ik honderd, niet meer nodig dan.

 6. Gustaafff

  D66 is natuurlijk weer totaal de weg kwijt. Zij – die het spoor bijster zijn – schijnen het humaan te vinden ouderen na hun 75ste een zelfmoordpil te verstrekken. Ergo: we hoeven je niet meer, maak er maar lekker een einde aan. Voor deze maatschappij haal je geen geld meer binnen – je bent een last voir de belastingbetaler.

  Geschiftelingen.

  1. Michael van der Galien

   En dan zeggen die jokers ook nog dat het bedoeld is voor die ouderen. Jaja, we zijn wel goed, maar niet gek. Bejaarden krijgen nu continu te horen dat hun leven niets meer waard is. Echt ongelooflijk zorgelijk en dieptriest.

   1. Gustaafff

    @MvdG, van abortus, suïcide bij ernstig lijden naar de voltooid leven-zelfmoordpil.

    Wat D66 betreft heeft het leven weinig waarde.

 7. Anna

  D66 is hopende Ten Dode Opgeschreven met 50 jaar.

 8. Beukman

  Hoe is het mogelijk dat een libertariër het geen goed idee vindt dat mensen de beschikking krijgen over hun eigen leven en sterven?
  Uiteraard moet een en ander netjes worden geregeld, maar zo is dat nu ook met onze prachtige Wet op de Euthanasie, die we overigens óók te danken hebben aan een D’66er: mevrouw Borst. Die wat mij betreft heilig mag worden verklaard.

  1. Gustaafff

   De BV Beukman, Wouters, en D66 hebben geen idee hoe gestoord ze in feite bezig zijn. Zelfs de SP is het spoor niet zo bijster als bovengenoemde types. En dat wil wat zeggen.

  2. umhnz

   @Beukman
   Hear,hear,hear!!!!

   1. Ni28

    De reeds ontspoorde uhm.. en DT vindt Beukman op de zijspoor.

 9. Wim

  Het is natuurlijk totale waanzin en zeer vernederend voor 75 jaar en ouder om dit aan deze leeftijd te binden.

 10. Ni28

  De elite clubje van (zelfbenoemde) intellectuelen van D66 heeft de grens van de mensenleeftijd op 75 jaar bepaald. Die cijfer is wel economisch verantwoord. Niet te lang van je karige pensioen genieten en men speelt in op de afgebouwde ouderdomsvoorzieningen die je leven onaangenaam moeten maken.
  Deze D66 moraalridders profileren zich door aan iedereen de les te lezen en het opdringen van hun kronkel ideeën. De afstand tussen de partij en de samenleving is onoverbrugbaar maar als lid van deze partij wil je je natuurlijk onderscheiden. Dat lukt wel maar niet op een positieve wijze. En met de democratie hebben zij weinig meer, referenda hebben zij ook al laten vallen. Iedereen noemt zich tegenwoordig democraat, zelf Erdogan dus wat is het nog waard?

 11. Mar

  Michael, voortaan maar eerst het artikel waar je naar linkt lezen.

  “Als het aan D66 ligt kan een oudere met een voltooid leven pas hulp bij zelfdoding krijgen als hij of zij 75 jaar oud is.”

  “Het kabinet meldde in oktober aan een dergelijk wetsvoorstel te willen gaan werken. Minister Edith Schippers (Volksgezondheid) noemde toen geen leeftijdsgrens, maar zei dat het voor ouderen bedoeld is. De VVD wil geen leeftijdsgrens.”

  Terug naar oktober:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/10/ziek-vvd-wil-euthanasie-mogelijk-maken-voor-mensen-van-alle-leeftijden-na-voltooid-leven/
  Door Michael van der Galien 26 oktober 2016

  “Dat is op zich al bijzonder verontrustend, maar de links-liberale VVD gaat nóg verder. Die partij vindt namelijk dat deze regel moet opgaan voor mensen van alle leeftijden. Ze gebruiken nog steeds de term “een voltooid” leven, maar feit is natuurlijk dat de VVD dus wil dat artsen alle mensen moeten kunnen doden als die mensen dat zelf willen.”

  VVD wil dus voor alle leeftijden. D66 pas vanaf 75 jaar.

 12. HW

  Belachelijk D66 –
  Waarom niet allemaal direct na het ingaan van de AOW.
  Jullie neo liberalen hebben deze oudere mensen toch al afgeschreven. Kosten alleen maar geld en brengen niets op.

  Ik hoop, dat ook deze partij erachter komt, dat de politiek er is voor het belang van de burgers en wens ze weinig zetels toe in maart 2017

  1. Sniper666

   @ HW

   De politiek is er alleen maar voor zichzelf en om in opdracht van boven Jan Modaal er onder te knuppelen. Ondanks de politiek slaagt de BV Nederland er nog steeds in het hoofd boven water te houden, hoe lang nog…

 13. Ni28

  Het is natuurlijk een geweldige timing om de zelfdoding discussie op te starten als net de gezondheidzorg en ouderenvoorzieningen om de zeep zijn geholpen. Dat kan alleen een volslagen idioot verzinnen. D66 dus!

  1. Mar

   De timing van Edith Schippers was ook perfect.

   1. Ni28

    dat klopt maar het maakt het niet beter op.

 14. Adriaan

  Begrijp ik het goed? Citaat: ‘…D66 steunt het plan van het kabinet…’ Dit plan van het kabinet bewijst maar weer eens dat niet iedereen geschikt voor de politiek. Het komt denk ik uit de VVD hoek. Dat D66 dit plan steunt, zegt alles over deze partij. D66 mag de hete kolen uit het vuur halen. Vrijheid van leven is een verregaand begrip in mijn ogen. Mag ik alsjeblieft zelf bepalen wat ìk met mijn leven doe? Moet ik straks bij de overheid gaan smeken als ik een eind aan mijn leven wil maken, ook al ben ik nog geen 75? D66 ga je bezighouden met serieuzere zaken, maar gooi dit plan linea recta in de prullenbak en biedt de Nederlander je excuses aan.

 15. Gustaafff

  Ik vond overigens het eerste zelfmoordpil-plan van Schippers al van gestoorde signatuur. Het was prima dat de SGP toen een motie van afkeuring indiende.

 16. J.C.

  Dus de keuze is: langer werken, omdat de levensduur langer is geworden (84) of eerder dood, omdat je van weinig waarde meer bent.

  Over kwetsend gesproken. Maar wel gedwongen rekening houden met de gevoeligheden van de door de eenheidsworst (D66, PvdA, VVD, CDA, CU, GL, PvdD, SGP, SP, 50+) uitgenodigde nieuwe inwoners van Nederland.

  Ik stem (al vanaf het begin) PVV.

  1. J.C.

   Zou het bij een 75 jarige nog aantrekkelijk zijn om uit het lichaam eerst nog even bepaalde onderdelen weg te lepelen? Ook zo’n geweldig (of is het gewelddadig) humaan plannetje van D66, het leeghalen van (dode) lichamen, van mensen die even niet opgelet hebben.

   Het is toch zo’n humane politieke partij, die D66. Humaan zijn is het door mensen bedachte surrogaat voor echte naastenliefde, zoals bepleit in de Bijbel.

 17. van Urk

  Je leven is pas voltooid als het lichtje uit zichzelf uitgaat. Zolang je nog in leven bent is er geen reden om te zeggen: Morgen wordt het tijd dat ik maar eens dood ga. Het zijn meestal ouderen die totaal geen aandacht meer krijgen of sociale contacten meer hebben en daarom denken dat hun leven erop zit. Daar moet de D66 wat meer aan gaan doen. Waarom praten ouderen op Urk bijvoorbeeld niet over zelfdoding? Omdat zij het beter voor elkaar hebben dan eenzame bejaarde D66 stemmers?

 18. bommetje

  Rare partij die draaikonten van D66. Normaal komen ze in het geheel niet op voor de belangen van ouderen. Het liefst laten ze je werken tot dat je erbij neervalt. Ik krijg de volgende idiote beeldvorming bij deze partij en hoor ze scanderen: Arbeiten, arbeiten und arbeiten und bij 75 jarhe melden by crematorium, organen abgeben und weg wezen !

  1. tonzwart

   Maar,…eerst even afrekenen met de fiscus over het lopende belastingjaar. Checken of er geen bekeuringen meer open staan en of de auto niet verkeerd geparkeerd staat. Oh, en natuurlijk vooaf betalen voor het pilletje of de injectievloeistof, en niet vergeten de BTW over dat middel en de overhandigingskosten.

   1. bommetje

    Wel eerst even het inverdieneffect uitbetalen (pensioen, kosten gezondheidszorg, etc.) en regelen via een zogenaamd uitstapcontract. Voor wat hoort wat !

  2. marjo012

   Bommetje vind jij dat deze partij die met zoiets aankomt nog een stem verdiend van de Nederlandse burger???

   1. bommetje

    Nee marjo 12, deze meest achterbakse partij krijgt mijn stem absoluut niet. D66 staat voor mij inmiddels voor Dood66. Op je 66-ste geen AOW maar organen inleveren en melden bij het crematorium het liefst met een, uit eigen zak betaalde, zak kolen.

 19. ko vadis

  Onvrijwillig actief euthanasie plegen, op de hele VVD, is dat ethisch verantwoord?

  1. ko vadis

   Pardon, D 66, dus, maar dat neemt niet weg dat VVD ook aan een pil van Drion mag.

  2. Leonidas

   MEER OF MINDER VVD ??

   MINDER , MINDER, MINDER, EN EEN HELEBOEL MINDER OOK ,

   ben toch reuze benieuwd wat na ” de landverraders act “” van lapzwans Pinokkio , er de komende weken met
   de zetels gaat gebeuren , bij “”de teckel “” ???

 20. Seneca

  Ik ga akkoord als er eveneens een wet wordt aangenomen waarin lieden die langer dan
  5 jaar lid zijn van d66 dan wel minimaal een jaar werkzaam als gemeenteraadslid, kamerlid of deel uitmakend van het kabinet onder het vaandel van d66, direct uit de weg worden geruimd. ik wist dat die zgn. ‘intellectuelen’ niet spoorden maar dat zij zo losgezongen zijn van de werkelijkheid, verbijstert mij enorm. natuurlijk trut Dijkstra in de bocht. eerst het geven van organen naar de knoppen geholpen te hebben, nu 75 plussers de dood injagen. het zou mij niet verbazen als d66 verplicht stelt dat elke 75plusser die hierop ingaat, zijn/haar organen aan de staat dient af te staan. geen kosten voor de ouderen maken maar wel dik aan hen verdienen. zie d66…

 21. Leonidas

  misschien kan ik u allen even wakker schudden ,
  in 1973
  ik herhaal in 1973 , kwam de film SOYLENT GREEN uit ,
  misschien is dit de voorbode ???
  de film gaat over ouderen , die opgenomen worden in een wereld van overbevolking ,in een rusthuis
  volledig geregeld door de regering !!!!!!!!!!!!!!!!
  daar een paar heerlijke dagen door mogen brengen
  verwent met eten
  schitterende beelden op tv’s krijgen voorgespiegeld,
  om daarna, tot voedsel te worden verwerkt !!!

  genaamd SOYLENT GREEN !!

  dus mocht u dat een goed idee vinden ? uitstekend toch
  in de andere gevallen ??
  ZO NIET ??
  verzamel de drion pillen
  en pleur ze in de koffie bij Droef, Umh, en Beukman c.s.

  discussie gesloten, en alle problemen opgelost ,

  hoe voelt het eigenlijk nu bij VVD stemmers
  ALS je van je eigen landverrader een mes in je rug kreeg !!

  stem er nog een keertje op johhh, ging toch goed de laatste 8 jaar

  1. marjo012

   Ik ken die film en hij zit nog goed in mijn geheugen. Zijn we nu al zover dat deze film bewaarheid wordt????

   1. Leonidas

    u heeft wat dagen geleden uw gekozen landverrader gezien ,
    werkt voor een vreemde ongekozen natie
    heeft zijn ziel aan de duivel verkocht
    de eigen bevolking kan dood vallen
    de ouwetjes 3 dagen in een zeikluier
    je pensioenen weggegeven , en
    met de rente op min, de totale vernietiging ervan
    de grenzen open

    dus het geinige

    https://www.youtube.com/watch?v=HVQl9qEWW3M

    moet toch eigenlijk op onze lachspieren werken ,
    maar ??
    die VVD maffioso , mocht 2 x mee met bea Bilderberg , de dochter van benno steekpenning
    en daarna is er nooit geen zinnig woord meer uitgekomen
    Pechthold mocht 1 x mee, die had ook maar 1 werkende hersencel

    DUS IS dit de harde werkelijkheid geworden !!

    dus is hiermee uw vraag beantwoord????

    1. marjo012

     Bedankt weet genoeg nu.

 22. Wachteres

  Mijn schoonzus – net zo oud als ik – is niet zolang geleden overleden aan dementie.

  Dat ging tamelijk snel en op den duur was ze een plant. ik heb dit meegemaakt en ik weet een ding: “Dat wil ik nooit beleven”. Al was het alleen maar voor mijn man – onze zwager en hun kinderen gingen er kapot aan – en voor mijn kinderen en kleinkinderen.

  Ik zou dus blij zijn met de mogelijkheid om in zo’n situatie een einde aan mijn leven te kunnen maken.

  Maar zoiets kan je ook overkomen als je dertig bent.

 23. Noodluik

  Na het artikel en alle reacties te hebben gelezen, ben ik stomverbaasd over de hysterische storm die over dit onderwerp is losgebarsten.

  Het lijkt me uitstekend dat bij wet een minimum leeftijd wordt geregeld en vastgesteld waarop van ‘een voltooid leven’ sprake kan zijn en hulp bij een zelfgekozen dood kan worden gegeven.

  Dat er zou worden aangedrongen op zelfmoord bij die leeftijd is een onzinnige gedachte. Dat blijkt uit niets.

  1. umhnz

   Het blijkt, dat als er ergens D66 staat, redactie en een aantal reageerders een waas voor de ogen krijgt, niet verder leest en de groots mogelijke onzin wordt uitgekraamd.
   Dat het een VVD voorstel is wordt volledig genegeerd.
   .
   Ik vind dat de redactie van DDS zich met artikel en hun reacties gedegradeerd heeft tot een zeer bedenkelijk niveau.

  2. bommetje

   Noodluik:
   Als je deze woede niet begrijpt dan kun je m.i. je leven als voltooid beschouwen.

   1. Noodluik

    Bommetje, je probeert spitsvondig te doen en dat gaat je niet zo goed af. Vertel nu eens in je eigen woorden waarom je het zo’n mensonterend voorstel vindt.

  3. Beukman

   @Luikie
   Nou precies. Uiteraard dient een en ander zorgvuldig te gaan, maar dat geldt nu ook voor de huidige prachtwet op de Euthanasie.
   Het lijkt erop dat sommige lieden, de hoofdredacteur van DDS voorop, vinden dat stokoude mensen die klaar zijn met hun leven maar voor de trein moeten springen.

   Dood willen gaan is een taboe. De wens mag niet worden geuit. Het is de hoogste tijd om dit taboe te doorbreken.

 24. EllyD19

  Het valt nog mee dat de AOW-leeftijd niet wordt verhoogd naar 75 jaar. Kunnen mensen zich gelijk dood werken.

  1. marjo012

   Ja het zal wel zover komen dat een deel van de bevolking dan geen pilletje hoeft te nemen maar vanaf hun werkplaats gelijk naar het mortuarium gebracht kunnen worden, als ze de AOW leeftijd naar 75 dan doen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.