1.000 doorgedraaide moslims steken oudste kerk Duitsland in de fik tijdens Nieuwjaarsnacht

Wilkommen in Duitsland jongens! Geniet ervan! Hier heb je een paar aanstekers, wat hout, wat benzine. Doe wat je wilt!

De Amerikaanse website Breitbart bericht dat maar liefst 1.000 boze moslims helemaal losgingen in Dortmund tijdens Nieuwjaarsnacht. De kansenparels bekogelden de Polizei met vuurwerk en zetten vervolgens een historische kerk in lichterlaaie. Want tja, zo’n kerk is van christenen en die verdienen het natuurlijk alleen maar om te sterven. Toch, kansenparels?

Ongelooflijk genoeg beschreef de politie de gebeurtenissen tijdens Nieuwjaarsnacht als “rustig” en “niet bijzonder.” Dat klinkt natuurlijk geweldig leuk, maar het maskeert het hooliganisme van de immigranten én de noodzaak voor de politie om op te treden. Om 23:30 uur kondigde de politie namelijk al aan dat er extra manschappen ingezet moesten worden om alles nog enigszins in de hand te houden. Als dat tegenwoordig “rustig” betekent in Duitsland hebben ze daar nog een groter immigratieprobleem dan we al dachten.

De extra agenten werden ingeschakeld omdat agenten die aan het werk waren waarschuwden dat ze agressief bejegend werden door een groep immigranten “uit Noord-Afrika.” Rond middernacht liep de boel vervolgens echt uit de hand. Een groep van “tenminste 1.000 mannen” gooide vuurwerk naar Duitse feestgangers. Toen de politie daar iets aan wilde doen werden de agenten zelf het doelwit van de meute kansenparels.

Uiteindelijk moest de brandweer er zelfs bijgehaald worden. De vrolijke nieuwkomers hadden namelijk zoveel vuurwerk afgeschoten op een historische kerk — de oudste kerk van Duitsland! — dat het dak vlam vatte.

Rustig? Niet bijzonder? Ik vind dit heel bijzonder en vooral ook erg onrustig. Maar blijkbaar denken Angela Merkel en haar matties daar heel anders over.

Hilarisch genoeg berichtte een lokale krant ook nog even dat een groep Syrische ‘vluchtelingen’ heel blij was met het vredesakkoord tussen Syrië, Rusland, Turkije en een stel groeperingen in Syrië. Ja, ja, de ‘immigranten’ waren zo blij dat ze spontaan begonnen te zingen.

Helaas laat de Rurh Nachrichten daarbij wel onvermeld dat het ‘gezang’ uit “Allah Akhbar” bestond en dat de ‘zangers’ een vlag van Al Qaeda met zich meesjouwden.

Oh, wat een vrolijke mensen toch! Heerlijk om dat soort cultuurverrijkers in actie te zien he! Eerst maken ze gezellig een kampvuur en daarna zingen ze een paar islamistische liedjes. Mooier kan niet! Kumbaya!

Update op 16 februari 2016:

Via het mediakartel krijgen we te horen dat de interpretatie van Breitbart.com op wat er in Duitsland gebeurd is niet geheel juist is. Jawel, ze hebben zowaar een verslag gevonden om te bekritiseren. Nu zou je denken dat ze minstens net zo obsessief bezig zouden zijn met het verifiëren van hun eigen overduidelijke nepnieuws (over Donald Trump bijvoorbeeld), maar nee, deze verlichte zielen nemen liever rechtse sites de maat. De Duitse krant geeft nu aan dat de kerk niet in brand is gestoken, hoewel er natuurlijk wel enorme problemen waren en zijn met immigranten in Duitsland. Maar dat mogen we vooral niet zeggen. Zachtjes fluisteren dus jongens.

Overigens vragen wij ons op deze mooie donderdagavond af wanneer De Volkskrant eens van plan is om met een artikel te komen, prominent op de voorpagina, over de rellen in Frankrijk. Maar dat geheel terzijde.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

66 reacties

 1. zomaar

  tja @droef, @Gus , kom er maar in ?.

  jullie weten de redenen waarom de moslim dit doet , of gedaan heeft evenzo weten jullie ons te vertellen dat zij dat niet allemaal doen of gaan doen .

  toch duizend moslims hebben een kerk in de fik gestoken , omdat de kerk (synagogen , boeddhistische tempel , ect ) niet binnen hun religie past !.

  dat zijn immers de gebedshuizen van de ongelovige honden , in de ogen van een moslim het lagere diersoort , klinkt racistische maar het is wel zo !.

  het nazi gedachtengoed leeft voort in de islam , of was het juist andersom ?, en introduceerde de nazi hier al ver voor wij kennis maakte met de moslims , hun gedachtengoed hier ?.

 2. werkloze generaal

  Enige vraag die rijst is : mag je dit soort groepen untermenschen noemen ?

  1. jennifer

   Mag men ze überhaupt mensen noemen.

 3. NederNederlander

  De derde wereld oorlog word door de moslims in gang gezet!!

  1. jennifer

   En in Europa uitgevochten.

  2. Adriaan

   En we staan er nog steeds bij te kijken.

  3. Donald Troef

   NederNederlander zou eens een beetje naar zijn Nederlands kunnen kijken. Dit is te triest voor woorden.

   1. Ni28

    Als het moeilijk wordt schakelen wij op grammatica. Wat onnozel!

    1. en_els

     Wat intelligent van u om een ‘t’ verachtelijker te vinden dan de criminaliteit. Een echte Nederlander van de nat. soc. beweging.

 4. nienke

  Wat een tuig is dat toch, altijd agressie, ze zijn niet gelukkig als er geen doden vallen, of vernielingen aangericht worden.
  Europa heeft echt het tuig van de richel binnen gehaald, Merkel krijgt koekje van eigen deeg.
  Zij zijn hier in Europa gekomen omdat er oorlog heerst in de moslimlanden en wat doen ze? hier in Europa de oorlog voortzetten waarvoor zij gevlucht zijn.
  Dit soort wilt geen vrede en vrij leven, ze zijn niet gelukkig als ze geen amok kunnen maken en vernielingen kunnen aanrichten.
  Sodemieter dit tuig toch het land uit ze horen niet in onze beschaafde wereld thuis.

  1. jennifer

   Het zijn ook geen vluchtelingen die naar Europa gekomen zijn maar de verjaagde ratatoelie wat die landen kwijt wilden. Lees maar eens op YouTube het bericht van Hagen Grell dan weet je genoeg.Dit is het plan van Merkel en George Somos geweest om Europa op deze manier versnelt te islamitieseren.

 5. jennifer

  Had het al gelezen, er komt nu steeds meer nieuws naar buiten wat er overal gebeurd is in Duitsland door de moslims. De Duitsers staan op tilt nu en zijn het zat. Denk dat Ferkel Merkel het eind van de maand niet eens gaat halen in de regering daar. De burgers willen dat ze aftreed en veroordeeld gaat worden voor dat wat ze de burgers in Duitsland aangedaan heeft, de laatste jaren. Geloof ook maar dat dit het begin van het einde is daar. Er zullen zeker wraak acties volgen, ze roepen al om het vernietigen en opblazen van moskeeën daar dus er zal nog veel nieuws volgen. De duitsers willen dat alle moslims Duitsland verlaten en het land weer Duitsland laten zijn. Ze zijn het spuugzat die moslims in Duitsland. De mensen hebben zo gelijk vind ik, dit moet hier ook gebeuren voor dat het te laat is, alle moslims het land uit terug naar hun eigen land waar ze met hun ideologie leven kunnen zoals ze willen. Islam hoort niet in Europa thuis. Het gaat gewoon niet, want moslims zullen zich nooit aanpassen en allen hun leefwijze anderen opdringen.

 6. van Urk

  Wat ze in het midden oosten stelselmatig op andersgelovigen doen, gaat hier ook gewoon verder. Je moet wel echt doofstom en blind zijn als je dit niet in de gaten hebt. Dacht je nou echt dat hun opvoeding opeens verandert is als zij in Europa zijn? We hebben de tweets toch gelezen van onze NederMarokkanen over de Turkse aanslag? Het interesseert ze niet dat ongelovige toeristen gedood zijn of dat daar ook in hun ogen Marokkaanse “afvalligen” tussen zaten. Maar toch moeten wij meer aandacht aan Turkse aanslagen besteden. Ja alleen voor slachtoffers die met de islam te maken hebben en niet voor de slachtoffers van ons “geloof”.

 7. Wim

  Dat waren dus de echte goede Moslims.

 8. Wim

  Niets van gelezen in de Media. Hoe kan dat? Domme vraag Wim.

 9. EllyD19

  Vreemd toch dat dit niet landelijk in het nieuws wordt gebracht ?
  Maar net doen of er niks aan de hand is toch ?
  Wat hebben we toch zwakke leiders in Europa. Niet te geloven.

  1. Donald Troef

   Elly zou zich ook de vraag kunnen stellen of het bericht niet gewoon verzonnen is. Net zoals de ‘verkrachtingen’ in Keulen vorig jaar lijkt dit weer een typische product van de islamofobe leugenmachine.

   Fake-nieuws dus.

   1. Efra

    Wat een intens vieze gore rotschoft ben jij zeg! Jij bent een NSB’er van de ergste soort!

 10. pejoar

  en niet alleen Duitsland liegt er op los,een rustige nacht volgens de politie.de Fransen zijn net zo.een minister zei dat het aantal autobranden was afgenomen maar een krant kwam tot andere conclusies.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/rustig-oudjaar-franse-minister-verzweeg-autobranden-428422/
  moest denken aan die linkse journalisten die bang waren voor het opkomende populisme in 2017.
  hoe dom kunnen ze zijn,linkse politici en politiek correcte bestuurders blijven er maar op los liegen.
  blijven wegkijken van de problemen en dan zeggen ze niet,misschien zien we het verkeerd of misschien zouden we eerlijk de feiten moeten vertellen.
  nee het komt allemaal door de populisten.
  en R. Koopmans wordt al bedreigd en voor rotte vis uitgemaakt omdat zijn boodschap niet leuk is voor links.
  vergeet niks als je straks moet gaan stemmen!

  1. Peter Selie

   “en niet alleen Duitsland liegt er op los,een rustige nacht volgens de politie.de” Men ruikt, ziet en kan deze ellende toch op je klompen aanvoelen, er zit een Europese structuur achter. De krankzinnige plannen van Coudenhoven-Kalergie zijn reeds lang in werking gesteld en de uitkomst is nu voor bijna iedereen werkelijkheid geworden, althans op een grote groep burgers die hun laffe kop liever in hun reet steken…

   1. Peter Selie

    althans op een grote groep burgers na,

    1. Peter Selie

     Ja die hieronder bedoel ik.

 11. Mar

  Kerk in lichterlaaie?

  “Mit einer Drehleiter musste die Feuerwehr von der Kleppingstraße aus bis zum Dach der Kirche vorstoßen. Eine Silvesterrakete hatte dort ein Fangnetz eines Baugerüsts in Brand gesetzt. Ein kleines Feuer, das schnell gelöscht war. Vermutlich wurde die Rakete von der Kleppingstraße aus abgefeuert.”

  http://www.ruhrnachrichten.de/staedte/dortmund/44137-Dortmund~/Silvester-Boellerverbote-und-Platzverweise-Die-Lage-in-Dortmund;art930,3185532

  Er wordt nota bene verwezen naar deze website in het artikel.

  Op een andere website is het volgende te lezen:

  “Dort steht die Reinoldikirche. Mit einer Drehleiter musste die Feuerwehr von der Kleppingstraße aus bis zum Dach der Kirche vorstoßen. Eine Silvesterrakete hatte dort ein Fangnetz eines Baugerüsts in Brand gesetzt.“ Die Ruhrnahrichten sind bemüht die Sache nicht zu sehr aufzubauschen: „Ein kleines Feuer, das schnell gelöscht war.“ Internet-Nutzer sind aufgebracht, kritisieren etwa: „Jedes Feuer ist anfänglich ein kleines Feuer. Dieses wird ein großes Feuer, wenn es nicht schnell gelöscht wird! Wie kann man Brandstiftung bei einer Kirche nur so beschönigen …“”

  Ik zal wel een zeikerd zijn, maar wat er zich allemaal afspeelt is al erg genoeg en dan nog worden voorvallen overdreven of zaken toegevoegd die niet hebben plaatsgevonden.

  Ik vraag me nu al jaren af: waarom? Sites verkopen zich als betrouwbaar, brengers van het echte nieuws, het nieuws wat verzwegen wordt door de politiek correcte media en dan ga je zelf spitten op het internet (heb ik gelukkig de tijd voor) en blijkt de berichtgeving net zo min te kloppen.

  De media moeten de mensen informeren en het irriteert mij mateloos dat er geen één is te vinden waar ik blind op kan vertrouwen.

  Kwantiteit is ondergeschikt aan kwaliteit.

  1. jennifer

   Tja mar dat krijg je als je denkt dat alleen dat wat de staatszenders en linkse berichtgevingen waar zijn. Er zijn ook berichten dat getuigen zelf gezien hebben dat ze expres op de kerk de brandende fakkels geschoten hebben. En wel ja hoor het mag weer niet gezegd worden maar het was weer de import volgens de ooggetuigen. Op een site heeft trouwens een Dortmunder die er ook was dit ook nog eens bevestigd, ook al mocht het niet van het stadsbestuur naar buiten komen, alles verbloemen toch zo gaat dat bij links, ook in Duitsland.

   1. Mar

    @jennifer

    Ik ben o.a. naar de site gegaan waar Michael naar verwijst onder “Rond middernacht liep de boel vervolgens echt uit de hand.” Daar maar ook elders las ik dat er met opzet vuurwerk en vuurpijlen richting kerk werden geschoten.

    Daarbij is een stukje van het vangnet wat rond de kerk was gespannen tot aan het dak kortstondig in brand gegaan. Kon snel geblust worden.

    Waar draait het nu om?
    Het dak van de kerk is niet in brand gevlogen. De kerk is niet in lichterlaaie gezet. Dat is wel wat Breitbart en Michael schrijven.

    Als de Reinoldikirche echt tot de grond was afgebrand, hadden daar echt wel foto’s van verschenen in de media alom.

    Wat u nu doet met uw opmerkingen staat keurig beschreven in het laatste stukje:
    “Internet-Nutzer sind aufgebracht, kritisieren etwa: „Jedes Feuer ist anfänglich ein kleines Feuer. Dieses wird ein großes Feuer, wenn es nicht schnell gelöscht wird! Wie kann man Brandstiftung bei einer Kirche nur so beschönigen …“”

    Als ik rot zou willen doen, zou ik zeggen: Het lijkt wel alsof men (de fanatiekelingen onder tegenstanders van islam) ervan baalt dat er geen kerken in vlammen zijn opgegaan door toedoen van moslims, dat er geen dooien zijn gevallen door moslims, dat er geen steden in vuur en vlam stonden letterlijk en figuurlijk door toedoen van moslims, gedurende Nieuwjaarsnacht.

    Wederom een vraag: waarom hebben mensen links en rechts er zo moeite mee dat er personen zijn die in het midden blijven en beide kanten aanziet.
    Waarom mag men tegenwoordig alleen nog maar uiterst rechts of uiterst links zijn?

    Wie heeft het antwoord?

    1. jennifer

     Mar je mag het voor mij best zo zien, dat heb ik ook lang gedaan misschien wel te lang. Daar ben ik nu klaar mee, en als je het dan van twee kanten bekijkt zou je toch toe moeten geven dat berichtgeving van links steeds meer op leugens naar de burger gericht zijn om de mensen maar stil te houden. Zo krijg je ook dat zelfs dat op een gegeven moment averecht gaat werken.We zitten echt in een spiraal waar we zonder verzet niet handig meer uit komen zullen, en dir alles dankzij de linkse regeringen in Europa de EU en zeker Ferkel Merkel hoe ze nu al door de eigen bevolking genoemd wordt. Dat zou je inmiddels toch eens aan het denken moeten zetten toch.

     1. Donald Troef

      Als je denkt dat serieuze media het zouden verzwijgen als 1000 molsims een kerk in lichterlaaie zetten ben je niet meer serieus te nemen.

      Je bent echt ernstig in de war.

     2. Mar

      @jennifer

      Dus omdat u de leugens van links zat ben, gaat u maar zonder enig voorbehoud leugens van rechts geloven?

      U kiest gewoon de makkelijkste weg.

    2. Donald Troef

     Hitler had ook een grote behoefte aan de Rijksdagbrand. De kans is ook groot dat hij hem zelf in de brand stak.

    3. Anna

     mar. Als hetzelfde was gebeurd bij een moskee waar omheen 1000 christen,Joden en ongelovigen vuurwerk hadden afgestoken en de koepel van de moskee in brand was gevlogen. Dan had overgroot deel moslims en media gereageerd als haviken. Nu het de moslimmannen zijn is er gebagatelliseer en stilte. Moslims reageren alleen als er iets aan of bij de moskee gebeurt. Kerk en synagoge interesseert ze geen ene moer. Sterker, ze lachen zich een ongeluk.

  2. Anna

   Mar. Ruhr Nachrichten.DE
   Voor 12 kwamen ongeveer 1000 Syrische mannen naar de binnenstad am Platz von Leeds in Dortmund. Ze gooiden vuurwerk naar politie en de mensenmassa waartussen families en kinderen. Toen de kerk in brand vloog na afsteken vuurwerk met blote handen riepen ze “allahu akbar”. Veel Duitsers durven niet meer naar de binnenstad. Je wil de realiteit niet weten.

   1. Mar

    @Anna

    Dat weet ik. Ik heb het allemaal gelezen.

    Dus nog maar een keer: De realiteit zegt al genoeg. Het hoeft niet nog eens aangedikt te worden door onwaarheden toe te voegen.

    Dat is net zo funest voor de ware realiteit als gebeurtenissen niet vermelden.

    1. Anna

     mar. Wat is dan die onwaarheid

     1. Mar

      @Anna

      http://www.ruhrnachrichten.de/staedte/dortmund/44137-Dortmund~/Fragen-und-Antworten-Wie-Medien-die-Silvesternacht-fuer-Hass-Aufbau-nutzen;art930,3187550

      Dezelfde site die Michael linkt onder “Rond middernacht liep de boel vervolgens echt uit de hand.”

    2. Peter Selie

     “Het hoeft niet nog eens aangedikt te worden” O nee waarom dan niet, schiet je anders in een linkse cognitieve dissonantie, raar wijf ben je eigenlijk om zo te reageren. Misschien ga je er anders over denken wanneer je zelf verkracht wordt door zo’n parasiterende kansparel, o wacht even misschien ben je wel met zo’n figuur getrouwd om zijn verblijfsvergunning cq status veilig te stellen…

 12. Donald Troef

  Dit bericht wordt in geen enkel serieus medium gemeld en DDS noemt het leugenblog Breitbart als bron.

  Ik ga er vanuit dat we hier met de zoveelste islamofobe leugen te maken hebben.

  1. Noodluik

   Alle ‘serieuze media’ behoren tot de mainstream media, zijn dus politiek correct en verbloemen derhalve de waarheid. Burgers zouden eens wakker kunnen worden……

   1. Donald Troef

    Islamofoben leven in hun eigen waanwereld en voeden hun angsten met verzonnen berichten.

    In de nazi-tijd waren antisemieten er ook vast van overtuigd dat Joden er een gewoonte van maakten christenkinderen op te eten. De Protocollen van de wijzen van Zion, een evident verzonnen complottheorie, werd algemeen voor waar gehouden.

    In Nederland riep na Keulen vorig jaar de fascistische politicus Wilders dat dé moslims bezig waren met een ‘seksjihad’ tegen het Westen. Ook op dit blog beweren zwakbegaafden dat dé Islam bezig is met een oorlog tegen het Westen.

    Tegen zoveel waanzin is eigenlijk geen kruid gewassen maar het is wel levensgevaarlijke waanzin. Serieuze media worden niet meer geloofd en het fake-news van islamofoben wel. Waar zoiets op uitdraait leert ons de geschiedenis maar wie wil daar nog van leren?

 13. Peter Selie

  “Ze bereiden iets voor!”

  (Door: Eva Herman – Vertaling: E.J. Bron)

  Hier klopt toch iets niet. Duitsland discussieert over de onzin of men voor Noord-Afrikanen de afkorting “Nafris” mag gebruiken. Een doorzichtige afleidingsmanoeuvre. Want eventueel ontwikkelt zich hier intussen iets heel anders, wat helemaal niet goed voelt. Terwijl wij ons dus op dit moment door de mainstream media met deze onzin laten opzadelen, stelt nog steeds niemand de alles beslissende vraag: Wat waren duizenden Noord-Afrikanen in verschillende steden eigenlijk van plan in de Oudejaarsnacht? En waarom zijn ze zo agressief?

  Het is en blijft heel merkwaardig. Zeker, er vonden met Oud & Nieuw blijkbaar niet zoveel seksuele overvallen plaats als in 2016 als je de tot nu toe gepubliceerde informatie mag geloven. Wat uiteraard in de eerste plaats te danken is aan de inzet van de politie. Daarover zou men misschien ook eens een keer openlijk zo luid kunnen discussiëren.

  Noord-Afrikanen met “een fundamentele agressiviteit” uitgerust

  Dienovereenkomstig waren er in deze nacht talrijke groeperingen van duizenden Noord-Afrikanen in heel Duitsland onderweg, die “onverwacht” naar de feesten kwamen en opvielen door een groot agressiepotentieel. Wat waren ze dus van plan? Dat is toch de eerste vraag waarover men nu dringend openlijk moet discussiëren en die men moet onderzoeken. En waarom zoveel in één keer en overal?

  De politie in Keulen was bijvoorbeeld in Oudejaarsnacht met 1700 agenten in actie, die 650 Noord-Afrikanen controleerden. De groepen, uitgerust met “een fundamentele agressiviteit”, hadden heel duidelijk met elkaar afgesproken. Iemand moet dit dus georkestreerd, georganiseerd hebben. Vermoedelijk via de sociale netwerken. Maar wie?

  Zou onze minister van Justitie ook eens op het idee komen om behalve Fake News en vervolging van hatespeech zulke “afspraken” in grote stijl te controleren? Hij zal toch wel enkele medewerkers kunnen missen die de Engelse, Franse en Arabische taal machtig zijn evenals enkele Afrikaanse dialecten. Ons land heeft zoveel geld, zoals je kunt zien aan de zojuist ontmaskerde gevallen van sociaal bedrog door zogenaamde vluchtelingen. Dan zal er daarvoor toch ook nog wel een beetje zijn.

  Er was dus in deze nachtelijke uren een hele serie bijeenkomsten van duizenden Noord-Afrikanen, die allemaal waren opgevallen door een “fundamentele agressiviteit”, zoals de autoriteiten het noemen. En die allemaal goed gecoördineerd leken. Alleen al in de deelstaat Nordrhein-Westfalen waren volgens de politie 2000 personen van de “opsporingsrelevante clientèle” onderweg. Maar ook in Hamburg hadden zich groepen “verstoorders” gevormd, in Hannover, in Essen (ongeveer 450 “Nafris”), in Dortmund “vielen ongeveer duizend personen op”, in Frankfurt am Main telde de politie bijna 1900 personen die in kleinere groepen waren aangekomen.

  Wat is het plan?

  Lees verder! >>> Men weet wel waar je het verder kan lezen, althans wanneer je niet gelijk in een Cognitieve Dissonantie schiet.

  1. J.C.

   @Peter Selie

   Er komt natuurlijk een moment, dat de overheden het georganiseerde geweld niet meer kunnen beteugelen. De jaarwisseling is een goed moment om dit te testen. In Nederland is de bevolkingsgroei in 2016 111.000 personen, die voor een overgroot deel bestaat uit immigratie. In Duitsland zal het niet anders zijn. Ingrediënten van een cocktail.

   15 maart 2017………………..

 14. Peter Selie

  Wat de Main Stream Media je niet laat zien: Het dagelijkse leven in het veroverde Aleppo keert weer terug

  https://youtu.be/StyDWpfPFI8

  1. Anna

   Peter Selie. Dus alle Syrische asielzoekers linea recta terug naar Syrie om eigen land op te bouwen en te ontwikkelen. Laat moslims beginnen om elkaar en ander gelovigen niet meer uit te moorden.

   Allemaal TERUG. Zo snel mogelijk.

 15. J.C.

  Nu de oorlog voorbij is in Syrië zullen de “vluchtelingen” wel snel weer huiswaarts keren, toch? “Wir schaffen dass”.

  1. Donald Troef

   Nee, bevolkinsstromen werken altijd volgens dezelfde wetmatigheid: arm en onveilig trekt naar rijk en veilig.

   Als het in Nederland arm en onveilig zouden zijn zouden heel veel Nederlanders wegtrekken.

   Sommige zaken zijn simpel.

   1. J.C.

    @Donald Troef

    “Nee, bevolkinsstromen werken altijd volgens dezelfde wetmatigheid: arm en onveilig trekt naar rijk en veilig.

    Als het in Nederland arm en onveilig zouden zijn zouden heel veel Nederlanders wegtrekken.

    Sommige zaken zijn simpel”.

    Sommige zaken worden simpel voorgesteld, maar zijn het daarom nog niet. Bijvoorbeeld: waarom trekken er in de afgelopen jaren veel Nederlanders weg dan? Is Nederland wel zo rijk en veilig? Is Syrië wel zo arm en onveilig? Er worden soms beelden getoond, die een heel ander beeld laten zien, dan wij Nederlanders vaak door de MSM en de policor politieke partijen voorgeschoteld krijgen. Ik blijf bij mijn stelling van 12:59 uur: Nu de oorlog voorbij is in Syrië zullen de “vluchtelingen” wel snel weer huiswaarts keren, toch? “Wir schaffen dass”.

    Sommige zaken zijn niet zo simpel als jij het wil doen voorkomen…………

    1. Jonkheer

     @Donald Troef
     Regelmatig bezoek ik deze website vanuit het Caraïbisch gebied, ik ben uit Nederland vertrokken omdat;
     * Nederland steeds minder veilig wordt.
     * ik mij dooderger aan de houding van de islamitische medemens.
     * door de politikie armoede in Nederland en Europa onze democratie steeds
     verder wordt uitgehold en te grabbel wordt gegooid.
     * ik als ondernemer in Nederland werd uitgeknepen (dit grotendeels
     door wetgeving ingegeven door linkse partijen)
     * vluchtelingen belangrijker zijn dan onze ouderen.
     * asociaal/leugenachtig gedrag, niet willen integreren, profiteren enz., dit
     met name door Noord Afrikanen met een moslimachtergrond.
     En zo zijn er nog veel meer redenen.
     Ik prijs mij gelukkig Nederland te hebben kunnen verlaten.
     U stelt dat er in Nederland geen armoede is en tevens veilig zou zijn. Wat te denken van de sociale armoede, verborgen armoede onder onze ouderen.
     En veiligheid, tja, hoe meer er komen, des te onveiliger het wordt. Het merendeel van de moslims heeft geen respect voor andersdenkenden.

     1. Wachteres

      Dank u voor uw duidelijke uitleg, @Jonkheer.

      Ik was ook al lang naar Verweggistan vertrokken, maar wij willen onze dochters en kleindochters niet achterlaten.

      Onze zoon woont in GB. De Britten die ik ken zijn dolgelukkig dat ze uit de EU zijn.

 16. ikweetwatikwil

  Die moslims kwamen natuurlijk alleen maar om “feest” te vieren mar. Iemand schreef een klein brandje kan een grote worden. Dan hadden ze nog meer om “feest” te vieren . Ik weet het, denken is voor veel mensen moeilijk. Daarom ga jij spitten. Ik heb nog een tuin die omgespit moet worden. Iets voor jou?

 17. J.C.

  Aan het beteugelen van Pegida-bijeenkomsten wordt, in Nederland althans, wel bijzonder veel aandacht besteed.

 18. Wachteres

  https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=dortmund+migranten+feiern+kirche+

  Tig krantenartikelen geven dezelfde boodschap en zelfs de Dortmunderecho heeft het over de brand in de kerk.

  En Simon blijft zijn ogen halstarrig dicht houden en zeikt – om de gewelddadige islam te beschermen – over een vergeten T-tje. Ach ja, er moet wat variatie komen in zijn ‘tegenargumenten’. ‘`Dom en stom’` worden op den duur ongeloofwaardig.

  Wat een miezerig, minderwaardig mannetje is hij toch. Volgens mij durft hij de werkelijkheid simpelweg niet onder ogen te zien.

  We mogen hopen dat er nog kerels zijn die ons kunnen verdedigen als de islam los breekt.

 19. Ni28

  “Niet bijzonder” kan kloppen met het nieuwe normaal. En de gewone burger als gast in eigen huis moet het mee rustig doen.

 20. Peter Selie

  ‘Linkse relativisten en deconstructivisten hebben vertrouwen in wetenschap ondermijnd’

  ‘Juist de wetenschap is verantwoordelijk voor het declasseren van feiten’

  José van Dijck en Wim van Saarloos schrijven in de NRC als voorzitter en vicevoorzitter van de KNAW een betoog waarin zij rechters, journalisten en wetenschappers positioneren als de hoeders van de broodnodige feitelijkheid in de samenleving. En daar moet door de burger beter naar worden geluisterd (ik lees hierbij een opgeheven vingertje). Na wat sneren richting rechtse politici, betogen ze dat wetenschap niet ‘ook maar een mening’ is. Ik onderschrijf dat volledig, maar de auteurs ontgaat dat hun betoog buitengewoon ironisch is op meerdere niveaus.

  Ten eerste is juist de wetenschap verantwoordelijk voor het declasseren van feiten en dit is vooral het werk van ‘linkse’ helden als Boas, Derrida en Lacan. Het relativisme, deconstructivisme en de nieuwste loot aan deze boom, de intersectionaliteit, hebben feiten gereduceerd tot ‘subjectieve machtsstructuren’ en dus slechts meningen die in dienst staan van het witte, post-koloniale patriarchaat.

  Safe spaces en trigger warnings
  Ik gebruik opzettelijk dit onbegrijpelijke lingo dat hele generaties studenten heeft vergiftigd met antiwetenschappelijke ideeën. De universiteit is daardoor heden ten dage niet een bolwerk van feitelijkheid en open debat, maar van machtspolitieke spelletjes en idiote pseudowetenschappelijke ideologieën die zich manifesteren in identity politics, no-platforming, micro-aggressions, safe spaces, trigger warnings en diversity officers. Dit is allemaal gebaseerd op een primaat van de emotie (vooral het onderdrukt, gekwetst of beledigd zijn). Lees verder >>> http://nieuws.tpo.nl/2017/01/04/linkse-relativisten-en-deconstructivisten-vertrouwen-wetenschap-ondermijnd/

 21. Pjotter

  Wel ISIS had hiertoe opgeroepen, ook voor Nederland, dus gaan de eenzame wolven en jihadisten los, verbazend ? nee, tenzij je weg blijft kijken, of anders gezegd dhimmitude gedrag, de EU wordt door de islam getest op zijn weerbaarheid, nou daar is het volgens mij droevig mee gesteld.

 22. Donald Troef

  “Dort steht die Reinoldikirche. Mit einer Drehleiter musste die Feuerwehr von der Kleppingstraße aus bis zum Dach der Kirche vorstoßen. Eine Silvesterrakete hatte dort ein Fangnetz eines Baugerüsts in Brand gesetzt.“ Die Ruhrnahrichten sind bemüht die Sache nicht zu sehr aufzubauschen: „Ein kleines Feuer, das schnell gelöscht war.“

  Zou Michael zijn bericht nog rectificeren?

  1. Wachteres

   Tja, en als de kerk was afgebrand dan had Simon niet gereageerd. Net zomin als hij reageert op het filmpje waar kansenpareltjes een auto het plein opschuiven, de ramen kapot maken en met vuurwerk en veel gejuich de auto opblazen. Slechts één van de vele gewelddadige acties en God-zij-dank zat er niemand in die auto.

   En als hij wel op een dergelijke site komt, dan is het om andersdenkenden voor dom uit te maken.

   Wij begrijpen niets van de gewelddadige islam. Alleen Simon heeft daar begrip voor.

 23. Wachteres

  De nacht van de brandende auto´s: Oudejaarsnacht zijn er 945 Franse auto´s uitgebrand (Vertaling: E.J. Bron)

  Dit cijfer ontbrak nog aan de balans van Oud & Nieuw: in Frankrijk gingen ook deze keer met de jaarwisseling talloze auto´s in vlammen op – in totaal 650 voertuigen, zowel auto´s als motoren. Dat deelde de Franse regering maandag mee. Minister van Binnenlandse Zaken, Bruni Le Roux, beschouwt dit echter als een succes en zei dat Oudejaarsnacht in zijn geheel “zonder grotere incidenten zou zijn verlopen.”

  Waarnemers stellen bovendien vast dat het “Banlieue-ritueel”, dat ergens aan het eind van de vorige eeuw in Straatsburg de kop opstak, inmiddels al lang is overgeslagen naar andere regio´s van Frankrijk. Behalve grote steden zoals Parijs en Marseille zijn inmiddels ook kleinere steden de dupe. In Oyonnax in de buurt van Genève raakte zondag een brandweerman tijdens het blussen van een auto gewond toen hij met stenen werd bekogeld. http://zuerst.de

  Ach, dat wij worden voorgelogen, wisten we toch al?!

  Er is NIETS aan de hand, mensen….

  1. Donald Troef

   Mensen die E.J. Bron als betrouwbaar aanmerken hebben het contact met de waarheid verloren.
   Wachteres is een schaamteloze leugenares en haar adoratie van Bron bevestigt dit.

   1. Stanly2000

    Uit “Die Welt” toch niet direct een onbetrouwbare rechtse krant. Lees vooral de laatste opmerkingen.

    In Dortmund brannte das Gerüst einer Kirche

    In Dortmund versuchten sich rund 1000 missgelaunte Feiergäste in einer Neuauflage des Kölner Chaos von 2015. Sie lieferten sich Kämpfe mit der Polizei, Feuerwerkskörper setzten das Gerüst der Reinoldikirche in Brand, Feuerwehr und Rettungskräfte wurden behindert und der IS-Schlachtruf „Allahu akbar!“ skandiert.

    Lokale Medien deuteten all das als Festfreude über den Waffenstillstand im syrischen Bürgerkrieg. Mit demselben Recht kann man sagen, dass sich rabiate Bräuche in Europa durchzusetzen beginnen und neue Mitbürger am gregorianischen Kalender rituell austesten, wem der öffentliche Raum gehört.

   2. Wachteres

    Simon, het zielig, bekrompen, politiekcorrect mannetje, dat niet wil horen en niet wil zien, scheldt mij uit voor leugenares.

    Geen enkel feit wil hij zelf onder ogen zien, maar daar voelt hij zich blijkbaar lekker bij.

    http://zuerst.de/2017/01/04/die-nacht-der-brennenden-fahrzeuge-945-franzoesische-autos-in-der-silvesternacht-abgefackelt/

    Ondanks de geldende noodtoestand is het aantal brandstichtingen dit jaar verder dramatisch toegenomen. Vorig jaar bedroeg het aantal in brand gestoken auto´s 602. De krant “Le Monde” rekent echter voor dat deze statistiek fout is. Omdat het vuur van in brand gestoken voertuigen vaak overslaat op andere auto´s in de buurt is het effectieve aantal beduidend groter. “Le Monde” komt op ongeveer 950 vernietigde auto´s. Het ministerie van Binnenlandse Zaken gaf de juistheid van deze balans stilzwijgend toe en maakte in een latere mededeling eveneens het aantal van 945 beschadigde voertuigen bekend – 17% meer in vergelijking met vorig jaar.

    Als het aan Simon ligt zijn alle verhalen over autobranden lariekoek.

    Ook ‘Le Monde’ is een leugenblad.

 24. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/rustig-oudjaar-franse-minister-verzweeg-autobranden-428422/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2017-01-04|Franse_minister_verzweeg_duizend_autobranden_Oud_en_Nieuw&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els__4jan&cmpid=NLC|els__4jan|2017-01-04

  Rustig oudjaar? Franse minister ‘verzweeg’ duizend autobranden

  De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bruno Le Roux, die beweerde dat de jaarwisseling in het land ‘zonder grote incidenten’ was verlopen, is onder vuur komen te liggen. Het blijkt dat er rond de 1.000 auto’s in brand zijn gezet.

  Stijging van autobranden leidt tot boze politici
  Maar uit onderzoek van de Franse krant Le Monde blijkt dat de minister de cijfers selectief naar buiten bracht.

  Zielepoot Simon maakt mij voor leugenares uit. En de brave kranten zwijgen zoveel mogelijk

  Kijk eens Simon, wat zeg je hiervan?

  1. Wachteres

   O en pssss, niks verklappen, ik had het al van de site van Bron. Die had het uit een Duitse krant en die krant haalde Le Monde aan.

   Goed hé, van E.J.Bron.

 25. swetsnek

  Man man man, Donald troef waar haal je het vandaan snap sowieso niet wat jij hier moet .

 26. Mars020

  Ze hadden, dat vuilnis gelijk kapot moeten schieten!. Laat die tering moslims hun eigen land maar naar de klote helpen. Misschien een idee om dat tuig naakt te droppen boven Irak, dan kunnen ze daar hun negatieve energie kwijt.

 27. Freija

  We lopen een beetje voor op het schema.
  https://www.youtube.com/watch?v=YpM6QKaAgP0

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.