1.000 doorgedraaide moslims steken oudste kerk Duitsland in de fik tijdens Nieuwjaarsnacht

Geen categoriejan 04 2017, 11:00
Wilkommen in Duitsland jongens! Geniet ervan! Hier heb je een paar aanstekers, wat hout, wat benzine. Doe wat je wilt!
De Amerikaanse website Breitbart bericht dat maar liefst 1.000 boze moslims helemaal losgingen in Dortmund tijdens Nieuwjaarsnacht. De kansenparels bekogelden de Polizei met vuurwerk en zetten vervolgens een historische kerk in lichterlaaie. Want tja, zo'n kerk is van christenen en die verdienen het natuurlijk alleen maar om te sterven. Toch, kansenparels?
Ongelooflijk genoeg beschreef de politie de gebeurtenissen tijdens Nieuwjaarsnacht als "rustig" en "niet bijzonder." Dat klinkt natuurlijk geweldig leuk, maar het maskeert het hooliganisme van de immigranten én de noodzaak voor de politie om op te treden. Om 23:30 uur kondigde de politie namelijk al aan dat er extra manschappen ingezet moesten worden om alles nog enigszins in de hand te houden. Als dat tegenwoordig "rustig" betekent in Duitsland hebben ze daar nog een groter immigratieprobleem dan we al dachten.
De extra agenten werden ingeschakeld omdat agenten die aan het werk waren waarschuwden dat ze agressief bejegend werden door een groep immigranten "uit Noord-Afrika." Rond middernacht liep de boel vervolgens echt uit de hand. Een groep van "tenminste 1.000 mannen" gooide vuurwerk naar Duitse feestgangers. Toen de politie daar iets aan wilde doen werden de agenten zelf het doelwit van de meute kansenparels.
Uiteindelijk moest de brandweer er zelfs bijgehaald worden. De vrolijke nieuwkomers hadden namelijk zoveel vuurwerk afgeschoten op een historische kerk -- de oudste kerk van Duitsland! -- dat het dak vlam vatte.
Rustig? Niet bijzonder? Ik vind dit heel bijzonder en vooral ook erg onrustig. Maar blijkbaar denken Angela Merkel en haar matties daar heel anders over.
Hilarisch genoeg berichtte een lokale krant ook nog even dat een groep Syrische 'vluchtelingen' heel blij was met het vredesakkoord tussen Syrië, Rusland, Turkije en een stel groeperingen in Syrië. Ja, ja, de 'immigranten' waren zo blij dat ze spontaan begonnen te zingen.
https://twitter.com/RN_Bandermann/status/815336699182116864?ref_src=twsrc%5Etfw
Helaas laat de Rurh Nachrichten daarbij wel onvermeld dat het 'gezang' uit "Allah Akhbar" bestond en dat de 'zangers' een vlag van Al Qaeda met zich meesjouwden.
Oh, wat een vrolijke mensen toch! Heerlijk om dat soort cultuurverrijkers in actie te zien he! Eerst maken ze gezellig een kampvuur en daarna zingen ze een paar islamistische liedjes. Mooier kan niet! Kumbaya!
Update op 16 februari 2016:
Via het mediakartel krijgen we te horen dat de interpretatie van Breitbart.com op wat er in Duitsland gebeurd is niet geheel juist is. Jawel, ze hebben zowaar een verslag gevonden om te bekritiseren. Nu zou je denken dat ze minstens net zo obsessief bezig zouden zijn met het verifiëren van hun eigen overduidelijke nepnieuws (over Donald Trump bijvoorbeeld), maar nee, deze verlichte zielen nemen liever rechtse sites de maat. De Duitse krant geeft nu aan dat de kerk niet in brand is gestoken, hoewel er natuurlijk wel enorme problemen waren en zijn met immigranten in Duitsland. Maar dat mogen we vooral niet zeggen. Zachtjes fluisteren dus jongens.
Overigens vragen wij ons op deze mooie donderdagavond af wanneer De Volkskrant eens van plan is om met een artikel te komen, prominent op de voorpagina, over de rellen in Frankrijk. Maar dat geheel terzijde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten