Ahmed Marcouch gaat los: 'DENK voert met leugens en jodenhaat campagne onder Marokkaanse Nederlanders!'

Geen categoriejan 28 2017, 17:00
"Mohandis en andere Marokkaanse joden van PvdA stemmen voor verlaging. DENK stemt tegen."
Blijkbaar wordt er in de Marokkaanse gemeenschap in ons land op deze wijze gedebatteerd over de politiek:
https://twitter.com/ahmedmarcouch/status/825358968411344897
In dat app-berichtje dat rondgaat in de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap staat dus:

Uitkeringen naar Marokko definitief verlaagd. Selçuk Öztürk [red.: van DENK] vraagt hoofdelijke stemming aan.

Zie hier de video [link].

Mohandis en andere Marokkaanse joden van PvdA stemmen voor verlaging. #Denk stemt tegen... zelfs 2 Turkse broeders van Denk.

Ken de verraders van onze gemeenschap en stem dus niet op PvdA.

Ahmed Marcouch van de PvdA zegt dus dat dit appje rond wordt gestuurd door Marokkaanse Nederlanders. De bedoeling is duidelijk: de PvdA wegzetten als een stel "joden," en DENK presenteren als het enige goede alternatief voor moslims/Marokkanen. Het is knetterziek, maar blijkbaar is dit volstrekt normaal in die gemeenschap. Je zou er bijna van schrikken, ware het niet dat we dit natuurlijk al lang wisten. De cijfers geven immers al jaren aan dat het antisemitisme toeneemt in de Nederlandse samenleving en dat dit eerst en vooral komt door islamitische allochtonen, en dan met name door Marokkanen.
Let wel, dit zijn dezelfde lieden die heel hard roepen dat Geert Wilders een vuile racist is omdat hij "minder, minder, minder" Marokkanen wil.
Wie is er nou de racist, stel hypocrieten!
Het is werkelijk schandelijk. Gaat het Openbaar Ministerie nu ook voorgedrukte aangifteformulieren drukken? Dat zou namelijk wel zo handig zijn. Ik ken wel een paar mensen die hier juridische stappen tegen zouden nemen, en dat zou -- gezien Wilders' veroordeling voor veel minder -- nog terecht zijn ook.
Maar ja, nu gaan we natuurlijk niets horen van het GoedVolk dat toen helemaal losging. Wat Wilders zei was 'vreselijk!,' maar jodenhaat is natuurlijk prima in orde -- zolang het afkomstig is van Marokannen of mensen die DENK steunen, tenminste.
Gelukkig zijn er nog Marokkaanse Nederlanders, zoals Ahmed Marcouch, die zich hier publiekelijk tegen verzetten. Het jammere is alleen dat je de indruk krijgt dat zij in de minderheid zijn en weinig tot geen vuist kunnen maken tegen de verspreiders van haat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten