Ahmed Marcouch gaat los: ‘DENK voert met leugens en jodenhaat campagne onder Marokkaanse Nederlanders!’

“Mohandis en andere Marokkaanse joden van PvdA stemmen voor verlaging. DENK stemt tegen.”

Blijkbaar wordt er in de Marokkaanse gemeenschap in ons land op deze wijze gedebatteerd over de politiek:

In dat app-berichtje dat rondgaat in de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap staat dus:

Uitkeringen naar Marokko definitief verlaagd. Selçuk Öztürk [red.: van DENK] vraagt hoofdelijke stemming aan.

Zie hier de video [link].

Mohandis en andere Marokkaanse joden van PvdA stemmen voor verlaging. #Denk stemt tegen… zelfs 2 Turkse broeders van Denk.

Ken de verraders van onze gemeenschap en stem dus niet op PvdA.

Ahmed Marcouch van de PvdA zegt dus dat dit appje rond wordt gestuurd door Marokkaanse Nederlanders. De bedoeling is duidelijk: de PvdA wegzetten als een stel “joden,” en DENK presenteren als het enige goede alternatief voor moslims/Marokkanen. Het is knetterziek, maar blijkbaar is dit volstrekt normaal in die gemeenschap. Je zou er bijna van schrikken, ware het niet dat we dit natuurlijk al lang wisten. De cijfers geven immers al jaren aan dat het antisemitisme toeneemt in de Nederlandse samenleving en dat dit eerst en vooral komt door islamitische allochtonen, en dan met name door Marokkanen.

Let wel, dit zijn dezelfde lieden die heel hard roepen dat Geert Wilders een vuile racist is omdat hij “minder, minder, minder” Marokkanen wil.

Wie is er nou de racist, stel hypocrieten!

Het is werkelijk schandelijk. Gaat het Openbaar Ministerie nu ook voorgedrukte aangifteformulieren drukken? Dat zou namelijk wel zo handig zijn. Ik ken wel een paar mensen die hier juridische stappen tegen zouden nemen, en dat zou — gezien Wilders’ veroordeling voor veel minder — nog terecht zijn ook.

Maar ja, nu gaan we natuurlijk niets horen van het GoedVolk dat toen helemaal losging. Wat Wilders zei was ‘vreselijk!,’ maar jodenhaat is natuurlijk prima in orde — zolang het afkomstig is van Marokannen of mensen die DENK steunen, tenminste.

Gelukkig zijn er nog Marokkaanse Nederlanders, zoals Ahmed Marcouch, die zich hier publiekelijk tegen verzetten. Het jammere is alleen dat je de indruk krijgt dat zij in de minderheid zijn en weinig tot geen vuist kunnen maken tegen de verspreiders van haat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Wim

  Tijdens de massale protesten tegen de inauguratie van president Donald Trump viel vooral op dat ‘links’ aan beide kanten van de oceaan steeds openlijker de kant kiest van islam – een onheilige alliantie, die vast van plan lijkt om de huidige Westerse beschaving te vernietigen en alles wat conservatief, christelijk, rechts en ‘populistisch’ is, desnoods met wortel en tak uit te roeien.
  Feministen in Duitsland doorbraken alle grenzen van hypocrisie door de meest misogyne (vrouwenhatende) ideologie die de wereld ooit gekend heeft, islam, te omhelzen. Een woordvoerder van de feministen, die borden met zich meedroegen met teksten zoals ‘ontmantel de blanke suprematie’, schreeuwde zelfs luid door een microfoon ‘Allahu Akbar!’

  Infowars verslaggever Paul Watson vraagt zich cynisch af ‘welk progressief pro-vrouwen kenmerk van islam ze wilden promoten? Eerwraakmoorden? Verkrachtingsslachtoffers die worden gestenigd? Massale aanrandingen? Gedwongen kindhuwelijken? Een profeet die seksslavinnen had en een 9 jarig meisje verkrachtte? Vrouwelijke geslachtsverminking (besnijdenis)? Tjonge, wat progressief! Wat liberaal!’

  ‘En wat te denken van ouders die een bijtend zuur over hun eigen dochter goten, enkel omdat ze naar een jongen keek? Is het niet ironisch dat ze borden met zich meedroegen met de klacht dat hun ‘pussy’s werden vastgepakt’, terwijl dit precies is wat moslimmigranten in heel Duitsland doen? Dus ze haten Trump omdat hij 12 jaar geleden de woorden ‘grab her by the pussy’ zei, maar ze omhelzen een cultuur die rechtvaardigt dat dit letterlijk bij vrouwen wordt gedaan.’

  Cultuur die ons ‘het verkrachtingsspel’ bracht

  ‘Een cultuur die ons ‘taharrush’ bracht, het ‘verkrachtingsspel’. Maar eigenlijk hoeven we niet verrast te zijn als we kijken naar de reactie van feministen op de massale aanrandingsgolf door moslimmigranten in Köln: op bezoek gaan in een AZC, en rozen uitdelen aan de migranten. Ook dat hoeft ons niet te verrassen, omdat de regering hen bombardeert met TV-spotjes waarin een gesluierde, blanke en blonde vrouw hen voorhoudt: ‘geniet van verschil, begin met tolerantie’.’

  ‘Op andere borden protesteerden ze tegen ‘Trumps homofobie’, omdat Trump homo’s zou willen executeren? O wacht, dat is wat islamitische sharialanden doen! Over de sharia gesproken: wie was één van de grootste organisatoren achter de ‘vrouwenmars’ in Washington? Linda Sarsour, een moslim activiste die de sharia in Amerika wil invoeren, een wetsysteem dat vrouwen compleet van hun rechten berooft.’

  Sharia en vrouwenrechten sluiten elkaar uit

  ‘Het is de sharia versus vrouwenrechten – kies één van de twee, allebei kan niet. Tijdens de vrouwenmars in Washington droegen sommigen hijabs, maar vermoedelijk niet om dezelfde reden waarom moslimvrouwen in het Midden Oosten deze dragen, namelijk om niet in elkaar geslagen en verkracht te worden.’

  ‘Maar laten we even blijven doen alsof de hijab géén internationaal symbool van de onderdrukking van vrouwen is.’ Een moslima droeg een bord met de tekst Mr. President, islam snoert mij niet de mond, het geeft mij kracht.? Watson: ‘Ja, probeer eens in Saudi Arabië voor vrouwenrechten te demonstreren, en kijk dan eens hoeveel ‘kracht’ het je geeft!’ Het filmpje toont vervolgens een foto van een op haar knieën zittende moslima die zweepslagen krijgt.

  ‘O ja, en de enigen die bij de ambassade van Saudi Arabië gingen demonstreren –een islamitische theocratie waar vrouwen daadwerkelijk worden onderdrukt- waren Trump supporters.’

  Gezamenlijke doel: vernietiging van de Westerse beschaving

  ‘Hier heb ik jarenlang voor gewaarschuwd. Links sluit nu openlijk een alliantie met islamisten en islam. Eigenlijk logisch, want zowel islamisme als extreemlinks delen hetzelfde doel: de complete vernietiging van de Westerse beschaving. U gelooft me niet? Lees dan het manifest van ISIS ‘Zwarte vlaggen in Rome’, waar ze het hebben over het werven van linkse activisten (islams ‘nuttige idioten’), omdat die aan dezelfde kant staan.’

  Tijdens de demonstraties in Washington intimideerden linkse activisten Trump supporters door hen op hun smartphones ISIS-vlaggen en onthoofdingsvideo’s te laten zien. ‘En luister naar de retoriek tijdens de vrouwenmars, zoals Madonna die het Witte Huis wil opblazen. Op Twitter reageren tal van linksen enthousiast op filmpjes van fysieke aanvallen op mensen die het niet met hen eens zijn. Geweld tegen mensen die tegen een bepaald politiek doel zijn – met wat voor woord zouden we dat eens kunnen omschrijven?’
  Bron Xnieuws

 2. van Urk

  Het zal tijd worden dat die “allochtonen” elkaar op de vuist gaan nemen zodat het multiculti probleem zichzelf oplost en dat wij autochtone Nederlanders met een pilsje in de hand rustig in onze luie stoel genieten van dit schouwspel.

 3. van Urk

  Het “Goedvolk” sporen zo en zo al niet. Onze lieve Heer heeft de goede hersenhelft van dit soort schijtbaggers per ongeluk vergeten te schapen. Je bent inderdaad niet goed snik om wel te reageren tegen wilders maar niet tegen “Dutch fake creatures” als Kuzu.

  1. jennifer

   Daar zitten geen hersens bij hun, kan ook niet na generaties lang inteelt te plegen daar kan alleen nog maar hersenloze bagger uit komen dan.

 4. unitokkie

  Slis- en Puzturk is het laagste vh laagste. Die baard heeft ie niet voor niets

 5. Gustaafff

  Het bewijs dat er goed geïntegreerde moslims zijn die zo zoetjesaan kotsmisselijk worden van Kuzu c.s.. Dat Marcouch een voorbeeld mag zijn voor veel moslims: verzet je tegen DENK!

  1. van Urk

   Gustaaff@ En zelfs wit wegtrekken wat er in AZC,s voor islamitische samenzweringen afspeelt.

   1. Gustaafff

    @van urk, exact.

 6. Ni28

  Laat deze moslimpartij zich vooral goed profileren zodat iedereen kan zien wat een tuig dit is. Met Nederland hebben zij niets gemeen behalve de sociale dienst die naar hun pijpen moet dansen. Hopelijk doorzien mensen van goede wil dat en krijgen zij geen plaats in het Parlement. Wat zij willen is het Midden Oosten in Nederland.

 7. HaZ

  Prima dat Marcouch “los”gaat hier op, maar gaat hij dat ook politiek vertalen? Ik wil de eerste NederMarrokaanse politicus nog wel eens meemaken die aangifte doet tegen een misselijkmakende club als DENK. Dan heb je pas echt”ballen”.

 8. Janalb

  Het wordt tijd dat die Mammelukken van denk eens een flink portie
  Klappen krijgen. Kuzu is een redelijk welbespraakte mafklapper en osturk is een imbeciel die nog agressief is ook daarom staat die Mongol ook op plek 3.
  De marokkanen die stemmen en Ik denk zon 1,5 procent, de rest heeft geen tijd want er moet gejat worden, hebben het intellect om Niet op denk te stemmen.
  0 zetels voor deze Muzzelmannen denk Ik.

 9. maarjuna

  Bravo Marcouch! Goed dat te ver gaande Marokkanen uit eigen hoek van repliek gediend worden. Juridisch zal er niet zoveel te verhapstukken zijn, maar het kan geen kwaad om aangifte te doen, hou je dus niet in Michael.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.