"Geweld hoort bij de strijd tegen Zwarte Piet" minkukel voert nu doodleuk campagne voor DENK

"Geweld hoort bij de strijd tegen Zwarte Piet" minkukel voert nu doodleuk campagne voor DENK

Bij DENK zijn ze blijkbaar niet vies van een oproep tot geweld of twee.

Dat het zootje van DENK anti-Nederlands en vaak gewoon knettergek is wisten we al. Wel nieuw is dat ze het blijkbaar geweldig normaal vinden om op te roepen tot geweld tegen Zwarte Piet. I kid you not. Kijk maar eens naar deze video:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/01/1-0-voor-Zwarte-Piet-480p_25fps_H264-128kbit_AAC.mp4"][/video]

Na 45 seconden zie je daar een zwarte man in beeld komen die helemaal losgaat op de Nederlandse samenleving, die hij wegzet als "racisten." Vervolgens zegt hij dat wij hem en zijn Zwarte Piethatende vrienden weleens "tegen gaan komen." Voor je denkt dat hij dat mogelijk vriendelijk bedoelt: rond 1:18 komt hij weer in beeld en vertelt hij doodleuk dat hij vindt dat er ook geweld gebruikt moet worden in de strijd tegen Zwarte Piet. Rond 1:33 herhaalt hij dat voor de goede orde nog een keer. "Alles is toegestaan in de actie." Ja, alles, inclusief geweld.

Het moge duidelijk zijn dat deze meneer niet helemaal lekker is. Zo'n idioot moet je natuurlijk verre van elke maatschappelijke en politiek invloed houden. Maar wat wekt onze verbazing? Een oplettende lezer emailt ons dat hij vandaag prominent figureert in de nieuwe campagnevideo van DENK. Kijk maar, daar staat hij links in beeld naast Farid Azarkan:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/01/DENK-Campagne-in-Amsterdam-ikstemDENK_1860925447525573.mp4"][/video]

Dit is dus het volk waarmee DENK zich omringt. Zeg maar 'hallo' tegen de DENK-kiezer: de man die het volkomen normaal vindt dat Zwarte Piet in elkaar wordt gerost. Als "racistische blanke Nederlanders" zijnde hebben we dat blijkbaar maar te accepteren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer